Привіт   Гость Вівторок, 19.03.2024, 11:13

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Червень » 14 » FIFA 13 виходить у світ 29 вересня 2012 р. Що нового нас чекає?
15:39
FIFA 13 виходить у світ 29 вересня 2012 р. Що нового нас чекає?












FIFA 13 - двадцята футбольна гра з серії ігор FIFA. Реліз консольної версії, за непідтвердженими даними відбудеться 29 вересня. З 26 травня гра доступна для попереднього замовлення на сайті Origin. Нові особливості дозволяють відтворити максимально реалістичну картину битви за м'яч, забезпечуючи творчу свободу в атаці і занурюючи гравців в дивовижний світ, ім'я якому - футбол.


Системні вимоги:
Двоядерний процесор(Core duo 2 або вище).
Intel Core2Duo @ 2.4Ghz
Windows XP / Windows Vista / Windows 7.
2 Гб оперативної пам'яті.
Відеокарта з 256 Мб пам'яті з підтримкою 3D,
DirectX® 9.0c і шейдеров версії 3.0 або вище.
ATI RADEON HD 2900. NVIDIA GEFORCE 8800 GT


Додано нові ліги:
Прем'єр ліга України, Саудовська Прем'єр ліга

FIFA 13 утілює в собі драматизм і непередбачуваність справжнього футболу за рахунок п'яти революційних нововведень, які повністю міняють штучний інтелект, дриблінг, контроль над м'ячем і управління гравцем. Нові особливості дозволяють відтворити максимально реалістичну картину битви за м'яч, забезпечуючи творчу свободу в атаці і занурюючи гравців в дивовижний світ, ім'я якому - футбол.

 

Розумна атака(Attacking Intelligence) :

 Футболісти можуть аналізувати ситуацію на полі, старанніше і хитріше працюють над подоланням захисних ліній, і продумують гру на два ходи вперед. Крім того, гравці здійснюють ривки, щоб відвести за собою захисників і відкрити простір для пасу.

 

Максимальний дриблінг(Complete Dribbling) :

  Працюйте з м'ячем, використовуючи точні рухи у поєднанні з реалістичною рухливістю м'яча в діапазоні 360 градусів. Тепер в єдиноборствах ви будете винахідливіші і небезпечніші.

 

Управління першим торканням(1st Touch Control) :

 Нова система серйозно змінює механізм контролю м'яча : футболісти втратили однакове для  майже усіх ідеальне перше торкання. Тепер захисники можуть ефективніше використати брак при прийомі для того, щоб знову оволодіти м'ячем.


EA SPORTS Football Club :

 Вступайте в клуб, ставайте частиною футбольної соціальної мережі! Заробляйте нагороди, підвищуйте свій рівень, беріть участь у випробуваннях, спілкуйтеся з друзями. У FIFA 13 все, у тому числі і взаємодія з друзями, може бути виміряно. Фанати можуть отримувати нагороди, які дозволять відкривати предмети з нового каталогу Football Club і підтверджувати свій статус, піднімаючись рівень за рівнем до відмітки 100. Історії зі світу справжнього футболу знайдуть відображення у випробуваннях Football Club, так що в FIFA 13 ви зможете пережити усі події справжнього сезону. Режим Support Your Club дозволить вам змагатися з суперниками в усіх аспектах гри і піднімати свій улюблений клуб вище і вище в турнірній таблиці. А ще вас чекає додаток EA SPORTS Football Club для iPhone, яке відкриває доступ до профілю і друзів в EA SPORTS Football Club, а також дозволяє управляти командою в FIFA Ultimate Team, шукати лоти на аукціонах і робити ставки.


Категорія: FIFA 13 | Переглядів: 1964 | Додав: Yura | Теги: 2012 р., Що нового, FIFA 13, вересня, у світ, виходить, 29, 09 | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024