Привіт   Гость Четвер, 25.04.2024, 20:18

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2014 » Квітень » 16 » Українська Прем'єр ліга 2013-2014. 19 тур-перенесений. "Дніпро" розтрощив "Волинь". 15.04.2014 р. ВІДЕО.
15:30
Українська Прем'єр ліга 2013-2014. 19 тур-перенесений. "Дніпро" розтрощив "Волинь". 15.04.2014 р. ВІДЕО.
Дніпро 5-1 Волинь
 
 
 

Матчу передувало кілька цікавих подій. Наприклад, гості приїхали на матч не з Луцька, а з Маріуполя, де 4 дні тому з’ясовували стосунки з «Іллічівцем». Порівняно з тим поєдинком вони недорахувались Богдана Шершуна та Еріка Бікфалві. Ще раніше травмувались Ванче Шиков та Тимур Парцванія. Зрештою по ходу зустрічі отримали ушкодження Ян Масло та Сергій Сімінін. Більшість втрат стосується захисної ланки, і після перерви «Волинь» не витримала. А до неї опиралась, як могла. Поле було приведене у непоганий стан, що грало на руку господарям. Їм спочатку нечасто вдавалось виходити на завершальний удар, до того ж гранично уважно діяли лучани, перехоплюючи більшість гострих передач. Більше того, вони зуміли на завершення 45-хвилинки забити гол, який був першим у воротах «Дніпра» у 2014 році. Його завдяки індивідуальній майстерності та чудовому удару з-за меж штрафного майданчика провів Алессандро Селін.

Після консультацій з тренером, а також виходу на поле Євгена Селезньова стримувати атакувальний настрій було вже неможливо. Як і раніше, Євгену Коноплянці відверто не щастило навіть з виходами сам на сам, але потім він впродовж однієї хвилини ініціював два взяття чужих воріт. Спочатку він навісив на Руслана Ротаня – поперечина і добивання Селезньова. Одразу Міхель Бабатунде мав можливість повернути перевагу «Волині», та стійка зіграла за господарів. І наступної миті Коноплянка відпасував на Зозулю, який вивів на порожні ворота Матеуса. Це був перший з його 4-х голів у матчі. Згодом бразилець випередив Гала Шіша та Віталія Неділька (голкіпер необачно далеко вийшов у поле) та сперечався вже з порожніми воротами. Наступний результативний удар був також добиванням після власного ж влучання у поперечину. Дніпропетровці не спинялись. Матеус не пожалів м’яча для Селезньова, коли вони удвох викочувались на голкіпера, і рахунок не змінився. Як і після ще одного удару Конополянки у каркас за спиною Неділька. Але на останній хвилині Матеус все ж оформив «каре», перехопивши м’яч у Віталія Приндети та прицільного влучання у дальній нижній кут.

 0-1 Селін (45 хв.)

1-1 Селезньов (55 хв.)

2-1 Матеус (57 хв.)

3-1 Матеус (66 хв.)

4-1 Матеус (70 хв.)

5-1 Матеус (90 хв.)

Огляд матчу

 

Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 408 | Додав: Yura | Теги: тур, Прем'єр, волинь, ліга, Дніпро, Перенесений, 2014, 2013, Українська, 19 | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024