Привіт   Гость Четвер, 25.04.2024, 19:07

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2011 » Червень » 21 » Чемпіонат Євпропи серед молоді до 21 року - день 6, останній тур групи Б, відео голів. Як українських "зірок" іспанці вчили грати у футбол
23:30
Чемпіонат Євпропи серед молоді до 21 року - день 6, останній тур групи Б, відео голів. Як українських "зірок" іспанці вчили грати у футбол

Україна 0-3 Іспанія

Нам показали як треба грати у футбол

Збірна Іспанії посіла перше місце в групі В, забивши три "сухі" м'ячі у ворота української команди. Дубль оформив Хуан Мата, ще одного разу відзначився Адріан Лопес.
Дубль Хуан Мати та гол Адріана Лопеса дозволили збірній Іспанії здобути впевнену перемогу у заключному матчі в групі В чемпіонату Європи серед молоді проти України. Іспанці посідають першу сходинку та прямують до півфіналу, тоді як їхні опоненти припиняють боротьбу.
Турнірна ситуація у групі перед заключним туром була доволі заплутаною. Кожна з команд зберігала шанси на продовження боротьби, але жодній не вдалося заздалегідь забронювати за собою місце у півфіналі. Водночас у будь-якому випадку принаймні одна з команд, які зустрічалися у Хернінгу, мала кваліфікуватися до наступної стадії.
Українців, які у двох попередніх поєдинках здобули дише одне очко, влаштовувала тільки перемога, натомість іспанцям цілком достатньо було й нічиєї. Тим не менш саме підопічні Луїса Мільї з перших хвилин захопили контроль над м'ячем і центром поля.
Рахунок було відкрито вже на 10-й хвилині, коли Андер Еркера виконав гостру передачу у центр карного майданчика синьо-жовтих.
Невідомо, чи зміг би ліквідувати небезпеку Сергій Кривцов, якщо б він встояв на ногах, але захисник підсковзнувся, надавши можливість Хуану Маті без перешкод заволодіти м'ячем. Відчайдушний стрибок Антона Каніболоцького в ноги півзахисникові "Валенсії" вже не зміг врятувати ситуацію.
Цей гол суттєво не вплинув на хід гри. Піренейська команда продовжувала домінувати, тоді як футболістам Павла Яковенка тривалий час не вдавалося організувати по-справжньому небезпечну атаку. Висунутий на вістря нападу Роман Зозуля не відчував належної підтримки партнерів, котрі втрачали багато сил, відбираючи м'яч. Першого удару в площину воріт українці завдали лише на 37-й хвилині, але спроба Євгена Коноплянки не створила великих труднощів для Давіда де Хеа.
Утім, на той момент Іспанія вже відзначилася вдруге. Хаві Мартінес обіграв у центрі Максима Білого, розрізним пасом вивів до воріт Тьяго Алькантару, після прострілу якого з правого флангу Адріан Лопес у підкаті ввігнав м'яч у сітку.
Всі намагання трійки українських захисників не дати нападнику "Депортиво" забити свій третій гол на турнірі ні до чого не призвели.
Ще до перерви Яковенко вдався до першої замінив. У центрі поля замість орієнтованого на атаку, але дещо розгубленого Білого з'явився номінальний опорний хавбек Олег Голодюк. Певні дивіденди ця перестановка українцям принесла: у другому таймі в них краще тримався м'яч. Однак це було зумовлено й тим, що піренейці скинули оберти, приділивши більше уваги обороні власних воріт.
Збірна України час від часу проводила небезпечні випади, переходила на чужу половину поля великим силами, завдавала дальніх пострілів, однак всього цього було недостатньо задля внесення перелому в гру. Остаточно ж усі питання щодо переможця в цьому матчі було знято на 72-й хвилині, коли той таки Мата спочатку заробив, а потім реалізував пенальті.
До того ж залишок часу синьо-жовті догравали вдесятьох - через вилучення Дениса Гармаша.
Пізніше команда Яковенка все ж таки отримала чудову нагоду скоротити рахунок, але де Хеа, зваливши з ніг у своєму карному майданчику Романа Зозулю, виправився, напрочуд легко відбивши несильний удар з "точки" Коноплянки.

Отже, Іспанія прямує далі і тепер 22 червня у півфінальному двобої у Віборгу екзаменуватиме білорусів.

Англія 1-2 Чехія

Програючи у матчі проти Англії, чехи примудрилися забити два голи на останніх хвилинах, здобули перемогу і пробилися у півфінал із другого місця в групі В.
У драматичній кінцівці матчу чехи забили два голи, здобули вольову перемогу, а разом із нею і путівку в півфінал молодіжного чемпіонату Європи. Голи Яна Храмости і Томаша Пекгарта, що вийшли на заміну, вибили англійців із боротьби.
На 76-й хвилині результативним ударом головою Данні Уелбек наблизив англійців до третього поспіль виходу в півфінал молодіжного чемпіонату. Все перевернулося з ніг на голову в заключному відрізку матчу - на 88-й хвилині Храмоста зрівняв рахунок, а в компенсований час Пекгарт приніс чехам необхідну перемогу.
Із шістьма очками підопічні Якуба Доваліла посіли в групі В друге місце. Переможці квартету іспанці набрали на один бал більше. Що стосується команди Стюарта Пірса, то вона, зазнавши шокуючої поразки, втратила можливість поборотися за чемпіонський титул.
Якщо в минулому поєдинку з українцями Деніел Старрідж діяв більше на фланзі, то в заключному матчі групового етапу він повернувся в центр атаки, де склав пару форвардів з Уелбеком. Кожен із них міг відкрити рахунок вже на початку поєдинку. На восьмій хвилині лідер нападу британців Старрідж навіть вразив ворота чехів, проте гол не був зарахований через положення "поза грою". Потім воротаря Томаша Вацліка прицільним ударом перевірив Уелбек.
Після невдачі в матчі з іспанцями, проти яких чехи грали з двома нападниками, Доваліл повернувся до перевіреної схеми з одним футболістом на вістрі атаки. Ним став Лібор Козак, який зайняв місце Пекгарта. Чехи, яких влаштовувала і нічия, на старті поєдинку не поспішали атакувати. Перший небезпечний момент створили на 17-й хвилині, коли після удару Лукаша Маречека англійців виручив воротар Френк Філдінг. Цей епізод помітно підбадьорив підопічних Доваліла. Англійцям пощастило, коли після передачі Яна Лецякша вздовж воріт Марцел Гецов не влучив по м'ячу.
Наприкінці тайму краще виглядали англійці, в яких могли відзначитися обидва крайніх півзахисника. Спершу Томас Клеверлі, який пропустив матч з українцями, замикав подачу на дальню стійку у виконанні Раяна Бертранда, але направив м'яч у зовнішню сторону сітки. Потім близьким до голу був Скотт Сінклейр, який добре виглядав, вперше на турнірі з'явившись у стартовому складі. Перед перервою він продемонстрував класне володіння м'ячем, після чого змістився з лівого флангу і змусив голкіпера Вацліка відбивати удар в котячому стрибку.
На трибунах стадіону у Віборзі зібралося 5262 глядача, серед яких були гравці збірної Білорусі. До перерви стало ясно, що в півфіналі її чекає зустріч з іспанцями, які на той момент впевнено вели в рахунку в матчі з українцями, практично гарантувавши собі перше місце в квартеті В.
Чехи ж, здавалося, спокійно втримають нічию і вийдуть у плей-офф із другого місця. Збірна Англії ніяк не могла знайти шпарину в обороні команди, яка пропустила найменше м'ячів у кваліфікації. Проте за 14 хвилин до кінця основного часу все змінилося - Старрідж зробив вивірений навіс із правого флангу, а Уелбек головою відправив м'яч у сітку.
Потім міг відзначитися вже сам Старрідж, з ударом якого впорався Вацлік. Під кінець матчу чехи проявили характер і вирвали перемогу, причому по голу забили футболісти, що увійшли в гру з лави для запасних. Гецов низом прострілив у штрафний майданчик, і м'яч рикошетом від Уелбека прилетів точно до Храмости, який не схибив - 1:1.
Нічия виводила збірну Чехії в півфінал, але команда Доваліла на цьому не зупинилася. Оскільки збірна Англії всіма силами пішла вперед, сподіваючись забити переможний гол, чехам вдалося провести кинджальний контрвипад, у завершенні якого Храмоста вивів на удар Пекгарта. Схибити в цій ситуації було неможливо.

Переглядів: 1064 | Додав: Yura | Теги: україна, Чемпіонат Євпропи до 21 року, Чехія, Іспанія, Відео голів, група Б, Англія, U21 | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024