Привіт   Гость П`ятниця, 29.03.2024, 03:34

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2013 » Листопад » 20 » Чемпіонат Світу 2014. Плей-офф. Матч-відповідь. В Бразилію ми не їдемо. 19.11.2013 р. ВІДЕО.
10:40
Чемпіонат Світу 2014. Плей-офф. Матч-відповідь. В Бразилію ми не їдемо. 19.11.2013 р. ВІДЕО.
 
Франція 3-0 Україна








У стартовому складі гостей було 2 вимушені заміни і одна тренерська. Дискваліфікованих Олександра Кучера та Артема Федецького відповідно у центрі та ліворуч в обороні замінили Ярослав Ракіцький і Віталій Мандзюк. А от Роман Безус підсилив середню лінію команди, при цьому Тарас Степаненко залишився у запасі. Дідьє Дешам провів одразу 5 рокіровок, і вони стали дуже вдалими для господарів. У першому таймі в українців не виходило геть нічого, починаючи із контролю м’яча навіть на власній половині поля. Про атаку наша збірна практично не згадувала. У той же час французи постійно тиснули, не давали перевести подих і примушували суперника помилятись, що дуже скоро почало приносити дивіденди.

Особливо багато клопоту нашим землякам приносили стандартні положення. Після чергового навісу зі штрафного м’яч був винесений на ногу Франку Рібері, який пробив потужно, а Мамаду Сахо виявився першим на добиванні − 1:0. Не обійшлось без рикошетів і під час другого взяття воріт, коли Карім Бензема з кількох метрів «розстрілював» Андрія Пятова. На останній хвилині тайму Євген Хачеріді вкотре виявив свою нестриманість, отримавши жовту картку на рівному місці. Щойно розпочалась друга половина зустрічі, він же збив Рібері і залишив на решту часу партнерів у меншості. Одного разу таку перевагу господарі реалізували, причому вирішальний гол двоматчевого протистояння у боротьбі із Сахо провів український гравець − Олег Гусєв. Тим самим французи отримали за сумою обох зустрічей мінімальну перевагу. Реальних нагод забити хоча б раз у ворота Уго Льоріса українці так і не створили.

1-0 Сахо (22 хв.)
2-0 Бензема (34 хв.)
3-0 Гусєв (72 хв. - а\г)

Огляд матчу


Категорія: Чемпіонат Світу 2014 | Переглядів: 504 | Додав: Yura | Теги: Бразилія, світу, відповідь, 19.11.2013, відео, матч, чемпіонат, 2014, Плей-офф, гол | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024