Привіт   Гость Четвер, 25.04.2024, 08:31

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2013 » Вересень » 11 » Чемпіонат Світу - 2014. Відбір. Група H. Бойова нічия на "Олімпійському". 10.09.2013 р. ВІДЕО.
14:22
Чемпіонат Світу - 2014. Відбір. Група H. Бойова нічия на "Олімпійському". 10.09.2013 р. ВІДЕО.
 
Україна 0-0 Англія









Національна збірна команда України у матчі відбіркового циклу Чемпіонату Світу 2014 року у Києві на НСК "Олімпійський" зіграла внічию з командою Англії з рахунком 0:0.

Матч розпочався з взаємних реверансів. Спочатку небезпечну атаку провела збірна України. На другій хвилині Гусєв прострілив з лівого флангу, а Харт зачепив у боротьбі у штрафному майданчику Зозулю, але Педру Проенша не побачив фолу з боку воротаря.

А через дві хвилини вболівальників збірної України змусив похвилюватися вже Шевчук, який програв на швидкості Уолкотту на фланзі. Тео втікав на побачення з Пятовим, але Андрій своєчасно вийшов з воріт, підстрахувавши свого партнера.

Ще через три хвилини глядачі майже побачили гол у ворота збірної Англії. Коноплянка «пошив у дурні» захисника на лівому фланзі, подав до штрафного майданчику, але Гусєву не вистачило міліметрів, щоб переправити сферу у ворота.

На 13-й хвилині небезпеку біля воріт гостей вже створили Федецький та Зозуля. Роман скинув м’яч на Зозулю у володіннях Харта, а тому не вистачило миті, аби забити гол головою.

Після цього гра перейшла з валідольного русла у спокійне. У центрі поля англійці почувалися себе краще за українців, але команда Михайла Фоменка влаштувала суперникам серйозний пресинг по усьому полю, не даючи розігнатися атакам «трьох львів».

Стадіон прокинувся на 41-й хвилині, коли Коноплянка зробив черговий рейд лівим флангом, зробив вивірений простріл на Зозулю, але Роман невдало прийняв м'яч, який відскочив до Харта.

У другому таймі збірна України поступово перехопила ініціативу, почавши створювати небезпечні моменті біля воріт Харта. Солістом у цих атаках, зазвичай, був Коноплянка. На 58-й хвилині Євген втік від Уокера, прострілив, але Гусєву та Ярмоленко реалізувати гольовий момент.

Ще через десять хвилин українці заробили небезпечний штрафний біля штрафного майданчику гостей: Коноплянка небезпечно пробив, але м'яч від захисника пішов на кутовий, просвистівши біля стійки.

На 74-й хвилині Федецький міг забивати гол після подачі Коноплянки з кутового, але Артем головою пробив прямо до рук Харта.

Загалом, національна збірна команда України провела дуже потужний матч, блискуче зігравши у захисті та завдавши чималих клопотів англійцям в атаці. Але цього вечора переможця на НСК «Олімпійський» виявлено не було.

Україна: Пятов - Федецький, Хачеріді, Кучер, Шевчук, Едмар, Степаненко, Гусєв (Безус, 68), Ярмоленко (Хомченовський, 90+3), Коноплянка, Зозуля (Селезньов, 90)

Англія: Харт - Уокер, Ягелка, Кехілл, Коул, Джеррард, Уїлшир (Янг, 67), Лемпард, Уолкотт (Клеверлі, 88), Мілнер, Ламберт

Огляд матчу


Категорія: Чемпіонат Світу 2014 | Переглядів: 567 | Додав: Yura | Теги: світу, Олімпійський, 10.09.2013, група, відео, чемпіонат, 2014, нічия, Бойова, Відбір | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024