Привіт   Гость Четвер, 25.04.2024, 06:59

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Червень » 12 » Євро-2012. Група D. Нічия між Англією та Францією нам на руку. 11.06.2012 р. ВІДЕО.
08:47
Євро-2012. Група D. Нічия між Англією та Францією нам на руку. 11.06.2012 р. ВІДЕО.



   

Франція 1-1 Англія









Швидко обмінявшись голами в першому таймі, збірні Франції та Англії досить мирно провели другу половину зустрічі, розписавши в дебюті ЄВРО-2012 нічию в першому матчі групи D. Рахунок відкрив на 30-й хвилині Джолеон Лескотт, а відновив рівновагу Самір Насрі, влучно "вистріливши" з-за меж карного майданчика.
Після недільного "класико" європейського ґатунку - матчу Іспанії та Італії - продовженням свого одвічного протистояння відкрили турнір команд групи D Франція з Англією.
Англійці подарували світові футбол, але вигаданий французами Кубок Європи поки що залишається для них недосяжним. Маючи загальну перевагу над Францією (16 перемог проти восьми в 28 зустрічах), англійці в офіційних поєдинках здобули з принциповими суперниками по дві перемоги та дві нічиї, причому на чемпіонатах Європи Англія ще жодного разу не вигравала "битву за Ла-Манш". Вісім років тому в Португалії триколірні також відкривали для себе турнір протистоянням із Англією, здобувши вольову перемогу (2:1) завдяки двом ударам Зінедіна Зідана в компенсований час - зі штрафного та з 11-метрового.
Серед підопічних Роя Ходжсона ще залишилися учасники тієї пам'ятної дуелі - партнери Френка Лемпарда, котрий відкрив тоді рахунок, вразивши ціль ударом головою після поданого Девідом Бекхемом штрафного. На жаль для англійців, Лемпс через травму в останній момент вибув із складу команди на ЄВРО-2012. Але подумки він був поруч із товаришами, котрі в Донецьку повели в рахунку, на 30-й хвилині забивши гол-близнюк свого м'яча 2004-го! Тільки навішував з правого флангу Стівен Джеррард, а разючого удару завдавав Джолеон Лескотт, "продавивши" свого опікуна в карному майданчику Алу Діарра.
Останній мав змогу виправитися вже через п'ять хвилин, але "скопіювати" гол Лескотта після навісу Саміра Насрі йому завадив англійський кіпер Джо Харт, витягнувши удар з-під поперечини. Спроба добити м'яч - знов-таки головою - завершилася промахом Діарра.
Зате в наступній атаці не схибив Насрі. Розігравши на лівому фланзі нехитру, але стрімку триходівку, французи вивели цьогорічного чемпіона Англії на удар метрів з 18, і після "пострілу" в ближній кут воріт, які захищав його одноклубник, рахунок зрівнявся.
По разу пославши один одного в нокдаун, "важковаговики" групи D повернулися до обміну ударами з безпечної відстані. Територіальною перевагою на зеленому донецькому "рингу" володіли французи, але реалізувати її було непросто - захист англійців діяв надійно. До ударів по воротах Харта справа не доходила цілих півтайму, поки того не потривожив Карім Бензема. Харт цього разу був готовий упіймати "здобич".
Судячи з реакції трибун "Донбас Арени", глядачі залишилися не дуже задоволеними тим, як проходила гра в другій 45-хвилинці. Яскрава "афіша" матчу, на превелике розчарування вболівальників обох команд і нейтральних фанатів, котрі очікували такого ж непересічного видовища, останнього гарантувати не могла. Що поробиш - у тренерів були свої стратегічні розрахунки.
Протягом усього тайму трибуни лише двічі схопилися з місць - на 75-й хвилині Франк Рібері, протягнувши м'яч до лінії воріт, намагався пробити Харта практично з нульового кута. А невдовзі Йоан Кабай завершував розіграш кутового чудовим ударом з льоту, але на шляху м'яча опинилася нога захисника.
Отже, 1:1. Обидва записні фаворити групи D подовжили свої безпрограшні серії в офіційних матчах. Проте французи знову залишилися без перемоги, як і в останніх двох фіналах великих турнірів - ЧС-2010 і ЄВРО-2008. В обох випадках вони не змогли подолати груповий бар'єр. Але цього разу, здається, націлюються на найвищі місця. Як, утім, і команда Роя Ходжсона.

0-1 Лескотт (30 хв.)
1-1 Насрі (39 хв.)

Огляд матчу


Категорія: Чемпіонат Європи 2012 р. | Переглядів: 779 | Додав: Yura | Теги: євро-2012, відео, 11.06.2012 р., Франція, Англія, Група D, 1-1, огляд матчу, нічия, голів | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024