Привіт   Гость Четвер, 25.04.2024, 14:49

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Червень » 19 » Євро-2012. Група С. Чинні чемпіони Європи виходять в чвертьфінал з першого місця. 18.06.2012 р. ВІДЕО.
09:17
Євро-2012. Група С. Чинні чемпіони Європи виходять в чвертьфінал з першого місця. 18.06.2012 р. ВІДЕО.



   

Хорватія 0-1 Іспанія












За умов, коли перемога будь-кого з суперників виводила його до чвертьфіналу, іспанці взяли гору над хорватами завдяки голу Хесуса Наваса, забитому на 88-й хвилині. Чемпіони Європи та світу вийшли до чвертьфіналу з першого місця квартету С й наступний поєдинок проведуть у Донецьку.
Другий день поспіль турнірне становище в групі на ЄВРО-2012 наповнило матчі останнього туру колізіями, звивши їх, по суті, в один поєдинок, де змагального інтересу була позбавлена тільки збірна Ірландії. Втім, часто-густо трапляється так, що колектив, не обтяжений відповідальністю за результат, саме завдяки своїй розкріпаченості б'є мотивованого суперника. Тож італійцям навряд чи варто було чекати легкої прогулянки, тим більше, що ірландську команду очолює Джованні Трапаттоні.  
Маестро Трапа напередодні понеділкових матчів групи С згадували не лише у світлі надпринципового протистояння із земляками. Практично жоден анонс іншого матчу квартету - між Хорватією та Іспанією - не обходився без історії з арифметикою, що відсилала на вісім років назад. Тоді очолювана Трапаттоні "Скуадра Адзурра" напередодні останнього туру опинилася в турнірній ситуації, яка ставила команду в залежність від результату паралельного поєдинку між збірними Швеції та Данії. За рахунку 2:2 в ньому апеннінці ставали третіми зайвими, незважаючи на підсумок їхньої гри з Болгарією. Треба ж такому трапитись, що скандинавське "дербі" принесло саме фатальний для Італії рахунок.
І треба ж історії повторитися таким чином, що результативна - 2:2 і більше - мирна угода в суперечці чемпіонів Європи з картатими знову залишала б Андреа Пірло, Антоніо Кассано, Джанлуїджі Буффона та нинішніх їхніх партнерів за бортом плей-офф! 
Звичайно ж, виписуючи кожен свій сценарій першої очної зустрічі на офіційному рівні, наставники іспанців і хорватів відкидали будь-які припущення щодо "гросмейстерської" нічиєї, заявивши, що їхні підопічні налаштовуватимуться виключно на перемогу. Вісенте дель Боске виставив той же стартовий склад, що розпочинав розгром ірландців у попередньому турі. Славен Билич укріпив середню лінію за рахунок атаки, випустивши Даніеля Праньїча замість Никици Єлавича й залишивши попереду одного Маріо Манджукича.
Перша половина зустрічі пройшла практично "без воріт". Найнебезпечнішим моментом став прохід правим флангом Фернандо Торреса й удар з дуже гострого кута. Стипе Плетикоса стійку закрив, відбивши м'яч коліном. Буквально одразу ж слідом за цим "пристрілювалися" здалеку Серхіо Рамос і Херард Піке, трохи згодом Давід Сільва пробивав із незручного становища, на вході до карного майданчика розігравши "стінку" з Хаві.  
Ікеру Касільясу довелося по-справжньому вступити в гру лише одного разу. Та й то удар у ближній кут Праньїча на 25-й хвилині голкіпер іспанців сприйняв за легку розминку. 
На другий тайм хорвати виходили, вже знаючи, що в Познані італійці ведуть у рахунку, отже, підопічним Билича кров з носа треба було перемагати непереможних, чинних володарів двох найвищих титулів світового футболу. Та як це зробити, коли м'яч - постійно під контролем суперників? Розраховувати доводилося хіба що на випадок. Або ж - на "стандарти". Чи на помилку опонента, котрий помиляється дуже й дуже рідко.
Щоправда, на 58-й хвилині, завершуючи стрімкий контрвипад своєї команди, Івану Ракитичу вдалося загрожувати воротам Касільяса з дуже вигідної позиції. Пас Луки Модрича з правого флангу знайшов на дальній стійці хавбека іспанської "Севільї", котрий з кута воротарського майданчика пробив головою в площину воріт. Але кіпер "Реала" встиг зреагувати на цей удар.
Невдовзі у складі картатих з'явилися Єлавич та Іван Перишич. За територіальної переваги іспанців їм відводилася роль тих рушниць, які у фіналі вистави зовсім не обов'язково вистрілять кульмінацією. Однак Перишич свій шанс ледве не вловив, змусивши Касільяса на 79-й хвилині впольовувати м'яч у нижньому куті. Воротар зіграв надійно та холоднокровно, зреагувавши й на цей удар, і на попередній, у виконанні Модрича.
Судячи з того, що іспанська атака у відповідь пройшла у форматі "п'ять на три" й не завершилася голом тільки через поблажливість Серхіо Бускетса, хорвати пішли ва-банк. Із абсолютними чемпіонами така гра - то гра з вогнем. Вихід на поле Цеска Фабрегаса зробив пружину "Фурії рохи" ще більш націленою та гострою. І вона таки вистрілила - на 88-й хвилині. Фабрегас своїм диво-пасом залишив перед Плетикосою одразу двох партнерів, а Інієста надав право завдати завершального удару іншому "джокеру" - Хесусу Навасу.
Посівши перше місце у квартеті С, збірна Іспанії в чвертьфіналі відкриє для себе Донецьк, де 23 червня зіграє з другою командою групи D. Хорвати ж перегорнули ще одну сторінку своєї яскравої футбольної історії - після цього матчу Славен Билич попрощається з командою та очолить московський "Локомотив".

0-1 Хесус Навас (88 хв.)

Огляд матчу




Категорія: Чемпіонат Європи 2012 р. | Переглядів: 603 | Додав: Yura | Теги: євро-2012, Іспанія, відео, чемпіони Європи, огляд матчу, 18.06.2012 р., чвертьфінал, голів, виходять, Група С | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024