Привіт   Гость Субота, 20.04.2024, 06:40

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Червень » 11 » Євро-2012. Група С. Нічия між Іспанією та Італією. 10.06.2012 р. ВІДЕО.
13:33
Євро-2012. Група С. Нічия між Іспанією та Італією. 10.06.2012 р. ВІДЕО.



   

Іспанія 1-1 Італія







Вийшовши на заміну в середині другого тайму, Антоніо Ді Натале ледь не першу ж свою участь в атаці збірної Італії завершив голом, на 61-й хвилині відкривши рахунок у зустрічі з іспанцями. Та не спливло й трьох хвилин, як Цеск Фабрегас відновив рівновагу. На тому голи й скінчилися, хоча до завершення цієї напруженої та змістовної гри кожен із суперників мав іще принаймні по одній чудовій нагоді вирвати перемогу.
Великим протистоянням двох останніх чемпіонів планети відкрився турнір у групі С. Пройшовши саме італійців після серії пенальті в чвертьфіналі ЄВРО-2008, Іспанія зробила великий крок у напрямку здобуття Кубка Анрі Делоне. А два роки по тому додала до нього ще й Кубок світу ФІФА. Цікаво, що в офіційних зустрічах апеннінці мають беззаперечну перевагу над піренейцями: чотири перемоги за чотирьох мирних угод у дев'яти поєдинках. Єдину свою перемогу "Фурія роха" здобула аж у 1920 році! За той програш в олімпійській дуелі "Скуадра Адзурра" потім неодноразово помстилася, завдавши принциповому опоненту, зокрема, й найдошкульнішого "ляпаса" в його історії - у вигляді розгрому 1928-го з рахунком 7:1.
У стартовому матчі ЄВРО-2012 кожен із суперників, звичайно ж, прагнув, подовжити й свої вражаючі серії: іспанці - з 14 перемог в офіційних матчах і 10 в рамках європейських першостей, італійці - 13-матчеву безпрограшну в рамках чемпіонатів Старого Світу.
Залишивши на лаві запасних Фернандо Торреса й Фернандо Льоренте, наставник чинних чемпіонів Європи Вісенте дель Боске прозоро натякнув, що основна боротьба проходитиме внизу. На вістрі атаки досить несподівано з'явився Цеск Фабрегас, котрий своєю активністю мав вивільняти зони для Хаві, Андреса Інієсти та Давіда Сільви. Останній на восьмій та 11-й хвилинах перевіряв пильність Джанлуїджі Буффона, той сприйняв це за розминку. У свою чергу, розігрівся й Ікер Касільяс, витягнувши з правого нижнього кута підступний удар Андреа Пірло зі штрафного, призначеного майже прямо проти воріт. 
Переважну більшість першого тайму італійцям удавалося "в'язати" суперника, не давати іспанцям приймати м'яч без боротьби. Роль всюдисущого хвилеріза бездоганно виконував Джорджо К'єлліні, котрий встигав керувати й редутами безпосередньо на підступах до штрафного й уже в його межах. Крізь частокіл захисних ніг здатен був пробитися хіба що Інієста. Що каталонець і намагався робити, загрожуючи воротам самотужки або шукаючи партнерів. На 30-й хвилині його неприємний удар зафіксував Буффон, а на 44-й, отримавши чудовий пас від свого партнера по "Барсі" Хаві, Інієста першим дотиком приборкав м'яч, другим - м'яко пробив. Над поперечиною.
А що ж італійці? Попереду команда Чезаре Пранделлі розраховувала на Маріо Балотеллі й Антоніо Кассано. Міланець двічі загрожував воротам Касільяса, причому з другим ударом голкіпер справився не без труднощів, а Херард Піке не пустив на добивання Балотеллі. Іще двічі Кассано вправно асистував партнерам. І удар з лету Клаудіо Маркізіо, й особливо спроба Тьяго Мотти вразити ціль головою перед самою перервою змусили Касільяса продемонструвати звічні для іспанця дива реакції.
Обмін уколами продовжився й у другій половині. Для початку на небезпечний удар з гострого кута все того ж Інієсти, коли Буффон кінчиками пальців парирував м'яч на кутовий, відповів Балотеллі. Відібравши м'яч у Серхіо Рамоса, він вийшов практично на побачення з Касільясом, але дав захисникові "Реала" себе наздогнати й загасити "пожежу".
Наступний випад збірної Італії виявився результативним. Для цього Пранделлі треба було змінити Балотеллі на реактивного Антоніо Ді Натале. У першому ж своєму "включенні" на 61-й хвилині удінець, отримавши блискучий пас від Пірло, легко втік від Піке й переграв Касільяса сам на сам.
Із відповіддю іспанці не забарилися. Пас Сільви на Фабрегаса три хвилини по тому був не менш ефектним, арсенальцю залишалося тільки влучити у ворота, й Буффон йому на заваді не став.
Якщо й відчував ветеран-голкіпер свою провину за те, що не врятував команду, він сповна спокутував її на 75-й хвилині, коли на побачення з ним вийшов, оминувши офсайдну пастку, Фернандо Торрес. "Прочитавши" задуми форварда, туринець за допомогою досвіду та корпусу залишив того без м'яча. Друга їхня дуель, десять хвилин по тому, буде безконтактною, але й у ній воротар вийде переможцем, загіпнотизувавши опонента, котрому залишалося перекинути вартового воріт. Але м'яч після удару Торреса пролетів вище. Заробивши ще й попередження, нападник навряд чи запише цей матч до свого активу. Як поки й увесь сезон. 
Між цими двома моментами Ді Натале мусив би конвертувати в гол передачу іншого "джокера" - Себастьяна Джовінко, але, в падінні дотягнувшись до м'яча, не влучив у ворота. Останнім шансом італійців вийти вперед став удар Маркізіо в руки Касільясу. Іспанці ж залишили за собою кінцівку зустрічі, але "гармата" Хабі Алонсо двічі "вистрілила" зі збитим прицілом.
Отже, "Скуадра Адзурра" вдруге на європейських фіналах не дала себе переграти команді Іспанії, покращивши власну статистику особистих зустрічей. Утім, чемпіони континенту навряд чи мають розчаровуватися. Згідно з передстартовими розкладами, далі їм повинно бути легше. Та чи буде?..

0-1 Ді Натале (61 хв.)
1-1 Фабрегас (64 хв.)

Огляд матчів



Категорія: Чемпіонат Європи 2012 р. | Переглядів: 570 | Додав: Yura | Теги: євро-2012, Іспанія, Італією, відео, 1-1, огляд матчу, нічия, 10.06.2012 р., голів, Група С | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024