Привіт   Гость Середа, 24.04.2024, 11:46

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Червень » 14 » Євро-2012. Група В. Супер-Маріо приносить перемогу Німеччині над Нідерландами. 13.06.2012 р. ВІДЕО.
10:58
Євро-2012. Група В. Супер-Маріо приносить перемогу Німеччині над Нідерландами. 13.06.2012 р. ВІДЕО.


   

Нідерланди 1-2 Німеччина








Два голи Маріо Гомеса в першому таймі фактично визначили долю заключного матчу другого туру групи В. Довівши гру до перемоги (2:1), яка виглядає логічною навіть після гола Робін ван Персі, німці практично забезпечили собі путівку до плей-офф, голландці ж там тепер можуть опинитися хіба що в результаті щасливого для них збігу обставин.
У 38 попередніх своїх зустрічах із сусідами триразові чемпіони Європи німці здобули 14 виграшів і 10 разів програли. Щоправда, в рамках першостей Старого Світу перевагу мали вже "помаранчеві", що святкували перемогу двічі, поступившись одного разу й один матч звівши внічию. Обидві команди напередодні ЄВРО-2012 зараховували до кола головних претендентів на титул. Але якщо бундестім у першому турі цей свій статус підтвердив, обігравши португальців, то голландці впіймали облизня в протистоянні з Данією, яку більшість оглядачів вважали аутсайдером "групи смерті".
Перемога Португалії над Данією в першому матчі дня відклала визначення повпредів чвертьфіналу від цього квартету на останній тур. У разі успіху команди Берта ван Марвейка могла скластися ситуація, коли б усі збірні набрали по три очки! Та німці, виявилося, були категорично проти зрівнялівки, про що недвозначно дали зрозуміти ще до перерви харківського поєдинку.
Втім, першу нагоду відкрити рахунок створили якраз помаранчеві. Відгукнувшись на передачу з правого флангу, Робін ван Персі на сьомій хвилині ледве не випередив голкіпера Мануеля Нойєра. Та "ледве" - не рахується. Це стосувалося й удару у відповідь - "пострілу" Месута Озіла з-за меж карного майданчика. М'яч "поцілував" стійку, відскочивши прямо до Мартена Стекеленбурга.
Трохи похвилювавшись через іще два випади ван Персі, перший із яких завершився неточним ударом, а другий був ліквідовіваний відчайдушним підкатом Джерома Боатенга, німці впіймали суперника на "дитячій" помилці центральних захисників. Йоріс Матейсен, чия поява в стартовому складі замість Рона Влара стала єдиною зміною з боку Берта ван Марвейка, "забув" накрити Маріо Гомеса на лінії карного майданчика. Бастіан Швайнштайгер моментально оцінив ситуацію, видавши партнеру пас, яким той блискуче скористався - 1:0!
Цікаво, що йшла та сама 24-а хвилина, на якій голландці пропустили й у попередньому матчі від данців! Тоді єдиним голом усе обмежилося. Цього разу - ні. Другий м'яч зобов'язаний був забивати Хольгер Бадштубер, але, опинившись на місці центрального нападника, захисник після навісу Озіла зі штрафного з кількох метрів пробив прямо в голкіпера. Як треба розпоряджатися м'ячем поблизу чужих воріт, хвилину по тому партнерові продемонстрував Гомес, довівши власний гольовий актив на ЄВРО-2012 до трьох голів. У цьому моменті німці знову розібрали оборону суперника, як захист якогось аутсайдера. Знову Гомесу асистував Швайнштайгер, а форвард потужно і влучно пробив у дальній кут своєю вбивчою правою. 
Те, як на 41-й хвилині подав кутовий Уеслі Снейдер - прямо на ногу німецькому футболісту, засвідчило: з помаранчевими щось не те. Від розгрому ще в першому таймі їх урятували Стекеленбург, видряпавши з "дев'ятки" - десь із-за комірця - м'яч після подачі Швайнтайгера зі штрафного, та свисток рефері на перерву. 
Однак і після відпочинку ситуація на полі для голландів спочатку не дуже покращилася. Дійшло до того, що їхнім воротам загрожував... центральний захисник збірної Німеччини Матс Гуммельс. Він спочатку опинився в центрі карного майданчика, пробивши прямо в голкіпера, а потім і добив м'яч. Стекеленбург у кидку перевів удар на кутовий.
І все ж помаранчеві підвели голову. Й навіть забили після кількох марних спроб "розмочити" ворота Нойєра. Німецький голкіпер блискуче зреагував на удар ван Персі з льоту на 58-й хвилині, а ось на 73-й, коли м'яч вигулькнув з-під ніг захисника, побачив його лише в сітці. Зрозуміло, що на той момент ван Марвейк уже давно кинув у бій і Класа-Яна Хунтелара, і Рафаеля ван дер Варта. Зрозуміло, що не полишав надій засмутити своїх баварських одноклубників Ар'єн Роббен. Але у нього виходило майже все, крім завершального удару. Не відзначався влучністю й Снейдер. 
Не створивши за час, що залишався, жодного гольового моменту, підопічні ван Марвейка могли втретє пропустити. На передостанній хвилині основного часу Мірослав Клозе зреагував на недбалий пас Найджела де Йонга своєму воротареві, але в жорсткому зіткненні зі Стекеленбургом не зміг проштовхнути м'яч у ворота. Втім, навряд чи це дуже засмутило найкращого снайпера збірної Німеччини у відбірному циклі ЄВРО-2012. Його команда продовжила свою переможну серію на офіційному рівні, зробивши ще один упевнений крок до своєї мрії.

0-1 Гомес (24 хв.)
0-2 Гомес (38 хв.)
1-2 ван Персі (73 хв.)

Огляд матчу


 

Категорія: Чемпіонат Європи 2012 р. | Переглядів: 537 | Додав: Yura | Теги: Нідерланди, Німеччина, євро-2012, 13.06.2012 р., приносить, Маріо, Група В, відео, супер, Перемога | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024