Привіт   Гость П`ятниця, 29.03.2024, 06:38

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2013 » Квітень » 18 » Кубок України. 1/4 фіналу. "Севастополь" проходить в півфінал. 17.04.2013 р. ВІДЕО.
08:19
Кубок України. 1/4 фіналу. "Севастополь" проходить в півфінал. 17.04.2013 р. ВІДЕО.
 
Севастополь 1-1 Таврія



(4-1 пенальті)



Кримське дербі витримало усі закони жанру. Жодну з команд не можна було звинуватити у прохолодному ставленні до поєдинку. У першій половині матчу господарі явно переважали суперника за багатьма компонентами. Принаймні, різниці між представниками двох ліг не було помітно зовсім. За великими швидкостями севастопольців суперник часто не встигав. До того ж командний пресинг дався взнаки у середині тайму. Маріуш Левандовськи перехопив м’яч на чужій половині поля, відпасував Саулюсу Міколюнасу, у якого удар не вийшов. Зате вийшла передача: Олександр Ковпак випередив Володимира Єзерського, проявив бомбардирське вміння та вразив ворота колишніх одноклубників.
Після перерви гра вирівнялась, а за гольовими епізодами явно лідирувала «Таврія», Особливо корисним у гостей був Максим Фещук. Саме він заробив штрафний удар, коли Олег Чуваєв необережно залишив ворота і порушив правила. Прямий удар зі «стандарту» вдруге за кілька тижнів підкорився Махачу Гаджиєву. Міг Антон Шиндер стати героєм вольової перемоги, однак його удар прийшовся зверху на сітку чужих воріт. Додатковий час нічого не змінив, а на серію пенальті Олег Кононов випустив іншого голкіпера − Ігоря Литовку. Саме він парирував «постріл» від Рубена Гомеса, змусив Едуардо пробити вище поперечини. У той же час «Севастополь» забив всі чотири 11-метрові − п’ятого не знадобилось Представник Першої ліги вибиває ще один клуб еліти.

1-0 Ковпак (23 хв.)
1-1 Гаджиєв (55 хв.)

Огляд матчу


Категорія: Кубок України | Переглядів: 599 | Додав: Yura | Теги: Півфінал, 1/4, України, Фінал, гол, 17.04.2013, відео, севастополь, кубок, проходить | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024