Привіт   Гость Четвер, 25.04.2024, 04:46

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Квітень » 4 » Ліга Чемпіонів. 1/4 фіналу. "Барселона" і "Баварія" без проблем виходять в півфінал. 03.04.2012 р. ВІДЕО.
09:17
Ліга Чемпіонів. 1/4 фіналу. "Барселона" і "Баварія" без проблем виходять в півфінал. 03.04.2012 р. ВІДЕО.

   
Барселона 3-1 Мілан

Два реалізованих Ліонелем Мессі пенальті і точний удар Андреса Інієсти допомогли чинному переможцеві Ліги чемпіонів УЄФА "Барселоні" обіграти "Мілан" у повторному поєдинку 1/4 фіналу і вийти в наступний етап.
До матчу тренер синьо-гранатових Хосеп Гвардіола говорив про те, що "Мілан" напевно заб'є, а тому його команді потрібно буде як мінімум двічі вражати ворота Крістіана Аббіаті. Проте в "основі" чинних чемпіонів Іспанії не було жодного номінального форварда - атакуючий тризубець склали Мессі, Ісаак Куенка і Цеск Фабрегас. Ну а "россонері" вийшли на поле в оптимальному складі, вирішивши, що такий поєдинок - не місце для будь-яких сюрпризів.
У дебюті "Мілан" провів пару непоганих атак, давши зрозуміти, що не збирається лише відсиджуватися в обороні. Але "Барселона" дуже швидко прибрала ініціативу до своїх рук, нагадавши, хто тут господар. Уже на сьомій хвилині Фабрегас блискучою передачею вивів на ударну позицію Мессі, але той трохи не влучив у дальній кут.
Нападаючий збірної Аргентини зовсім скоро таки запалив своє прізвище на табло. Грубої помилки припустився Філіп Мексес, і в результаті Мессі втік на рандеву з Аббіаті. Найкращий снайпер Ліги чемпіонів міг забивати сам, але віддав перевагу передачі уздовж воріт, як здалося, загубивши найвірніший момент. Проте у результаті м'яч повернувся до Мессі, якого тут же збив Лука Антоніні. Чистий пенальті, і південноамериканець з "точки" пробив в лівий нижній кут - кіпер вгадав напрям польоту м'яча, але виручити свою команду не зумів.
Забивши, господарі продовжували шукати щастя в атаці, навіть не думаючи про можливість відмовитися від свого фірмового стилю. Дружина Массіміліано Аллегрі ж розкриватися не поспішала, оскільки розуміла, що навіть один м'яч може принести путівку в півфінал. У середині тайму чудовий ривок праворуч зробив Даніел Алвес - бразилець змістився в центр і увірвався в штрафну, але самовіддано зіграв Аббіаті, ліквідувавши загрозу.
Другий гол у ворота "Мілана" назрівав, і думалося, що червоно-чорних в підсумку чекає розгром, але тут рахунок несподівано зрівнявся. Златан Ібрагимович віддав витончену передачу на Антоніо Ночеріно, і той невідпорно вистрілив з меж штрафної площі. Цей епізод явно вибив каталонців з колії, але тут на допомогу "Барсі" прийшов Алессандро Неста, який після розіграшу кутового борцівським прийомом поклав на газон Серхіо Бускетса. Арбітр Бьорн Кейперс був невблаганний: другий 11-метровий, і Мессі знову засмутив Аббіаті.
У дебюті другого тайму Хаві ледь не зміцнив перевагу каталонців прямим ударом зі штрафного - півзахисник збірної Іспанії був дуже близький до того, щоб вразити праву "дев'ятку". Втім, на 53-й хвилині "Барселона" таки забила третій гол. Після сольного проходу пробив Мессі, Мексес блокував його удар, проте м'яч прилетів до Інієсти. Півзахисник спокійно уклав воротаря на газон і підкрутив м'яч точно в дальній кут.
Тепер "Мілану" для виходу в наступне коло треба було забивати вже двічі, але чемпіони Італії все одно не йшли вперед великими силами. Ініціативою, як і раніше, володіли господарі, а підопічні Аллегрі намагалися відповідати швидкими контратаками. Робіньо вивалився один на один з Віктором Вальдесом, але переграти голкіпера "Барселони" не зумів. Втім, ще раніше боковий арбітр зафіксував у бразильського нападаючого офсайд.
З плином часу "россонері" заграли активніше, але куди небезпечніше атакувала "Барселона", яка намагалася довести рахунок до розгромного. В середині тайму ледь не відзначився Тьяго Алькантара, якого прекрасним пасом забезпечив Мессі. "Мілан" відповів стрімким контрвипадом, в кінцівці якого Алвес зняв м'яч з голови Альберто Аквілані, що вже готувався завдати чарівний удар.
Кінцівка зустрічі вийшла досить блідою - "Мілан" опустив руки, а "Барселона" атакувала більше по інерції. Підопічним Гвардіоли не вистачало точного останнього пасу, та й перемога з результатом 3:1 явно їх влаштувала. У півфіналі чемпіон Іспанії битиметься з найсильнішою командою пари "Челсі" - "Бенфіка".

1-0 Мессі (11 хв. - пенальті)
1-1 Ночеріно (32 хв.) 
2-1 Мессі (41 хв. - пенальті) 
3-1 Інієста (53 хв.) 

Огляд матчу





 
Баварія 2-0 Марсель

У чвертьфінальному матчі-відповіді Ліги чемпіонів УЄФА мюнхенська "Баварія" знову поклала на лопатки марсельський "Олімпік" і тепер чекає на півфінальні зустрічі з переможцем пари "Реал" - АПОЕЛ.
Тижневої давнини тріумфальний виїзд у Марсель дозволяв "Баварії" у повторному матчі діяти другим номером, проте підопічні Юппа Хайнкеса не стали задовольнятися малим. Залишивши у резерві Маріо Гомеса і Ар'єна Роббена, господарі запропонували французам доволі високий темп. І не дивно, що стартові хвилини пройшли на половині поля "Олімпіка", воротам якого загрожували Тоні Кроос і Жером Боатенг.
Гостям так і не вдалося уникнути швидкого гола, але за хвилину до настання неприємностей вони зобов'язані були самі відкривати рахунок. Бенуа Шейру ефектно прокинув м'яч між ніг Хольгера Бадштубера і створив гольовий момент для Жеремі Мореля, чий удар з близької відстані Мануель Нойєр парирував ногами. У відповідь, на 13-й хвилині, екс-марселець Франк Рібері самотужки розібрав оборонні редути "Олімпіка" і виконав простріл, який замкнув Івица Олич - 1:0.
З цієї миті команді Дідьє Дешама для виходу в півфінал необхідно було забивати вже як мінімум тричі. І хоча ця задачка здавалася нерозв'язною, французи здалися не відразу. Стефан Мбіа спробував щастя підступним ударом з-за меж штрафної, проте Нойєр виявився уважним і левиним кидком у ліву від себе "дев'ятку" нейтралізував загрозу.
Ближче до середини тайму "Баварія" ледь скинула швидкості, запропонувавши супернику позмагатися в позиційному наступі з довгим контролем м'яча. Але і тут сили були не рівні, оскільки на кожен вдалий випад "Олімпіка" мюнхенці відповідали трьома куди більш небезпечними атаками. Тоні Кроос, Анатолій Тимощук, Томас Мюллер і все той же Івица Олич були близькі до повторного взяття воріт Стіва Манданда, проте голкіпер збірної Франції відбивав і відбивав.
Так тривало до 37-ї хвилини, коли Олич таки подвоїв перевагу "Баварії" у рахунку. А почалася результативна атака німців біля їхніх власних воріт, коли Давід Алаба і Франк Рібері перехопили м'яч і, протягнувши його дуетом через все поле, довірили замкнути комбінацію хорвату. Залишений без опіки Івица забивав із воротарського майданчика.
На перерву суперники пішли, мабуть, не відчуваючи особливих ілюзій. Хіба тільки справою честі "Олімпіка" міг стати гол престижу. Але і в другому таймі до гола ближче підбиралися мюнхенці. Олич, Кроос і Рібері, не знаючи втоми, раз по раз напрягали захисників гостей і Манданда. Воротар, мабуть, був найкращим у їхньому складі і ще не раз рятував свою команду від розгрому.
А на 65-й хвилині доля і Матьє Вальбуена піднесли подарунок Брандао у вигляді навісної передачі з правого флангу, яка мала повне право претендувати на статус гольової. Та на нещастя колишнього форварда донецького "Шахтаря", в останній момент він опинився дезорієнтованим Боатенгом, а тому удар головою у бразильця не вийшов. Це все, на що спромігся "Олімпік" після перерви.
У кінцівці зустрічі не особливо наполягала на третьому м'ячі і "Баварія", догравши її під схвальний гул та овації "Мюнхен Арени". Таким чином, майбутні господарі фінального матчу Ліги чемпіонів ще на крок наблизилися до заповітної мети. Втім, на стадії півфіналу у німецької команди явно не передбачається такої ж легкої марсельської прогулянки...

1-0 Оліч(13 хв.)
2-0 Оліч (37 хв.)

Огляд матчу


Категорія: Ліга Чемпіонів | Переглядів: 668 | Додав: Yura | Теги: барселона, виходять в півфінал, Ліга чемпіонів, відео, Баварія, огляд матчу, Фінал, голів, 1/4, 03.04.2012 р. | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024