Привіт   Гость Субота, 20.04.2024, 09:00

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Березень » 28 » Ліга чемпіонів. 1/4 фіналу. "Челсі" та "Реал" виграють в гостях. 27.03.2012 р. ВІДЕО.
09:10
Ліга чемпіонів. 1/4 фіналу. "Челсі" та "Реал" виграють в гостях. 27.03.2012 р. ВІДЕО.
  
Бенфіка 0-1 Челсі

Провівши більшу частину гри в захисті, "Челсі" все ж таки спромігся на виїзді здолати "Бенфіку" в першому чвертьфінальному матчі Ліги чемпіонів УЄФА. Долю зустрічі вирішив єдиний гол, забитий Саломоном Калу за 15 хвилин до фінального свистка.
"Ми знаємо, як упоратися з хвилюванням. Ми не повинні втрачати впевненості, ми маємо йти уперед із перших хвилин", - казав напередодні наставник "орлів" Жорж Жезуш. Опонент португальця Роберто Ді Маттео, схоже, тримав у голові такий самий план, проте не став знайомити з ним журналістів.
Саме лондонці захопили ініціативу в дебюті зустрічі, вони ввімкнули високі швидкості й здійснили кілька спроб застати суперника зненацька. Щоправда, окрім пари гострих флангових проривів екс-гравця "Бенфіки" Раміреса, нічого небезпечного біля воріт Петра Чеха гостям протягом першої 15-хвилинки створити не вдалося.
А потім прокинулася португальці, котрих увесь цей час гнали уперед заповнені вщерть трибуни лісабонської арени. На 16-й хвилині вболівальники стали свідками справжнього гольового моменту, коли відмінний пас за комірець Джону Террі ледь не використав Оскар Кардосо. Парагваєць своєчасно стартував, зумів скластися незважаючи на свій високий зріст, але у ствір воріт не поцілив.
Надалі на полі точилася рівна боротьба, причому жодна з команд не виказувала бажання діяти другим номером. Незабаром після випаду Кардосо йому відповів колега за амплуа Фернандо Торрес, але й потужному пострілу іспанця бракувало влучності.
Парагвайський гренадер, звісно, теж не залишився в боргу й спробував вразити ціль з другого поверху. Вигравши верхову боротьбу після навісу Ніколаса Гайтана, він пробивав із близької відстані - м'яч пішов занадто високо. Нарешті незадовго до перерви зарядив свою гармату Раул Мейрелеш, який свого часту захищав кольори "Порту" й тепер зі зрозумілих причин відчував на себе особливу прихильність місцевих фанів. На радість останніх, Артур не підвів й відвів загрозу.
Що саме сказав у роздягальні підопічним Жезуш, не відомо, але після відновлення матчу вони кинулися вперед із таким завзяттям, наче мали відігравати два чи три голи. Й цей спурт дійсно міг принести результат, якби.. не інший колишній виконавець "Бенфіки" Давід Луїс. Саме бразилець спромігся підстрахувати Чеха, коли той вже не встигав зреагувати на черговий удар Кардосо метрів з 10-ти, й головою виніс м'яч із лінії власних воріт.
Цей епізод додав "орлам" ентузіазму, й вони продовжили прасувати оборонні редути гостей. Сині захищалися великими силами, а 100-відсоткову можливість для взяття чужих воріт на 60-й хвилині створили зусиллями лише двох футболістів. Чех вибив м'яч на половину поля португальців і фактично вивів віч-на-віч із Артуром Хуана Мату. Іспанець здійснив вражаючий ривок, залишив ні з чим воротаря, але, пробиваючи з гострого кута, лише струснув стійку.
Те, що не вдалося Маті, через чверть години зробив Саломон Калу. І за цей гол івуарієць має дякувати Раміресу, котрий самовіддано зіграв у відборі в центрі поля, та Торреса, котрий розірвав правий фланг і віддав надзвичайно зручну передачу на лінію воротарського майданчика.
Спроба "Челсі" засушити гру виявилася невдалою, почалися невигідні англійцям "гойдалки", втім, цифри на табло все одно залишилися незмінними. Підопічні Ді Маттео перервали 10-матчеву безпрограшну домашню серію "орлів", зробили вагому заявку на підсумковий успіх, проте навряд чи вони почуватимуться спокійно напередодні повторного двобою.
Друге побачення цих команд на "Стемфорд Бридж" відбудеться 4 квітня, а переможець протистояння у півфіналі зустрінеться з найсильнішим колективом пари "Мілан" - "Барселона".

0-1 Калу (75 хв.)

Огляд матчу





     
АПОЕЛ 0-3 Реал

Дубль Каріма Бензема й влучний удар Кака принесли мадридському "Реалу" суху перемогу в Нікосії в першому поєдинку 1/4 фіналу Ліги чемпіонів УЄФА.
АПОЕЛ не міг розраховувати на одного зі своїх лідерів Густаво Мандуку - бразилець, який забив у цій Лізі чемпіонів три м'ячі, пропускав матч через дискваліфікацію. З тієї ж причини не вийшов на поле і "опорник" мадридців Хабі Алонсо. Ще три півзахисники "Реала" - Лассана Діарра, Хосе Кальєхон і Анхель Ді Марія - нині перебувають в лазареті.
Букмекери, як і більшість експертів і уболівальників, віддавали беззастережну перевагу команді Жозе Моурінью. Нехай на стартовому відрізку зустрічі у "Реала" була територіальна перевага, ні про яку облогу воріт Діонісіоса Хіотіса спочатку говорити не доводилося. Кіпріоти ж зосередилися на обороні і намагалися по всьому полю пресингувати суперника, сподіваючись отримати шанс для швидкої контратаки.
Перший гарний момент стався на 12-й хвилині - після верхового єдиноборства м'яч прилетів до Месута Езіла, який знаходився в районі 11-метрової позначки. Півзахисник збірної Німеччини, здорово поклавши корпус, вистрілив з льоту, проте Хіотіс в красивому кидку врятував свою команду. Незабаром трохи бракувало влучності Гонсало Ігуаїну, який бив з "другого поверху" після флангового навісу Фабіу Коентрау.
До 20-й хвилині у гостей вже була перевага у володінні м'ячем, вони постійно робили навіси і простріли в штрафний майданчик АПОЕЛа, який абсолютно не вів ніякої контргри. У такій ситуації гол у ворота господарів виглядав лише справою часу і він цілком міг відбутися на 28-й хвилині. Цього разу Кріштіану Роналду завдав гарматного удару з гострого кута, але на шляху м'яча знову встав Хіотіс.
Через п'ять хвилин Бензема примудрився не влучити у порожні ворота буквально з трьох метрів. Роналду стягнув на себе одразу трьох опікунів і віддав прекрасну передачу врозріз на Нурі Шахіна, а той зробив вивірений простріл на форварда збірної Франції, який запустив м'яч у небеса. Останній шанс відкрити рахунок до перерви змарнував вже сам Роналду - португалець вирішив пробити з ходу після передачі Езіла, але не влучив у дальній кут.
Після перерви ситуація на полі не змінилася, що навряд чи когось здивувало. "Королівський клуб" продовжував шукати шляхи до воріт АПОЕЛа, тоді як голкіпер "Реала" Ікер Касільяс відверто нудьгував. Однак мадридці по-справжньому гольових моментів не створювали.
Лише на 63-й хвилині Кака вийшов на поле замість Ігуаїна, тоді як на лівому фланзі оборони "Реала" Марсело змінив Коентрау. Як з'ясувалося пізніше, Моурінью вгадав із замінами на всі сто. Незабаром "стандарт" у виконанні Роналду викликав паніку в штрафному майданчику кіпріотів, по черзі били Езіл і Серхіо Рамос, але їхні постріли були блоковані. Тут вже трохи не потрапив в ближній кут Бензема.
Француз виправився за минулі промахи за 16 хвилин до кінця основного часу - він у падінні головою переправив м'яч у сітку, скориставшись передачею Кака. Пропустивши, АПОЕЛ помітно знітився, і за всю команду віддувався практично один Хіотіс, який по черзі не дав відзначитися Роналду і Езілу.
Проте голкіперу не під силу було зупинити лідера Примери, який на 82-й хвилині подвоїв свою перевагу. Марсело як на блюдечку викотив м'яч Кака, і півзахисник чітким ударом низом з меж штрафного вразив ціль. У час, що залишився, Бензема встиг оформити дубль з передачі Езіла. Судячи з усього, казка АПОЕЛа закінчилася - не віриться, що кіпріоти можуть ліквідувати фору в три м'ячі на "Сантьяго Бернабеу". Особливо з урахуванням того, що в домашній зустрічі вони не завдали жодного удару в сторону воріт "Реала".

0-1 Бензема (74 хв.)
0-2 Кака (82 хв.)
0-3 Бензема (90 хв.)

Огляд матчу


Категорія: Ліга Чемпіонів | Переглядів: 787 | Додав: Yura | Теги: реал, 27.03.2012 р., Ліга чемпіонів, Бенфіка, відео, Челсі, Фінал, голів, апоел, 1/4 | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024