Привіт   Гость Четвер, 28.03.2024, 15:35

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2014 » Серпень » 7 » Ліга Чемпіонів. 3 кваліфікаційний раунд. Дніпропетровський «Дніпро» не зумів пробитися до Ліги чемпіонів. 06.08.2014. ВІДЕО.
12:54
Ліга Чемпіонів. 3 кваліфікаційний раунд. Дніпропетровський «Дніпро» не зумів пробитися до Ліги чемпіонів. 06.08.2014. ВІДЕО.
Копенгаген 2-0 Дніпро
 
 
 
 

Дніпропетровський «Дніпро» не зумів пробитися до Ліги чемпіонів, поступившись у матчі-відповіді третього кваліфікаційного раунду турніру датському «Копенгагену» із рахунком 0:2. Команда Мирона Маркевича продовжить свої виступи у раунді плей-офф Ліги Європи.

Срібному призеру останнього розіграшу чемпіонату України необхідно було обов’язково забивати у ворота «Копенгагена» після безгольової домашньої нічиєї. Але у «Дніпра» наразі є чимало проблем, зокрема кадрових -  відсутність гравців національної збірної Ротаня і Зозулі, а також від’їзд до Бразилії Жуліано позначилися на грі віце-чемпіонів України. Тим паче, що дніпропетровцям все ще не вистачає взаєморозуміння на полі у контексті організації гри: новачкам потрібний час для адаптації у команді.

Новинкою «Дніпра» стала поява лідера команди Євгена Коноплянки на позиції під нападником, де йому потрібно було допомагати Матеусу турбувати воротаря датської команди. Мирон Маркевич залишив на лаві запасних нападників Калініча та Селезньова, віддавши перевагу фланговим гравцям - Польовому та Бартуловічу.

З перших хвилин «Дніпро» запропонував «Копенгагену» високий темп гри, а партнери повсякчас шукали Коноплянку біля воріт суперника. На 20-й хвилині Євген заробив небезпечний штрафний у безпосередній близькості до воріт, але його удару зі стандарту трохи не вистачило влучності. За десять хвилин приємні емоції українцям ледве не подарував голкіпер датської команди Андерсен, який невдало вибіг з воріт на перехоплення. М'яч відскочив до гравця «Дніпра», але захисник «Копенгагена» в останню мить у підкаті завадив тому вразити ціль.

Перша ж небезпечна атака «Копенгагена» у цій зустрічі завершилася взяттям воріт. На 36-й хвилині Бенгтссон з лівого флангу відпасував м'яч у центр штрафного, де Корнеліусу ніхто не завадив пробити у нижній кут воріт Бойка.

Головний тренер «Дніпра» із початку другого тайму кинув у бій Селезньова, а Коноплянка повернувся на звичний для себе лівий фланг. Щоправда, в організації гри «Дніпро» так і не зміг додати. На 52-й хвилині Коноплянка увійшов з флангу до штрафного і пробив по дузі поруч з дальньою стійкою, а вже у наступній атаці «Копенгаген» святкував другий забитий гол. Провалився захист «Дніпра»: Кадрії прокинув м'яч повз Федецького і з 15-ти метрів пробив низом під дальню стійку.

У подальшому небезпечні моменти в матчі були лише у господарів поля, і лише майстерність Бойка дозволила дніпропетровцям не пропустити м’ячі після ударів Кадрії, Йоргенсена та Амартея. У підсумку − поразка із рахунком 0:2 та виліт до Ліги Європи.

 

1-0 Корнеліус (36 хв.)

2-0 Кадрії (53 хв.)

Огляд матчу

Категорія: Ліга Чемпіонів | Переглядів: 710 | Додав: Yura | Теги: раунд, Огляд, відео, матч, ліга, Дніпро, Чемпіонів, кваліфікаційний, 06.08.2014, гол | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024