Привіт   Гость Четвер, 28.03.2024, 18:50

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2011 » Грудень » 8 » Ліга Чемпіонів. ЦСКА, Ліон, Базель та Наполі залишаються в Лізі Чемпіонів. 07.12.2011 р. ВІДЕО
10:11
Ліга Чемпіонів. ЦСКА, Ліон, Базель та Наполі залишаються в Лізі Чемпіонів. 07.12.2011 р. ВІДЕО

"Ліон", "Базель", ЦСКА та "Наполі" за підсумками матчів середи, що завершили груповий етап Ліги чемпіонів УЄФА, вибороли останні чотири путівки до 1/8 фіналу.
Неймовірного результату досяг "Ліон", котрий справно виходить до нокаут-раунду, починаючи з сезону-2002/03. Французькому клубу задля подолання групового етапу необхідно було сподіватися на розгромну поразку "Аякса" вдома в матчі з "Реалом" і на власну крупну перемогу над загребським "Динамо", аби відіграти в голландців різницю в сім голів. Мадридці свою частину плану виконали вже в дебюті, забивши два м'ячі, тоді як "леви" на 40-й хвилині пропустили й виглядали приреченими.
Однак, за фантастичний семихвилинний відрізок часу "Ліон" спромігся відзначитися чотири рази. Особливо постарався Бафетімбі Гоміс, який записав до свого активу хет-трик. Згодом французи забили ще тричі (Гоміс зробив ще один результативний удар) - цього вистачило, аби випередити "Аякс" за різницею м'ячів і створити справжню сенсацію в групі D. "Реал" у підсумку переміг із рахунком 3:0 і став п'ятою командою, якій удалось пройти груповий етап без втрат. Щоправда, жодний із попередніх чотирьох клубів у результаті трофей так і не виграв…
Ще одну сенсацію створив "Базель", котрий завдяки голам Марко Штреллера й Александера Фрая здолав "Манчестер Юнайтед" (2:1), обігнавши чемпіона Англії в квартеті C. Таким чином, підопічні сера Алекса Фергюсона не зуміли пробитися до плей-офф уперше з сезону-2005/06 і спробують свої сили в Лізі Європи УЄФА. Виграла групу "Бенфіка", котра перемогла "Оцелул" (1:0) і набрала 12 очок.
Здивував і ЦСКА, який на виїзді упорався з переможцем квартету В "Інтернаціонале" (2:1). Переможний м'яч на свій рахунок записав Василь Березуцький. Саме армійцям і дісталася друга позиція, оскільки в паралельному матчі "Лілль" і "Трабзонспор" розписали нульову нічию. У групі А "Манчестер Сіті" зробив усе, аби вийти в наступний раунд, перегравши "Баварію" (2:0). Однак іншої думки був "Наполі", котрий із таким самим результатом поклав на лопатки аутсайдера "Вільяреал" і відправив команду Роберто Манчіні в Лігу Європи.


Огляд матчів

Базель 2-1 Манчестер Юнайтед




Вільяреал 0-2 Наполі




Інтер 1-2 ЦСКА




Динамо Загреб 1-7 Ліон




Манчестер Сіті 2-0 Баварія

Переглядів: 552 | Додав: Yura | Теги: Ліон, Ліга чемпіонів, мс, огляд матчу, Базель, Відео голів, мю, 07.12.2011 р., ЦСКА, Наполі | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024