Привіт   Гость Середа, 24.04.2024, 22:58

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2011 » Вересень » 29 » Ліга Чемпіонів. Груповий етап. 2 тур. Група G. Шахтар останній в групі, Зеніт вдома здобуває 3 очка. 28.09.2011 р.
13:50
Ліга Чемпіонів. Груповий етап. 2 тур. Група G. Шахтар останній в групі, Зеніт вдома здобуває 3 очка. 28.09.2011 р.
   
Шахтар 1-1 АПОЕЛ

Луческу та Срна були засмучені нічиєю з АПОЕЛом, однак вважають, що для "Шахтаря" ще нічого не втрачено. Гірники, на їх думку, грали добре, тож результати прийдуть...
Мірча Луческу, наставник "Шахтаря":
Гра вийшла дуже важкою для нас, як я й передбачав. Нам протистояла дуже організована команда. Нам постійно чогось не вистачало в завершенні атак, а АПОЕЛ забив гол у першій же серйозній контратаці. Будемо сподіватися, що до нас повернеться удача. Великих претензій до центральних захисників сьогодні немає. Хіба, що основні гравці краще виходять з оборони.
Якщо б я знав відповідь на запитання, чому ми мало забиваємо в нинішньому сезоні, я б легко вирішив цю проблему. Луїс Адріано сьогодні спізнювався в деяких моментах. Вочевидь, він повинен був використовувати свої шанси. Не вистачило холоднокровності. Були проблеми з останнім пасом, а про завершальну стадію годі й говорити. Не вистачає потужності в атаці. Якщо б ми забили першими, суперник би розкрився, і було б легше. Але в нас досі хороші шанси. Нам цілком під силу обіграти АПОЕЛ в гостях, взяти очки в іграх з "Зенітом" і в домашній зустрічі з "Порту".
Даріо Срна, капітан "Шахтаря":
Ми контролювали гру всі 90 хвилин, але рівень Ліги чепіонів означає, що треба реалізовувати кожен момент. Суперники мали одну-дві нагоди і забили нам гол. Ми ж мали набагато більше, але перемогти не зуміли. Ми повністю переграли АПОЕЛ, тому дуже прикро здобути лише нічию. Так, ми припустились кількох помилок в захисті. Але дуже важко атакувати всі 90 хвилин і зберігати цілісність оборони. У АПОЕЛа гарні гравці, котрі використали наші промахи.
Але поки що нічого страшного не сталось. У нас все ще попереду, усе в наших руках. Тепер треба вигравати в двох матчах проти "Зеніту". Це цілком реально. Наступний поєдинок ми проводимо вдома проти пітерців, і я переконаний: якщо гратимемо як і проти кіпріотів, то переможемо росіян.
Томаш Хюбшман, півзахисник "Шахтаря":
На жаль, незважаючи на велику кількість моментів, нам не вдалося забити переможний гол. Кіпріоти, в принципі, нічим не здивували. Може, ми більше чекали того, що АПОЕЛ буде атакувати, але самі не дали їм такої можливості. В результаті вони сіли в оборону й грали на контратаках. Для перемоги, гадаю, нам бракувало саме агресії в чужому штрафному, щоб занести м'яч у ворота. Ми вже два матчі без перемог, сподіваюсь, це не позначиться на психологічному стані команди. У нас іще чотири гри попереду. Потрібно перемагати, щоб вийти з групи.
Вілліан, півзахисник "Шахтаря":
Наша команда зіграла набагато краще, мала багато можливостей. Кіпріоти ж створили лише два-три моменти й реалізували один із них. На жаль, не завжди команда, яка краще грає, досягає позитивного результату. Ми очікували, що суперник діятиме від захисту, великими силами відійде назад, закриється. Намагалися пробити їх, але м'яч не йшов у ворота. Попереду ще чотири гри, і ми повинні вигравати у кожній із них - не лише вдома, але й у гостях. Шанси залишаються.
Іван Йованович, наставник АПОЕЛа:
Це була важка гра. "Шахтар" - дуже хороша команда. Ми повинні були щільно грати з кожним суперником, не втрачати концентрації в обороні. Я задоволений підсумковим результатом. Ми розуміли силу нашого суперника. Сподіваюся, ми зможемо втриматися на вершині таблиці, але наразі наші завдання залишаються незмінними. Попереду нас очікують ще чотири матчі, а отже, як я казав раніше, ми повинні бути терплячими та зберігати спокій.
Іван Тричковськи, нападник АПОЕЛа:
Ми задоволені результатом. Поєдинок був важким, але ми знали, що нам потрібно робити, аби добитися позитивного результату. Граючи на контратаках, ми мали шанси завершити матч на свою користь, але і нічия нас влаштувала. Якщо ми будемо продовжувати грати в тому ж дусі, то у нас завжди будуть шанси боротися за вихід в плей-офф.
Костас Хараламбідес, півзахисник АПОЕЛа:
Ніхто не очікував, що наша команда очолить групу. Для нас це унікальний досвід. Сьогодні нам протистояв серйозний суперник, котрий чудово контролював м’яч. Утім, ми багато працювали та, на мій погляд, заслужили нічию.

         0-1 Тричковськи (61 хв.)
1-1 Жадсон (64 хв.)

Огляд матчу





     
Зеніт 3-1 Порто

Роман Широков, визнаний найкращим гравцем матчу з "Порту", назвав свій дубль збігом обставин і відмовився вважати себе головним героєм зустрічі.
"Зеніт" почав двобій із "Порту" не найкращим чином, однак ще в першому таймі перехопив ініціативу й у підсумку довів справу до перемоги - 3:1. Один із головних героїв поєдинку Роман Широков застеріг уболівальників від ейфорії, зауваживши, що вся боротьба в групі ще попереду.

0-1 Хамес (11 хв.)
     1-1 Широков (20 хв.)
      2-1 Широков (63 хв.)
3-1 Данні (72 хв.)

Огляд матчу


Переглядів: 1489 | Додав: Yura | Теги: 28.09.2011 р., 2 Тур, Ліга чемпіонів, Група G, огляд матчу, Відео голів, Шахтар, Груповий етап, ми на дні, Зеніт | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024