Привіт   Гость П`ятниця, 19.04.2024, 17:34

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2011 » Грудень » 15 » Ліга Європи. Група E. Динамо вдев'ятьох з нічиєю завершує участь в єврокубках. 14.12.2011 р. ВІДЕО.
10:19
Ліга Європи. Група E. Динамо вдев'ятьох з нічиєю завершує участь в єврокубках. 14.12.2011 р. ВІДЕО.
     
Динамо 3-3 Маккабі

Ведучи у два м'ячі, динамівці залишилися удев'ятьох і не зуміли порадувати вболівальників перемогою, попрощавшись із Лігою Європи.
Аби потрапити до плей-офф Ліги Європи УЄФА, київському "Динамо" в останньому матчі групи Е потрібно було не тільки з великим рахунком перемагати вдома тель-авівський "Маккабі", але й сподіватися, що в іншому поєдинку квартету "Бешикташ" у Стамбулі зазнає поразки від англійського "Сток Сіті", котрий уже гарантував собі місце в 1/16 фіналу.
Зробити це було непросто, особливо зважаючи на те, що динамівцям цього вечора через травми не могли допомогти Андрій Шевченко, Олександр Шовковський, Огнен Вукоєвич, Тарас Михалик і Горан Попов. Щоправда, й у суперника лазарет не пустував, до того ж у команди на днях змінився наставник. Замість звільненого Моті Іваніра на тренерський місток піднявся Нір Левін.
Як це не дивно, вболівальники на стадіоні "Динамо" не побачили стартового штурму у виконанні столичних футболістів. Більше того, перший удар по воротах у матчі завдали гості. Уже на другій хвилині Шеран Єйні опинився один із м'ячем по центру воріт на лінії штрафного і не роздумуючи пробив - Максим Коваль був на місці.
Динамівці згадали про статус господарів лише на п'ятій хвилині. Євген Хачеріді опинився на не звичній для себе позиції і блискучим пасом вивів Брауна Ідейє на побачення з голкіпером. Форвард не став зближуватися з воротарем і пробив. На жаль для київських фанів, удар вийшов напрочуд кволим.
Та все ж підопічні Юрія Сьоміна досягли свого на 12-й хвилині. Щоправда допоміг їм у цьому півзахисник гостей Шеран Єйні. Після подачі зі штрафного у виконанні Олександра Алієва й удару головою Леандро Алмейди м'яч рикошетом від капітана ізраїльтян влетів у ворота - 1:0. А вже через п'ять обертів секундної стрілки кияни подвоїли перевагу, коли простріл Бетао з лівого флангу ефектним пострілом під поперечку замкнув капітан господарів Олег Гусєв.
Зупинятися на досягнутому гравці "Динамо" не збиралися. Вони й надалі тиснули на ворота суперника, змушуючи його помилятися. Зокрема, чудові нагоди збільшити рахунок змарнували Олександр Алієв та Милош Нинкович. Однак удар першого парирував Гай Хаїмов, а сербу трохи забракло влучності. В підсумку до перерви цифри на табло не змінилися.
Початок другої половини зустрічі не віщував нічого поганого для киян. Вони продовжили активні атакуючі дії, проте в певний момент забули про захист. Цим одразу ж скористався суперник, запустивши в прорив Муссу Конате. Останнього зупинив Алмейда, щоправда зробив це ціною фолу останньої надії.
Побачивши перед собою "червоне світло", захисник попрямував за межі поля, а одразу ж після цього ізраїльтяни відквитали один гол. Удар зі штрафного прийшовся у "стінку", проте першим на добиванні опинився Омер Веред - 2:1. На цьому неприємності для "Динамо" не закінчилися. Ближче до середини другого тайму червону картку отримав Хачеріді, а на 62-й і 75-й хвилинах відповідно відзначилися Ельран Атар і Мунас Даббур, вивівши "Маккабі" вперед.
Незважаючи на такий прикрий для динамівців хід подій, вони не здалися і намагалися удев'ятьох створювати тиск на ворота суперника. Їх старання втілилися в гол Гусєва на 80-й хвилині. Проте на більше футболісти Сьоміна не спромоглися, попрощавшись із Лігою Європи.

1-0 Єйні (12 хв. - автогол)
2-0 Гусєв (17 хв.) 
2-1 Веред (49 хв.) 
2-2 Атар (62 хв.) 
2-3 Даббур (73 хв.) 
3-3 Гусєв (80 хв.) 

Огляд матчу


Переглядів: 529 | Додав: Yura | Теги: 3-3, Ліга Європи, динамо, огляд матчу, нічия, Група E, Відео голів, 14.12.2011 р., Маккабі | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024