Привіт   Гость П`ятниця, 19.04.2024, 10:54

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2011 » Вересень » 30 » Ліга Європи. Груповий етап. 2 тур. На трьох тільки 2 очка. 29.09.2011 р.
12:49
Ліга Європи. Груповий етап. 2 тур. На трьох тільки 2 очка. 29.09.2011 р.
  
Металіст 1-1 АЗ Алкмар

Враження від зустрічі "Металіста" з "Алкмаром" у її учасників виявилися протилежними, але обидві сторони визнали, що у Харкові були абсолютно різні тайми.
Головний тренер "Металіста" Мирон Маркевич результатом другої зустрічі на груповому етапі Ліги Європи УЄФА (1:1) залишився не дуже задоволений. Причину того, що його підопічні не змогли добитися переможного результату, він побачив виключно у власній грі.
"Перший тайм занести собі в актив ми не можемо, - розповів наставник. - У нас було дуже багато втрат м'яча і помилок. Це нехарактерно для нас, справжнього "Металіста" на полі не було, і гол ми пропустили практично з нічого. Проте після перерви наша гра змінилася на краще. У роздягальні я попросив підопічних зібратися, оскільки перший тайм виявився для нас найгіршим у поточному сезоні. І в другому таймі на полі був вже зовсім інший, справжній "Металіст". Моментів для взяття воріт у нас вистачало, але реалізувати ми змогли лише один. Це погано".
Проблеми з реалізацією змусили наставника харків'ян трохи підняти завісу над трансферними планами "Металіста". "Я продовжую вірити у нашого нападника Жонатана Крістальдо, - поділився Маркевич. - У нього і сьогодні було достатньо моментів, щоб відзначитися, але жоден з них він, на жаль, не реалізував. Сподіваюсь, найближчим часом його обов'язково прорве. Незважаючи на це, ми маємо намір у перспективі запросити в команду забивного нападника, який допоможе нам вирішити проблему реалізації".
На відміну від тренера харків'ян, наставник "Алкмара" результат поєдинку зустрів із задоволенням. "Нічийним рахунком я задоволений, - зізнався тренер гостей Гертян Вербік. - Не задоволений лише тим, як ми зіграли в другому таймі. До перерви змогли перекрити "Металісту" усі вільні зони, наші захисники діяли як треба, і багато чого господарям не дозволили. А ось по перерві на полі все змінилося, вже харків'яни диктували нам свої умови. Це повністю заслуга суперника, який після перерви переграв нас".
Закономірним і цілком справедливим визнав підсумковий результат нападник "Металіста" Марко Девич. "Рахунок, думаю, по грі, - розповів форвард. - Гості до перерви діяли краще, а в другому таймі вже ми домінували на полі і вели гру. Прикро, що ми змогли забити у відповідь лише один м'яч, а треба було мінімум два. Моменти для цього, і дуже хороші, в нас були, але ми їх не використали".
Солідарність з партнером у підведенні підсумків матчу виявив і аргентинський півзахисник харків'ян Хосе Ернесто Соса, який віддав гольову передачу Тайсону. "Алкмар" мені сподобався, - поділився враженнями він. - Це найсильніша команда з тих, з якими нам вже довелося зустрічатися у нинішньому сезоні. Фінальний рахунок справедливий, але ми могли і перемогти. Перший тайм нам не вдався, але в другому ми створили багато моментів, які не використали. Реалізуй ми ще хоча б один з них, тоді перемогу вже не віддали б..."

 0-1 Алтідор (26 хв.)
1-1 Тайсон (76 хв.)

Огляд матчу





   
Ворскла 1-2 Ганновер

Після другої поспіль поразки у групі Ліги Європи УЄФА керманич "Ворскли" Микола Павлов у відчай не впадав, адже у його молодої команди усе ще попереду.
Головний тренер німецького "Ганновера" Мірко Сломка був задоволений результатом матчу в Полтаві і змістом гри в першому таймі. Він не став порівнювати за силою "Ворсклу" і бельгійський "Стандард", з якими його підопічні зіграли в двох стартових поєдинках групового раунду Ліги Європи УЄФА. "Це дуже різні команди", - зауважив тренер.
Сломка похвалив форварда своєї команди Мохаммеда Абдуллауї, який забив перший гол у полтавському матчі. "Вчора ще не було ясно, зіграє Мохаммед чи ні, все вирішилося лише вранці напередодні гри. Він забив надзвичайно важливий і потрібний гол. Ми дуже раді, що період його відновлення після травми позаду", - сказав наставник гостей.
Він також визнав, що в другому таймі український клуб доставив "Ганноверу" чимало проблем. Але запас у два м'ячі, який був у німців після першого тайму, дозволяв їм почувати себе відносно спокійно. "Ми маємо чотири очки після двох турів і тепер можемо без зайвого тиску готуватися до майбутніх матчів як у бундеслізі, так і в Лізі Європи", - зауважив Мірко Сломка.
У свою чергу Микола Павлов, якого незважаючи на поразку, після матчу журналісти зустріли аплодисментами, сказав, що на його погляд "Ворсклі" не вистачило досвіду проведення ігор подібного гатунку. Хоча за рівнем самовіддачі у тренера претензій до футболістів немає.
"Два м'ячі, які ми пропустили у першому таймі, внесли сум'яття, і ми не змогли показати все те, на що були здатні. На жаль, при хорошій грі нам сьогодні, вважаю, ще й безумовно не пощастило", - заявив тренер полтавчан.
У "Ворскли" досить молода команда, багатьом футболістам від 20 до 23 років, і для цих хлопців, на думку Миколи Павлова, такі матчі, як з "Ганновером" - чудовий досвід, який знадобиться їм у майбутньому.

    0-1 Абделлауї (32 хв.)
0-2 Пандер (44 хв.)
  1-2 Курилов (50 хв.)

Огляд матчу




   
Маккабі 1-1 Динамо

Наставник "Динамо" Юрій Сьомін скаржився на кепську реалізацію моментів своєї команди, а керманич "Маккабі" Мотті Іванір заявив, що пишається підопічними.
Після нічиєї в Тель-Авіві головний тренер київського "Динамо" Юрій Сьомін та керманич "Маккабі" Моті Іванір по-різному коментували гру своїх команд, однак зійшлись на думці, що ситуація в групі Е стала дуже заплутаною.
"Це був дуже складний матч, далася взнаки й незвична для нас спекотна погода, - зазначив Сьомін. - Суперники нав'язали нам агресивну гру за рахунок активний країніх захисників. Ми організували хорошу контратаку й забили гол, але пропущений "в роздягальню" м'яч знизив наш тонус. Моментів виникало небагато, тому нам треба було дбайливо до них ставитись. Але реалізація підвела..."
Наставник біло-синіх пояснив свої заміни: "Гармаша я зняв після жовтої картки. Не бачив іншого виходу, щоб він не заробив вилучення. На мій погляд, Аруна, котрий вийшов замість нього, відіграв непогано. Ідейє багато відпрацював, утомився - нам треба було ввести свіжого гравця. І з виходом Мілевського ми мали два стовідсоткові моменти".
Динамівці наразі посідають третє місце в групі, поступаючись "Сток Сіті" та "Бешикташу", котрий вони прийматимуть в наступному турі. "Ситуація в групі залишилась дуже напруженою, далі підуть ключові матчі. Але гадаю, що за такої гри "Маккабі" відбере очки і в інших наших конкурентів", - резюмував Сьомін.
Нападник киян Андрій Шевченко, котрий не зміг потішити себе в день народження перемогою чи бодай забитим голом, також нарікав на реалізацію. "Поєдинок вийшов нервозним. Ми могли досягти кращого результату, але не використали свої нагоди і врешті отримали лише нічию. Всі старались, багато рухались, виконали великий обсяг роботи - але, повторюсь, реалізація підвела. Тепер треба серйозно підготуватися до домашнього матчу з "Бешикташем" і виправити турнірне становище", - наголосив він.
А тим часом керманич "Маккабі" Мотті Іванір, котрий пропускав матч через дискваліфікацію, пишався своєю командою: "Відчуваю гордість за хлопців. Ми діяли не в оптимальному складі, але зіграли достойно. Утім, відзначу недостатню концентрацію в завершальній фазі атак, хоча визнаю, що й Шовковський діяв блискуче. Ситуація в групі дуже заплутана, тож нам треба ретельно продумати свої дії перед спареними матчами проти "Сток Сіті".

0-1Ідейє (9 хв.)
 1-1 Міха (44 хв.)

Огляд матчу





Переглядів: 734 | Додав: Yura | Теги: Ліга Європи, 2 Тур, динамо, аз, огляд матчу, Груповий етап, 29.09.2011 р., Відео голів, Металіст, Маккабі | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024