Привіт   Гость П`ятниця, 19.04.2024, 04:47

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2011 » Грудень » 2 » Ліга Європи. Груповий турнір. 5 тур. Група Е. В Динамо залишились тільки теоретичні шанси вийти з групи. 01.12.2011 р.
12:48
Ліга Європи. Груповий турнір. 5 тур. Група Е. В Динамо залишились тільки теоретичні шанси вийти з групи. 01.12.2011 р.
     
Сток Сіті 1-1 Динамо

Київське "Динамо" вдовольнилося нічиєю у виїзному матчі проти "Сток Сіті" (1:1) і мінімізувало свої шанси на здобуття путівки до плей-офф Ліги Європи УЄФА. В останньому турі біло-сині мають перегравати тель-авівський "Макабі", сподіваючись на поразку "Бешикташа" удома від англійців.
Юрій Сьомін, головний тренер "Динамо":
"Ми гарно провели перший тайм, нав'язали свою гру супернику. Проте у другій половині зустрічі за рахунок активної силової гри, дальніх передач англійці змогли відігратися. Нам не вистачило другого гола. А з одним важко було зберегти потрібний результат, адже господарі виглядали в атаці досить потужно.
У перерві я просив команду продовжувати грати в такому ж ключі, додати у русі. Але потрібно враховувати й фактор суперника. Варто відзначити його наполегливі дії, які не дозволили нам вести комбінаційну гру".

                 0-1 Апсон (27 хв. - автогол)
1-1 Джонс (81 хв.)

Огляд матчу






    
Маккабі 2-3 Бешикташ

Влучний удар Рікарду Куарежми приніс "Бешикташу" надважливу перемогу над "Маккабі" й фактично гарантував туркам путівку до плей-офф Ліги Європи УЄФА.
Уже в дебюті цього результативного поєдинку Роберто Колаутті вийшов на побачення з Гьоненом Ченком після помилки турецьких захисників, але програв дуель голкіперу.
На жаль для глядачів, такий активний початок виявився лише епізодом і надалі вболівальники стали свідками в'язкої гри, що проходила переважно в середині поля з великою кількістю помилок та фолів. Активнішими виглядали господарі, однак хоч яких-небудь дивідендів вичавити з цього їм не вдавалося. Наступний шанс ізраїльтяни отримали лише в середині тайму, проте той же Колаутті з кількох метрів пробачив суперника після прострілу з правого флангу.
По завершенні півгодини зустрічі м'яч уже здебільшого контролювали турки, однак, захопившись атакуючими діями, ледь не пропустили результативний контрвипад "Маккабі". Барак Іцхакі з гострого кута не зміг пробити кіпера "Бешикташ", а зіграти на добиванні Ельрану Атару не дозволили захисники.
Турки ж перший по-справжньому небезпечний момент спромоглися створити лише наприкінці тайму, коли Угу Алмейда з-за меж карного майданчика потужно пробив поруч із дальньою стійкою. Тим не менше, пристрілка не стала напрасною й наступний удар уже в компенсований час приніс підопічним Карлуша Карвалала результат. Рікарду Куарежма відгукнувся на навісну передачу з лівого флангу й фантастичним ударом із льоту поцілив у верхній кут.
Відразу після відпочинку трюк португальця ледь не повторив Мануель Фернандеш, але цього разу Барак Леві в стрибку перевів м'яч на кутовий, чим, утім, лише відстрочив вирок - після подачі від прапорця Ібрахім Тороман ударом головою не залишив шансів воротареві тель-авівців.
Відповідь господарів вийшла не менш ефектною й майже ідентичною. Спочатку Ченк, витягнувшись у струнку, парирував "постріл" Гільєрмо Ізраїлевича, а розіграш кутового ударом через себе завершив Шеран Єйні. А за 20 хвилин до фінального свистка рахунок став нічийним. На черговий дальній "залп" наважився Моше Логасі, котрий вийшов на заміну, й цього разу м'яч знайшов ціль.
Утім, останнє слово залишилося за турками, які в компенсований час спромоглися вирвати таку важливу перемогу. Куарежма отримав пас на лінії карного майданчика, накрутив одного за одним трьох оборонців і невідпорно пробив у ближній кут.
Таким чином, "Бешикташ" зберіг другу позицію в групі Е й фактично гарантував собі путівку в плей-офф Ліги Європи. В паралельному матчі "Динамо" розписало нічию зі "Сток сіті" й тепер на три очки відстає від команди Карвалала, з якою кияни обмінялися вікторіями з однаковим результатом 1:0.

          0-1 Куарежма (45+1 хв.)
      0-2 Тороман (47 хв.)  
1-2 Єйні (59 хв.)  
   2-2 Логасі (70 хв.)  
             2-3 Куарежма (90+2 хв.)  

Переглядів: 626 | Додав: Yura | Теги: Ліга Європи, 5 тур, динамо, Сток Сіті, 01.12.2011 р., огляд матчу, Відео голів, Група Е, Маккабі, груповий турнір | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024