Привіт   Гость П`ятниця, 19.04.2024, 14:42

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2011 » Серпень » 19 » Ліга Європи. Українські команди в стиковому раунді. Шанси на вихід до наступного ранду 3 з 5.
09:49
Ліга Європи. Українські команди в стиковому раунді. Шанси на вихід до наступного ранду 3 з 5.

  
Літекс 1-2 Динамо

Після виїзної перемоги над болгарським "Літексом" наставник київського "Динамо" Юрій Сьомін висловив задоволення результатом і зізнався, що його команді довелося важко.Київське "Динамо" зробило вагому заявку на вихід у груповий етап Ліги Європи УЄФА, здобувши виїзну перемогу над болгарським "Літексом" (2:1) у першому матчі стикового раунду. 

                     0-1 Нінкович (7 хв. - пенальті)
1-1 Янєв (13 хв)
  1-2 Ідейє (77 хв.)

Огляд матчу





   
Ворскла 2-1 Динамо (Бухарест)

Голи Івана Кривошеєнка та Павла Ребенка дозволили полтавській "Ворсклі" святкувати домашню перемогу в першому матчі стикового раунду Ліги Європи УЄФА проти бухарестського "Динамо" - 2:1.

         1-0 Кривошеєнко (32 хв.)
1-1 Нікулає (58 хв.)
2-1 Ребенок (89 хв.)

Огляд матчу





Паок 2-0 Карпати
  

ПАОК у рідних стінах здобув "суху" перемогу над "Карпатами" завдяки голам Стефаноса Атанасіадіса та Ліно й зробив вагому заявку на вихід у груповий раунд Ліги Європи УЄФА. Шанси  в Карпат на вихід в групу дуже-дуже  низькі.

1-0 Атанасіадіс (15 хв.)
2-0 Ліно (55 хв.)

Огляд матчу




  
Фулхем 3-0 Дніпро

Дніпропетровський "Дніпро" виявився неготовим до протистояння з міцним середняком англійської Прем'єр-ліги, поступившись на "Крейвен Коттедж" з розгромним рахунком. Мабуть, разом з Карпатами, будуть боротись тільки в чемпіонаті України.

1-0 Х'юз (39 хв.)
   2-0 Демпсі (43 хв.)
   3-0 Демпсі (49 хв.)

Огляд матчу



   
Металіст 0-0 Сошо

Надійно зігравши у захисті, французи не дозволили харків'янам відсвяткувати домашню перемогу.
Агресивніше матч розпочали гості, які намагалися пресингувати гравців "Металіста" на їх половині поля. Вже на п'ятій хвилині серйозно вступити в гру голкіпера синьо-жовтих Олександра Горяїнова змусив Ріад Будебуз, котрий з гострого кута пробив під поперечину. Трохи згодом 21-річний алжирець з вигідної позиції не зумів влучити у площину воріт, відправивши м'яч на трибуни стадіону.
Свій перший удар у напрямку володінь Тедді Рішера підопічні Мирона Маркевича завдали лише на 22-й хвилині, коли на "постріл" із-за меж карного майданчика зважився Жонатан Крістальдо - м'яч пролетів вище поперечки. А на 35-й хвилині голкіпер французів виграв дуель у Клейтона, який небезпечно пробив зі штрафного.
Незадовго до перерви "Сошо" мав дві чудові нагоди відкрити рахунок у зустрічі. Спочатку Венсан Ногуейра, відірвавшись від захисника, пробивав у дальній від себе кут - Горяїнов у ефектному стрибку перевів м'яч на кутовий. Оригінальний розіграш стандарту завершився ударом Марвен Мартен, після якого Карлао п'ятою намагався переправити м'яч у сітку воріт, але знову дива реакції продемонстрував голкіпер харків'ян.
Друга половина розпочалася з неточного "залпу" Крістальдо, котрого на ударну позицію вивів Тайсон, та удару Хосе Ернесто Соси, який також виявився неточним. Аби збільшити тиск на ворота французів Маркевич випустив на поле Марко Девича, який урізноманітнив дії команди в атаці. В одному з епізодів форвард збірної України віддав м'яч під удар Сосі, якого загубили захисники, але аргентинець метрів з 14-ти не влучив у ворота.
Відмінні шанси забити мали Клейтон, який зі штрафного пробив трохи вище поперечки, та Сергій Валяєв, небезпечні удари котрого двічі блокували захисники. На останніх хвилинах основного часу команди активізувалися та спробували вирішити долю зустрічі на свою користь, але жодному з суперників це не вдалося. Відтак, "суха" нічия і все вирішиться через тиждень у французькому Монбельярі.

Огляд матчу


Переглядів: 759 | Додав: Yura | Теги: 18.08.2011 р., огляд матчів, стиковий раунд, Карпати, динамо, Дніпро, Ліга Європи УЄФА, Металіст, Відео голів, Ворскла | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024