Привіт   Гость П`ятниця, 29.03.2024, 16:43

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Березень » 18 » Прем'єр ліга України. 23 тур. Неділя, 18.03.2012 р. Перша домашня перемога "Оболоні" і чергова в "Динамо". ВІДЕО.
21:13
Прем'єр ліга України. 23 тур. Неділя, 18.03.2012 р. Перша домашня перемога "Оболоні" і чергова в "Динамо". ВІДЕО.



   
Оболонь 1-0 Волинь


Лише у 12-му домашньому матчі сезону «Оболонь» вперше вийшла переможцем. І це суттєво наблизило підопічних Сергія Конюшенка до рятівного 14-го місця, до якого тепер залишається відстань в одне очко. Поєдинок виявився надзвичайно впертим. Обидві сторони шукали щастя біля чужих воріт, але виконавської майстерності не завжди вистачало, щоб логічно завершувати комбінацію. Багато у чому на результат зустрічі вплинули два вилучення гостей. Перше трапилось незадовго до перерви, коли Ванче Шиков перервав не за правилами вихід сам на сам Олександра Мандзюка. Але ні штрафний Андрія Конюшенка з 20-ти метрів, ані інші спроби не досягали мети поблизу воріт Дениса Шеліхова, який проводив свій перший матч на рівні Прем’єр-ліги.
Незважаючи на чисельну нерівність, кожен з тренерів зробив заміни, покликані активізувати атакувальні дії. Більш пожвавив дії партнерів резервіст господарів Юрій Яковенко. Але не йому судилось стати героєм зустрічі. У ключових моментах це звання справедливо заслужив все той же Мандзюк. Його прохід зірвав Сілвіу Ізворану, і це була друга жовта картка румунського легіонера лучан. А за кілька хвилин Мандзюк «обікрав» В’ячеслава Шарпара і з гострого кута реалізував подвійну чисельну більшість. Мав можливість зняти всі питання щодо підсумку зустрічі в контратаці Борис Баранець, але без перешкод пробив з 8-ми метрів набагато вище воріт. Тим не менше, «Волинь» не зуміла створити реальних загроз для Костянтина Махновського, і рахунок не змінився.

1-0 Мандзюк (81 хв.)

Огляд матчу


 
   
Динамо 2-0 Дніпро

Перший тайм залишив неоднозначні враження. З одного боку, суперники ні на мить не зупинялись і провели 45 хвилин на максимальних швидкостях, майже не затримуючись у центрі поля. З іншого, реальних загроз воротам один одного майже не було. Дніпропетровці частіше розраховували на дальні удари, віддаючи перевагу миттєвому закінченню атак перед позиційним розіграшем. частіше за всіх з гостей перебував у центрі подій Євген Коноплянка. «Динамівці» часто затягували із пасом та саме через це губили епізоди. Найгостріший момент тайму стався у компенсований час, і мав його Адмір Мехмеді. Швейцарець звільнився з-під опіки Онджея Мазуха, але надіслав м’яч вище поперечини.
Другий тайм загальною картиною подій не надто відрізнявся від першого, але результат вже не залишив сумнівів відносно його справедливості. А зламним моментом у грі став штрафний метрів з 32-х у виконанні Олександра Алієва. Майстер дальніх ударів примусив капітулювати Яна Лаштувку. Майже 2 повні гри на НСК «Олімпійський» вдавалось забивати тільки Алієву. Але коли він пішов з поля, рахунок подвоїв Артем Мілевський, якому асистував Андрій Ярмоленко. «Дніпро» у другому таймі не зумів перебудуватись таким чином, щоб продовжувати сперечатись з киянами на рівних.

1-0 Алієв (67 хв.)
2-0 Мілевський (83 хв.)

Огляд матчу



    
Олександрія 0-0 Металург

Єдиний поки що матч 23-го туру Епіцентр Чемпіонату України завершився без забитих м’ячів в Олександрії. Зважаючи на те, що суперники по черзі захоплювали ініціативу і не пред’явили глядачам та один одному неспростовних аргументів, щоб завоювати 3 очки, такий результат вбачається справедливим. У першій половині зустрічі варто згадати неточні удари Андрія Гітченка зі штрафного та Сергія Старенького з гри, а також черговий загублений момент Дімітара Макрієва. Ледь не єдиний шанс у відповідь був у Драмана Траоре, але цей епізод був яскравіший за всі вище згадані. Лише завдяки самовідданій грі Юрія Паньківа малійський футболіст не зміг відкрити рахунок.
Після перерви Траоре також перебував на вістрі атаки, але свого моменту так і не дочекався. «Олександрія» відзначилась низкою небезпечних стандартних положень, під час яких Олександр Бандура, Олександр Воловик та їхні партнери не припускались помилок. Нічия дозволила піти з останнього місця господарям поля, де команда знаходилась усього кілька годин − після перемоги «Оболоні». «Металург» наздогнав за набраними очками «Ворсклу» та «Кривбас», однак донеччани тримають у голові відмінений матч з «Таврією».

Огляд матчу


 

Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 592 | Додав: Yura | Теги: динамо, відео, 18.03.2012 р., волинь, 23 Тур, огляд матчу, Неділя, Оболонь, Прем'єр ліга України, голів | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024