Привіт   Гость Четвер, 25.04.2024, 10:06

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Березень » 20 » Прем'єр ліга України. 23 тур. Понеділок, 19.03.2012 р. "Металіст" виграє в тумані і продовжує боротьбу за місце в Лізі Чемпіонів. ВІДЕО.
22:58
Прем'єр ліга України. 23 тур. Понеділок, 19.03.2012 р. "Металіст" виграє в тумані і продовжує боротьбу за місце в Лізі Чемпіонів. ВІДЕО.



    
Металіст 3-1 Карпати

Харків’яни добре відновились після переможної зустрічі Ліги Європи УЄФА у Греції, хоча у понеділок і не показали своїх найбільший потужностей. До того ж Мирон Маркевич вирішив залишити у запасі Тайсона, який на сьогодні є найнебезпечнішим футболістом команди. «Карпати» приїхали за першими весняними очками, але у них не вистачило для цього аргументів. У першому таймі гості ні в чому не поступались супернику, за винятком гостроти на заключній стадії атак. Тому цілком логічним виглядав гол саме у їхні ворота, який прийшов з лівого флангу господарів. Саме там Тарас Петрівський дозволяв опонентам багато свободи дій. І одна з передач від Себастьяна Бланко дійшла до Джонатана Крістальдо, який зблизька не залишив шансів Андрієві Тлумаку і створив повністю аргентинський гол.
Вже стартова атака господарів після перерви призвела до кутового. «Стандарт» виконав Хосе Соса, а Андрій Березовчук з «другого поверху» збільшив перевагу «Металіста». Не погодився із цим Артем Федецький, якого Володимир Шаран випустив тільки на другу 45-хвилинку. Спочатку він скористався подачею зі штрафного від Лукаса, а за дві хвилини мав змогу зрівняти рахунок, але Владімір Дішленкович вчасно залишив лінію воріт. Не дав розгулятись львів’янам ще один гол, створений представниками Аргентини. Тепер вже Крістіан Вільягра записався у асистенти, а Крістальдо оформив гольовий «дубль». До хет-трика йому не вистачило реалізації виходу сам на сам, але на підсумок зустрічі це не вплинуло.
«Металіст» продовжує переслідування «Динамо» і «Шахтаря», а от «Карпати» лише за додатковими показниками не знаходяться у «зоні вильоту».

1-0 Крістальдо (31 хв.)
2-0 Березовчук (47 хв.)
2-1 Федецький (53 хв.)
3-1  Крістальдо  (64 хв.)

Огляд матчу

Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 599 | Додав: Yura | Теги: Понеділок, туман, 19.03.2012 р., відео, 23 Тур, огляд матчу, Металіст, виграє, Прем'єр ліга України, голів | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024