Привіт   Гость П`ятниця, 19.04.2024, 03:20

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Березень » 17 » Прем'єр ліга України. 23 тур. Субота, 17.03.2012 р. "Шахтар" і "Ворскла" перемагають. ВІДЕО.
21:12
Прем'єр ліга України. 23 тур. Субота, 17.03.2012 р. "Шахтар" і "Ворскла" перемагають. ВІДЕО.



   
Таврія 1-1 Арсенал



За 2 тижні поле стадіону «Локомотив» у столиці Криму зазнало разючих змін у кращу сторону. Тепер газон не міг завадити вести боротьбу учасникам зустрічі. «Арсенал» був більш націленим на ворота суперника, незважаючи на статус гостя, і зумів забити відносно швидко. Внаслідок подачі Володимира Польового зі штрафного м’яч відскочив до Майкла Одібе, який віддав результативну передачу на Володимира Гоменюка. Цей нападник вразив ворота колишньої команди і одночасно перервав серію з понад 5-ти матчів без забитих голів на чужих полях. Створенню штучного положення «поза грою» завадив Максим Калініченко, який трохи затримався позаду.
У другому матчі поспіль сімферопольці програють перший тайм із рахунком 0:1. І знову вони зуміли втекти від поразки. Однак у Львові стався злам у грі, тоді як зараз команді Семена Альтмана дещо пощастило. «Каноніри» загубили низку реальних нагод закріпити перевагу, але ще один колишній кримчанин Олександр Ковпак раз по раз марнував їх. Тим не менше, кияни почували себе досить комфортно за мінімального рахунку, однак ця заспокоєність їх підвела за кілька хвилин до фінального свистка. Сергій Назаренко тривалий час перебував у затінку, але у потрібну хвилину свій прохід він продовжив пасом на Максима Фещука − останній «розстрілював» вже порожні ворота. Сусіди у турнірній таблиці зберегли поки відповідно 5-у та 6-у позиції.

0-1 Гоменюк (18 хв.)
1-1 Фещук (87 хв.)

Огляд матчу


 


   
Шахтар 4-0 Чорноморець

Початок був дзеркальним до матчу першого кола. Тоді господарів на 5-й хвилині вивів вперед Лучіан Буржужан, зараз − Євген Селезньов. Нападник завершив розіграш кутового, який був поданий Разваном Рацем, а продовжений Ярославом Ракіцьким. Втім, на цьому збіг подій між двома зустрічами був завершений. Донеччани майже не дозволили супернику переходити центр поля, вдесятеро перевершивши одеситів за кількістю ударів. Чи не єдину можливість забити Андрієві Пятову втратив Леонардо, коли неточно пробив після навісу зі штрафного. «Гірники» намагались кожну атаку завершити по-хокейному, але певний час завести м’яч у чужі ворота не вдавалось. Зокрема, Селезньов вперше у матчі потурбував «стійку» за спиною Дмитра Безотосного. Наступне потрапляння у те ж місце від Вілліана не врятувало «Чорноморець»: на добиванні першим був Ілсіньо і у своєму третьому матчі відзначив голом власне повернення до України.
Другий тайм розпочався з пенальті. Генріх Мхітарян був збитий у карному майданчику суперника, а Фернандіньо з «позначки» влучив у штангу, від якої м’яч залишив межі поля. Та «Шахтар» не збавив тиску на суперника і ще двічі примушував одеситів розпочинати з центру. Найкрасивіший м’яч поєдинку на рахунку Алекса Тейшейри − бразилець у дотик переправив м’яч у «дев’ятку» після прострілу Раца. Остаточні цифри на табло встановив Селезньов. 10-й м’яч нападника у сезоні став наслідком його наполегливості та неузгодженості між захисником та голкіпером «Чорноморця». Донеччани, як мінімум, до неділі за різницею м’ячів вийшли на першу позицію. Місцю одеситів у десятці зараз нічого не загрожує.


1-0 Селезньов (5 хв.)
2-0 Ілсіньо (45+1 хв.)
3-0 Тейшейра (67 хв.)
4-0 Селезньов (80 хв.)

Огляд матчу



   
Ворскла 3-1 Іллічівець

Полтавська команда зуміла взяти реванш за досить відчутну поразку у Маріуполі (1:4), але для перемоги довелось докласти максимум зусиль. Початок зустрічі був досить жвавий, і на початку другої 10-хвилинки суперники у стислі терміни встигли обмінятись взяттями воріт. За «Ворсклу» відзначився Євген Селін, якому з правого краю асистував ще один фланговий захисник − Арменд Даллку. Однак маріупольці відповіли швидко і переконливо. Костянтин Ярошенко знайшов на лінії штрафного майданчика Пилипа Будківського. Той зробив скидку під удар з 25-ти метрів Денису Кожанову − 1:1. Позиційна боротьба не дозволила змінити щось якісь зі сторін до перерви.
Другий тайм довів, що більше бажання, майстерності та потенціалу є у «Ворскли». Євген Буднік, який замінив дискваліфікованого Ахмеда Янузі, мав виводити партнерів вперед, та поцілив у стійку маріупольських воріт. Втім, активність господарів не минулась даремно. Другий гольовий пас Даллку дозволив продемонструвати техніку та разючий удар Олексію Чичикову. На цьому команда Миколи Павлова не зупинилась і швидко закріпила успіх. Тепер до своїх голів Селін і Чичиков додали початок чергової атаки, яку з 8-ми метрів спокійно завершив Павло Ребенок − 3:1. Такий результат дозволив «Ворсклі» наздогнати «Кривбас». «Іллічівець» зазнав третьої поразки навесні, але до небезпечної зони його відділяє 7 очок.

1-0 Селін (11 хв.)
1-1 Кожанов (12 хв.)
2-1 Чичиков (76 хв.)
3-1 Ребенок (79 хв.)

Огляд матчу


 

Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 623 | Додав: Yura | Теги: відео, 17.03.2012 р., 23 Тур, огляд матчу, Чорноморець, Шахтар, Субота, Ворскла, Прем'єр ліга України, голів | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024