Привіт   Гость Четвер, 25.04.2024, 02:00

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Квітень » 1 » Прем'єр ліга України. 25 тур. Субота, 31.03.2012 р. Вперше в сезоні "Оболонь" піднімається із зони вильоту. ВІДЕО.
22:11
Прем'єр ліга України. 25 тур. Субота, 31.03.2012 р. Вперше в сезоні "Оболонь" піднімається із зони вильоту. ВІДЕО.


  
Оболонь 2-0 Карпати


Незважаючи на те що останнім часом «Оболонь» демонструє кращий футбол і регулярно набирає очки (на відміну від «Карпат»), саме львів’яни були фаворитами матчу. Але те, що це було хибним передбаченням, спростувала власне гра. З самого її початку бажання «пивоварів» здобути 3 очки підкріплювалось можливостями. Вчасно повернулись до основного складу Вадим Сапай та Олександр Мандзюк. Останній довів, що він лідер колективу. Перший удар у нападника не вийшов, а другий призвів до заробленого кутового. І у цьому суботньому матчі такий футбольний елемент мав вирішальне значення. Андрій Гурський відкрив рахунок, забивши гол у ворота колишньої команди. Не забарилося і друге взяття воріт. І знову зі «стандарту»: Ігор Ільків подав штрафний, Борис Баранець виграв повітря, а Мандзюк завершив триходівку.
«Оболонь» ще до перерви могла доводити рахунок до розгромного. Але той же Мандзюк струсонув поперечину, Баранець на добиванні не влучив у порожні ворота. Зі свого боку «Карпати» не зуміли нанести жодного удару у «рамку». Після перерви цю хибу виправив Артем Федецький, однак Костянтин Махновський не дав забити супротивника з близької відстані. Останню чверть гри «Оболонь» провела у меншості через невиправдано грубу гру Андрія Корнєва. Однак навіть у більшості аргументів для порятунку зустрічі гості не надали. Тепер кияни вперше у сезоні вирвались на 14-у позицію, однак у неділю їх може випередити «Олександрія». «Карпати» відстають від «пивоварів» на одне очко.

1-0 Гурський (6 хв.)
2-0 Мандзюк (29 хв.)

Огляд матчу




  
Таврія 0-2 Дніпро

У суперництві з принциповим опонентом кримчани перервали серію вдалих матчів. Маючи приблизно однакову кількість атак та небезпечних моментів, свій більший хист на завершальній стадії продемонстрували гості. Значним чином вплинула на підсумок зустрічі дитяча помилка Даміра Кахрімана. Він, на перший погляд, спокійно вийшов на перехоплення навісу Євгена Коноплянки з кутового, заволодів м’ячем, але несподівано його випустив просто на ногу Романа Зозулі − 0:1. Можливість зрівняти рахунок у «Таврії» була більш реальною, але Сергій Назаренко влучив м’ячем у захисника після вивіреної передачі Максима Фещука. А Зозуля втратив нагоду зробити гольовий «дубль», віддавши перевагу незручному пасу на партнера перед прямим ударом.
Кілька разів після перерви сімферопольці могли зрівнювати рахунок після розіграшу стандартних положень. Фанендо Аді вийшов на підсилення партнерів і спочатку забив, але після офсайду партнера, який віддавав передачу. Потім нігерієць з метра на дальній стійці влучив у каркас воріт. «Дніпро», витримавши ці випробування, відсунув гру на чужу половину поля і закріпив лідерство у матчі. Цьому Хуанде Рамос має завдячувати своєму тренерському чуттю. Незадовго до взяття воріт на полі з’явились охочі до атаки Нікола Калініч та Дерек Боатенг. У результаті пасу хорвата ганець сходу змусив капітулювати Кахрімана. Маючи гандикап у 2 м’ячі, гості на класі довели поєдинок до переконливої перемоги.

0-1 Зозуля (11 хв.)
0-2 Боатенг (77 хв.)

Огляд матчу


 

  
Зоря 2-2 Іллічівець

Команди не стали відступати від звички радувати глядачів великою кількістю голів, коли вони грають у Луганську. Досі у всіх зустрічах кожна з команд забивала. Цього разу опоненти обмінялись взяттями воріт вже за півтайма, а до перерви ще по разу раділи результативним завершенням атак. Вивірена до сантиметрів комбінація «Іллічівця» дозволила відкрити рахунок у швидкому прориві, хоча захист «Зорі» був значно чисельнішим. Однак ніхто не зміг завадити прострілу Дениса Кожанова і завершенню Руслана Фоміна, який спрямував м’яч у ближню «дев’ятку». Надалі у хід пішли домашні приготування. Лакі Ідахор вирівняв становище ударом головою, скориставшись навісом зі штрафного від Іллі Галюзи.
Вдруге маріупольці вирвались вперед також після штрафного. Олексій Полянський відомий потужними «пострілами», у чому зміг пересвідчитись Дмитро Козаченко. Голкіпер відбив м’яч перед собою, і Віталій Віценець вдало зіграв на добиванні. Вже у компенсований час першого тайму «Зоря» реалізувала фірмовий кутовий − останній удар на рахунку Віталія Вернидуба. Друга 45-хвилинка не стала менш цікавою, швидкою та гострою, але голів вже не було. У господарів втратили свої нагоди Ідахор, Галюза та Каменюка перед самим фінальним свистком, у гостей − Віценець, Полянський. Суперники ділять очки за сумою двох матчів 4-й сезон поспіль, а зараз цей результат більше влаштував «Іллічівець», котрий зберіг відрив від луганців у 4 очки. До речі, це був перший завойований бал маріупольців у 2012 році.

0-1 Фомін (7 хв.)
1-1 Ідахор (27 хв.)
1-2 Віценець (37 хв.)
2-2 Вернидуб (45+1 хв.)

Огляд матчу



Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 520 | Додав: Yura | Теги: 25 тур, піднімається, зона вильоту, відео, огляд матчу, Оболонь, Субота, Прем'єр ліга України, голів, 31.03.2012 р. | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024