Привіт   Гость П`ятниця, 19.04.2024, 02:29

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2011 » Жовтень » 12 » Товаристський матч, Естонія-Україна. Друга перемога підряд за нами. 11.10.2011 р.
08:27
Товаристський матч, Естонія-Україна. Друга перемога підряд за нами. 11.10.2011 р.
   
Естонія 0-2 Україна

Підопічні Олега Блохіна виграли вдруге поспіль, а Олександр Рибка відбив пенальті, дебютувавши на нуль.
Після упевненої п'ятничної перемоги над болгарами (3:0) збірна України відзначилася позитивним результатом і в грі з командою Естонії.
Балтійці завершили груповий турнір ЄВРО-2012 у попередньому турі, а у вівторок їхня подальша доля, а саме - путівка у плей-офф - вирішилася у Мариборі, де Словенія залишила за бортом кваліфікації Сербію. Отже, Естонія - гратиме у стиковому раунді континентальної першості! Українці ж, готуючись до домашнього фіналу, проводили чергову, 19-ту за переліком контрольну зустріч й виглядали значно зібранішими за господарів.
Статус фаворита гнав команду Блохіна уперед, і вона з перших хвилин узялася за справу. Щоправда, спроби Олександра Алієва та Євгена Коноплянки вразити ціль з середньої дистанції Сергій Парейко спокійно ліквідував, а щось більш конструктивне синьо-жовті певний час супернику не пропонували.
Разом із тим поступово почали піднімати голову гравці естонської збірної, серед яких найсміливішим до перерви виявився Тармо Кінк. Саме він двічі намагався перевірити пильність Олександра Рибки, котрий дебютував у складі головної команди України, проте кіпер "Шахтаря" діяв упевнено.
Починаючи з середини тайму гості знову додали у швидкості та заволоділи м'ячем. В одному з епізодів Коноплянка спробував вивести на удар Артема Мілевського та трохи схибив. Потім один з лідерів "Дніпра" знайшов у карному майданчику суперника Олега Гусєва - киянин свою першу нагоду загострити ситуацію не використав.
Однак Гусєв виправився на 45-й хвилині, увірвавшись до володінь Парейка після передачі у виконанні Анатолія Тимощука. Динамівцю вистачило часу та простору аби обробити м'яч, позбавитися опікуна та метрів з 14-ти поцілити у дальній кут - 0:1.
Другий тайм українці розпочали спокійніше. З одного боку, вони стали приділяти більше уваги обороні, а з іншого, примушували багато працювати у відборі господарів. Така пропозиція не дуже сподобалася естонцям, які не наважувалися виходити вперед значними силами. До того ж гості за першої ліпшої нагоди відповідали контратаками.
Вільний простір у захисті балтійців синьо-жовті використали на 68-й хвилині, провівши хрестоматійну комбінацію правим флангом. Андрій Ярмоленко відправив у прорив Богдана Бутка, той віддав трохи назад у район 11-метрової позначки на Алієва, і Олександр холоднокровно відправив м'яч у сітку - 0:2.
Натомість господарі свій єдиний реальний шанс не використали. На 83-й хвилині Тарас Михалик на рівному місці "заробив" пенальті, але удар з 11-метрової позначки Костянтина Васильєва в ефектному стрибку відбив Рибка.

0-1 Гусєв (45 хв.)
0-2 Алієв (68 хв.)

Огляд матчу


Переглядів: 634 | Додав: Yura | Теги: Товаристський матч, 0-2, україна, огляд матчу, 11.10.2011 р., Естонія, Відео голів | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024