Привіт   Гость П`ятниця, 19.04.2024, 16:39

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2011 » Вересень » 17 » Українська Прем'єр ліга. 10 тур. Субота 17.09.2011 р. Дніпро здобуває третю перемогу за 10 турів, а Оболонь і досі без перемог.
21:53
Українська Прем'єр ліга. 10 тур. Субота 17.09.2011 р. Дніпро здобуває третю перемогу за 10 турів, а Оболонь і досі без перемог.
   
Іллічівець 1-1 Зоря

Поєдинок команд, де гравці знайомі за перебуванням в одному колективі, має додатковий підтекст. Матч вийшов впертим, і втретє поспіль суперники не виявили переможця. Результативні удари містив у собі перший тайм. Тон гри задали гості. Після кутового «Зорі» захист суперника стояв, наче зачарований, а Ігор Коротецький змагався за м’яч до кінця і у падінні зумів проштовхнути плямистого у сітку воріт Ігоря Бажана. Згодом Дмитро Хомченовський не зміг лівою ногою влучити у ворота луганців, вийшовши практично сам на сам. За це настала розплата. Микола Іщенко «попередив» гостей, влучивши у поперечину, а за кілька хвилин вкидання ауту призвело до голу-відповіді. Пилип Будківський продовжив політ м’яча, і Адріан Пуканич головою з кута воротарського майданчика не схибив − 1:1.
Друга половина зустрічі пройшла без голів, але 100-відсоткові шанси мали обидві команди. До другого м’яча «Зоря» була близька: Микита Каменюка потурбував каркас воріт, Хомченовський таки не перехитрував Бажана. Натомість на протилежній половині поля Руслан Фомін своїм падінням ініціював другу жовту картку для Даніеля Аддо і меншість недавнім одноклубникам. За таких умов Анатолій Чанцев випустив на поле для укріплення захисту ще одного Максима Білого (Ігоровича), і саме він зіграв рукою, за що Сергій Лисенчук призначив пенальті. Його взявся виконувати Олексій Полянський, але Ігор Шуховцев на колись рідному стадіоні відбив 11-метровий удар.

        0-1 Коротецький (13 хв.)
1-1 Пуканич (42 хв.)

Огляд матчу





   
Карпати 0-0 Оболонь

Брати Баранці, які рік тому грали за «Карпати», зуміли допомогти «Оболоні» здобути виїзну нічию. Втім, ці футболісти не відіграли ключового значення. Та й команда гостей у цілому була зовсім непомітною на чужій половині поля. Після невикористаних моментів Артемом Федецьким та Лукасом, коли стіною ворота гостей захищав Віталій Рева, «Карпатам» на допомогу прийшла чисельна більшість. Дебютант основного складу «Оболоні» Олександр Толстяк за короткий проміжок часу отримав 2 жовті картки, причому другу Юрій Мосейчук показав за симуляцію. Але кількісно нерівними команди були зовсім недовго. Після різкого підкату арбітр вилучив львів’янина Батісту.
Другий тайм на розрідженій вилученнями площині поля ніяких змін глядачам не запропонував. «Оболонь» міцно тримала оборону, а «Карпати» марнували нечасті, але цілком реальні нагоди забити бодай один гол. Той же Федецький, Грегор Балажіц, двічі Крістобаль випробовували на міцність Реву, але досвідчений воротар не помилявся. «Карпати», як і раніше, вище 14-го місця піднятись після 10-ти турів не зможуть. Після двох перемог вдома над «пивоварами» у попередні сезони (5:0 та 3:0) нинішня нічия − відверта невдача. «Оболонь» знову не забила − у 8-й зустрічі з 10-ти проведених − і збільшила безвиграшну серію до 13-ти поєдинків. 

Огляд матчу





   
Дніпро 2-1 Таврія

Центральний матч суботи містив у собі 2 не схожі один на інший тайми. У першому всі спроби «Дніпра» відкрити рахунок тьмяніють на фоні будь-якої з 3-х можливостей «Таврії». Одна з них завершилась голом. Колишній дніпропетровець Максим Калініченко зі штрафного навісив на Айоделе Аделея, і нігерієць головою відкрив рахунок. Помітним був також і Сергій Назаренко, але він не зумів відзначитись. Як, власне, і Желько Любеновіч, який влучив у поперечину. Також втратив можливість подвоїти перевагу Максим Фещук. Його сам на сам з Яном Лаштувкою вивів Аделей, проте чеський голкіпер грамотно скоротив кут обстрілу та відбив удар впритул.
У другому таймі кожна заміна Хуанде Рамоса спрацювала. Перші двоє свіжих виконавців створили гол у відповідь: Денис Олійник дав пас на хід Матеусу, бразилець випередив на півкорпусу Любеновіча та влучив у дальній кут − 1:1. Третій гравець вийшов з лави запасних і майже одразу зі штрафного відмінним ударом приніс довгоочікувану перемогу «Дніпру». Мова про Євгена Коноплянку. Дніпропетровці поки можуть похвалитись хіба що поверненням до десятки кращих. «Таврія» вдруге поспіль програє, і обидва рази кримчани вели у рахунку по ходу зустрічей.

 0-1 Аделей (31 хв.)
 1-1 Матеус (62 хв.)
          2-1 Коноплянка (72 хв.)

Огляд матчу

Переглядів: 611 | Додав: Yura | Теги: Карпати, Іллічівець, 17.09.2011 р., Дніпро, Оболонь, Українська Прем'єр ліга, Субота, Таврія, Зоря, 10 тур | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024