Привіт   Гость Середа, 24.04.2024, 09:07

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2011 » Вересень » 26 » Українська Прем'єр ліга. 11 тур. Понеділок 25.09.2011 р. Карпати не втримали перемогу в Донецьку.
22:25
Українська Прем'єр ліга. 11 тур. Понеділок 25.09.2011 р. Карпати не втримали перемогу в Донецьку.
   
Таврія 3-2 Іллічівець

Сімферопольці не відійшли від практики останнього часу, коли вони починають матч досить активно, досягають певного результату, а потім віддають ініціативу. Проти «Іллічівця» така стратегія себе виправдала − забитих у першому таймі голів вистачило для загальної перемоги. Перше взяття воріт стало сигналом до гри у відкритий футбол. Фундамент майбутнього результату заклав Максим Калініченко, який в один дотик замкнув пас від Антона Шиндера. З 40-ї до 50-ї хвилин у різні ворота влетіло ще 4 м’ячі.
Як і перед першим голом, у «Таврії» вийшла атака флангом. Тільки тепер з лівого краю Васіл Гігіадзе віддав м’яч на Шиндера, з яким у рамках правил захист гостей не впорався. Гігіадзе з пенальті збільшив рахунок. Майже одразу рядове вкидання аута призвело до скидки на Віталія Федотова і мінімального відставання гостей. Виправив непевне становище надзвичайно красивим м’ячем зі штрафного Сергій Назаренко − 3:1. Початок другої половини після влучного удару здалеку Віталія Віценця обіцяв не меншу кількість голів і у цій 45-хвилинці. Однак бажання обох команд відставало від майстерності та можливостей. Господарі поля знову підсіли фізично, а гості явно нервували в останній фазі атак і не використали навіть відверті похибки кримчан.
«Таврія» та «Іллічівець» спільними зусиллями сьомий матч поспіль забивають щонайменше 4 голи. Мінімальна перемога сімферопольців долучила їх до «Арсенала», «Ворскли» та «Кривбаса» - всі ці команди мають тепер по 17 очок. А «Іллічівець» лише на 2 пункти випереджає «Карпати».

     1-0 Калініченко (14 хв.)
1-1 Федотов (43 хв.)
               2-1 Гігіадзе (45 хв. - пенальті)
   3-1 Назаренко (45 хв.)
 3-2 Віценець (48 хв.)

Огляд матчу

 




 
Металург 2-1 Карпати

Гості передували у рахунку від початку зустрічі цілих 80 хвилин, але у підсумку перемогу святкували донеччани. Незважаючи на досить експериментальний склад через дискваліфікації, травми і неоптимальний стан окремих футболістів, підопічні Олега Кононова використали вже перший штрафний удар. На навіс від правої бокової лінії своєчасно відгукнувся Іван Мілошевіч − 0:1. За кілька хвилин Гомез не подвоїв рахунок лише тому, що вправно на останньому рубежі зіграв Олександр Бандура. Надалі «Металург» більше атакував, але львів’яни тримали під контролем хід гри.
Не вистачило концентрації гостям лише на заключні 10 хвилин, коли мимоволі згадалася статистика відносин двох колективів: у Донецьку галичани вигравали ще у сезоні 1998/1999 рр., а з тих пір за 12 матчів «Карпати» вивезли додому лише 2 очки. Цього разу героєм зустрічі став Маріо Сержіо, який використав по черзі паси від Соареса та Миколи Морозюка. А між двома взяттями воріт Андрія Тлумака на протилежній половині поля Самсон Годвін завершив вихід сам на сам неточним ударом. Тепер «Металург» став повноцінним учасником боротьби за єврокубкові місця, а львів’яни продовжують перебування у «зоні вильоту».

    0-1 Мілошевіч (3 хв.)
1-1 Сержіо (81 хв.)
2-1 Сержіо (90 хв.)

Огляд матчу



Переглядів: 613 | Додав: Yura | Теги: 25.09.2011 р., Понеділок, Карпати, Іллічівець, огляд матчу, 11 Тур, Відео голів, Українська Прем'єр ліга, металург, Таврія | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024