Привіт   Гость Субота, 20.04.2024, 03:47

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2011 » Жовтень » 2 » Українська Прем'єр ліга. 12 тур. Неділя 02.10.2011 р. Важкі перемоги Динамо і Металіста.
21:58
Українська Прем'єр ліга. 12 тур. Неділя 02.10.2011 р. Важкі перемоги Динамо і Металіста.
   
Іллічівець 0-1 Металіст

Тренери кожної з команд обрали найбільш атакувальні схеми з усіх можливих, судячи з наявних виконавців. Ставка на швидкий гол у харків’ян себе не виправдала. «Іллічівець» не міг налагодити контргру, але із руйнуванням спроб гостей цілком впорався у першому таймі. Не часті моменти, які виникали по черзі у Хавьєра, Марко Девіча та Джонатана Крістальдо, не змусили серйозно вступати у гру Ігоря Бажана. Олександр Горяінов і поготів стрибав навіть за м’ячами, які летіли повз ворота, аби підтримувати себе у тонусі.
Друга половина гри продовжувалась за знайомим сценарієм. «Металісту» допоміг відзначитись кутовий. Господарі поля занадто часто вибивали м’яч за лицеву лінію, і кількість стандартних положень на 55-й хвилині переросла у якість. На подачу Хавьєра Бажан вийшов на перехоплення, відверто не розрахувавши траєкторію польоту м’яча, і Едмар бив по воротах, де перебував лише захисник. На думку арбітра, Артем Савін не встиг своєчасно вибити «шкіряну кулю», і вона вже перетнула лінію воріт. Надалі харків’яни зосередились на контролі м’яча, і «Іллічівець» так нічого і не створив біля чужих воріт. Лідерство «Металіста» в Епіцентр Чемпіонаті України тривало трохи більше двох годин, доки не закінчив свій матч чинний чемпіон.

0-1 Едмар (55 хв.)

Огляд матчу



     
Шахтар 4-1 Зоря

Господарі поля постали перед глядачами в експериментальному складі. Цим скористалась «Зоря», запропонувавши гру у відкритий футбол, і більшу частину першого тайму луганчани виглядали привабливіше. Окрім забитого Вадимом Мільком голу після розіграшу кутового, Франк-Олів’є Мадоу влучив у стійку донецьких воріт, а Андрій Пятов рятував партнерів після ударів Микити Каменюки та Дмитра Хомченовського. «Шахтар» запам’ятався нереалізованим виходом Дентіньо сам на сам з Ігорем Шуховцевим, а також небезпечним ударом Дугласа Кости, на який також воротар гостей зреагував.
Початком до зламу у грі стала заміна від Мірчі Луческу ще у першому таймі. Замість Тараса Степаненка на поле вийшов Вілліан, і саме він асистував Дугласу Кості, коли той зблизька зрівнював рахунок за 2 хвилини до перерви. Після відпочинку вже запрацював на повну сценарій тренера «Шахтаря», а допоміг у цьому господарям Хомченовський, який необачно віддавав пас назад, де Євген Селезньов зробив перехоплення та вивів партнерів уперед. Невдовзі Селезньов оформив гольовий «дубль», якому асистував у дуже схожій манері, як і перед першим голом команди, Вілліан. Також з флангу прийшов і четвертий гол у ворота луганчан: прорив В’ячеслава Шевчука вдало замкнув Едуардо.

0-1 Мілько (22 хв.)
 1-1  Коста (44 хв.)  
      2-1 Селезньв (50 хв.)  
         3-1  Селезньов (62 хв.)  
     4-1  Едуардо (70 хв.)  

Огляд матчу





     
Ворскла 1-2 Динамо

Учасники Ліги Європи УЄФА показали, що фізично вони добре готові. «Ворскла» краще провела першу половину зустрічі, також господарів вистачило на фінальний штурм в останні хвилини. «Динамо» засвідчило, що за необхідності у будь-який може додати обертів, у чому можна було пересвідчитись після перерви. Полтавчани не змогли вчетверте поспіль на своєму полі відібрати у «динамівців» очки, незважаючи на те, що саме вони відкрили рахунок. Логічним втіленням більшої різноманітності у діях та великого бажання відзначитись став гол Олег Краснопьорова, який завершив комбінацію за участю Павла Ребенка, Романа Безуса та Івана Кривошеєнка − останній записав на свій рахунок результативний пас.
У тому ж дусі господарі продовжували лише кілька хвилин після перерви, а потім «Динамо» затисло супротивника у штрафному майданчику. Спочатку Фортуна відверталась від киян: Браун Ідейе влучив у стійку, а Артем Мілевський надіслав м’яч з 6-ти метрів поруч з воротами. Але так довго не могло продовжуватись, і з інтервалом у 4 хвилини Олександр Алієв зліва зробив навіс, з якого Ідейе відновив рівновагу, а потім з того ж флангу Артем Мілевський допоміг Андрію Ярмоленку встановити остаточний рахунок − 2:1 на користь «Динамо». Шанси врятувати «Ворсклу» не використали в останню 5-хвилинку не використали Йован Маркоскі, Євген Селін та автор першого голу − Краснопьоров.

             1-0 Краснопьоров (36 хв.)
1-1 Ідейє (65 хв.)  
          1-2 Ярмоленко  (70 хв.)  

Огляд матчу






      
Арсенал 1-0 Металург

Найбільш рівним за складом учасників був недільний поєдинок у Києві. Ніхто не хотів робити невиважених кроків у зустрічі, внаслідок чого перший тайм пройшов на невисоких швидкостях, і голкіпери обох команд вступали у гру зовсім мало. Трохи додалось інтриги у матчі після перерви, коли гравці «Арсенала» все ж згадали про 2 речі. По-перше, вони господарі поля, по-друге, у цій якості у нинішньому Епіцентр Чемпіонаті України «каноніри» не перемагали. Справжнім лідером киян став капітан команди Максим Шацьких, однак ні його зусиль, ні допомоги партнерів довго не було достатньо хоча б для одного голу. У свою чергу, «Металург» не відмовився від пошуку шляхів до 5-ї поспіль перемоги, але і нічия врешті-решт на виїзді із безпосереднім конкурентом за розподіл місць у першій вісімці цілком могла влаштувати підопічних Володимира Пятенка. Коли все йшло до безгольового підсумку матчу, «Арсенал» все ж зумів завершити із домашніми втратами очок. У компенсований час Андрій Хомин зробив скидку на лінію штрафного майданчика, звідки майстер потужних ударів Андрій Богданов примусив капітулювати Олександра Бандуру.

1-0 Богданов (90+3 хв.)

Огляд матчу


Переглядів: 706 | Додав: Yura | Теги: 02.10.2011 р., динамо, арсенал, Неділя, Металіст, Шахтар, металург, Українська Прем'єр ліга, Ворскла, 12 тур | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024