Привіт   Гость Середа, 24.04.2024, 06:12

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Жовтень » 29 » Українська Прем'єр ліга. 13 тур. Безвиграшна серія "Динамо" триває. 28.10.2012 р. ВІДЕО.
15:14
Українська Прем'єр ліга. 13 тур. Безвиграшна серія "Динамо" триває. 28.10.2012 р. ВІДЕО.

 
Іллічівець 0-0 Динамо








Справжнім лихом для «Динамо» стають виїзні зустрічі. Щоправда, кияни зуміли перервати серію з 3-х гостьових поразок, але з урахуванням інших турнірів вона була удвічі довша. З іншого боку, безвиграшна хвороба поза межами столиці триває, та й навряд чи у складі віце-чемпіона України хтось може радіти втраті двох очок у зустрічі з середняком Епіцентр Чемпіонату України. При цьому «Іллічівець» хоча й не виграв, відповідно не поліпшив турнірного становища, але може вважати досягненням такий підсумок і використати його для подальшого зростання якості гри. Певною ігровою перевагою в окремі моменти все ж володіли «динамівці», однак для перемоги цього виявилось недостатньо.
Найбільш близькими хоча б до одного взяття воріт у матчі команди були у другому таймі. І це піднесення емоцій започаткував «Іллічівець», коли Торніке Окріашвілі відгукнувся на довгу передачу, випередив Олександра Шовкоського, але не встиг розпорядитись м’ячем перед незахищеними воротами. Кияни відповіли кілька разів. Кожного разу Браун Ідейе мав, над чим замислитись. Спочатку він довго обробляв м’яч і зрештою так добре цього не зробив, коли міг спокійно виходити сам на сам. Згодом ідеальний навіс Андрія Ярмоленка головою перевів ударом у стійку воріт. Доволі неспокійно було у володіннях Рустама Худжамова і потім, однак голкіпер господарів створив прихильникам своєї команди оптимістичний настрій, тоді як киянам вже можна замислитись і про збереження 3-ї позиції.

Огляд матчу


Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 500 | Додав: Yura | Теги: тур, Серія, динамо, Безвиграшна, Прем'єр, 28.10.2012, ліга, триває, Українська, 13 | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024