Привіт   Гость Субота, 20.04.2024, 09:36

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2011 » Жовтень » 17 » Українська Прем'єр ліга. 13 тур. Неділя 16.10.2011 р. Розгром в Львові і в Києві.
14:00
Українська Прем'єр ліга. 13 тур. Неділя 16.10.2011 р. Розгром в Львові і в Києві.
     
Металург 1-0 Кривбас

З різних причин у складі «Кривбаса» з перших хвилин на поле не змогли вийти одразу кілька провідних виконавців. Однак це не може бути виправданням для настільки невиразної гри гостей. З іншого боку, «Металург» зробив усе можливе, щоб якомога швидше відкрити рахунок. Причому докладали зусилля до цього ледь не всі польові гравці донеччан. Денис Бойко тримався майже до завершення першого тайму, але з пенальті він не впорався. Уча Лобжанідзе невиправдано пішов у підкат проти Соареса, порушив правила, і з 11-ти метрів Рікардо Фернандеш був бездоганний.
Традиційно для себе активно брав участь у грі наставник «Кривбаса» Юрій Максимов. Він доволі ранніми замінами кинув у бій Іржі Єслінека та Володимира Лисенка, щоб посилити гру в атаці. Ефект був досягнуто лише частково. Лисенко двічі бив зі зручних позицій, але щоразу був неточний. «Металург» мав незрівнянно більшу кількість небезпечних моментів, під час яких Фернандеш, Микола Морозюк, Драман Траоре та інші один за іншим марнували нагоди збільшити рахунок. Тренер гостей надмірно нервував, через що Дмитро Кутаков вилучив Максимова на трибуни. А матч так і завершився мінімальним успіхом донеччан, і «Металург» скоротив відставання від переможених суперників до одного очка.

1-0 Фернандеш (40 хв. - пенальті)

Огляд матчу





     
Карпати 0-3 Арсенал

Суперництво двох білоруських наставників в українській Прем’єр-лізі за явною перевагою виграв Леонід Кучук. «Арсенал» буквально зім’яв львів’ян у першому таймі, атакуючи різноманітно та великими силами. Швидкий гол після розіграшу кутового забив Майкл Адібе ударом з розвороту, але після цього кияни не відійшли на свою половину поля. Зокрема, Максим Шацьких міг подвоїти рахунок, але влучив у поперечину. Відповіді з боку «Карпат» були незавершеними, а на своїй половині поля господарі з труднощами відбивались.
Дещо розважливіше «Арсенал» став грати після перерви, однак і така гра принесла йому успіх. Примітно, що ще двічі гості належним чином використовували домашні приготування на кутових ударах, які обидва рази завершував Йонуц Мазілу. Румунський форвард щойно оговтався від травми, тому вийшов лише на заміну, але встиг довести, що знаходиться вже у бойових кондиціях. «Карпати» за рахунку 0:3 були кілька разів близькі до голу престижу, однак «каноніри» зберегли традицію нинішнього сезону, за якою вони у гостях не пропустили ще жодного м’яча. Таким чином, «арсенальці» вийшли на «чисту» 4-у позицію, а «Карпати» залишаються у вкрай незручному турнірному становищі.

0-1 Одібе (7 хв.)
   0-2 Мазілу (66 хв.)
   0-3 Мазілу (74 хв.)

Огляд матчу





     
Оболонь 1-4 Дніпро

Зазвичай ці опоненти у Києві видавали гостре суперництво. Зараз «Дніпро» задовго до фінального свистка не дав сумніватись, що гості кращі. Через травму Ніколи Калініча місце в основному складі дніпропетровців отримав Денис Олійник. І саме йому судилось стати героєм не лише поєдинку, але й усього туру. До перерви український нападник в однаковому стилі замикав флангові передачі: з правого краю від Матеуса, та з лівого − від Євгена Коноплянки. Гостроатакувальна манера гри «Дніпра» не дозволяла «пивоварам» навіть мріяти про гру на рівних і частий перехід на чужу половину поля.
Дещо пожвавилось суперництво на початку другого тайму, коли після навісу зі штрафного Ігор Пластун ударом головою скоротив рахунок. «Дніпро» анітрохи не засмутився і досить швидко відновив статус-кво. Тепер вже Коноплянка розважливо розібрався у ситуації, яку йому створив Руслан Ротань, і пробив низом у дальній кут воріт. Потім доля матчу не могла помінятись, а от Олійник, забивши третій гол, підняв настрій собі, партнерам та вболівальникам. Таким чином, дніпропетровці піднялись вже на 7-е місце, однак найближчим часом на них чекають більш успішні суперники.

 0-1 Олійник (13 хв.)
 0-2 Олійник (23 хв.)
1-2 Пластун (51 хв.)
       1-3 Коноплянка (63 хв.)
 1-4 Олійник (86 хв.)

Огляд матчу





     
Динамо 2-1 Волинь

Результативний початок зустрічі з боку «Динамо» не мав продовження. Більш того, лучани зуміли скоротити до мінімуму своє відставання у рахунку. «Волинь» приїхала до столиці без 4-х провідних виконавців і з двома новими легіонерами у складі. Тому гості вийшли на поле у експериментальному сполученні гравців. Саме цим «динамівці» і скористались. Олег Гусєв спочатку віддав гольовий пас на Андрія Шевченка, а потім розпочав атаку, котру результативною передачею продовжив Браун Ідейе, а завершив в один дотик Артем Мілевський. Майже одразу першим голом у футболці «Волині» відзначився Шумахер, і зробив це у притаманному для лучан стилі − головою після навісу Рамона Лопеса.
Надалі команда Юрія Сьоміна не відмовилась від спроб збільшити рахунок, однак при цьому кияни звели ризик пропустити до мінімуму. Це було продиктовано у більшій мірі планомірною підготовкою до першої зустрічі проти «Бешикташа» у груповому турнірі Ліги Європи УЄФА. «Динамо» знову за набраними очками зрівнялось із «Шахтарем» на чолі турнірної таблиці. «Волинь» після п’ятої поразки поспіль знову погіршила своє становище.

  1-0 Шевченко (13 хв.)
     2-0 Мілевський (24 хв.)
 2-1 Шумахер (27 хв.)

Огляд матчу



Переглядів: 635 | Додав: Yura | Теги: 13 Тур, динамо, 16.10.2011 р., волинь, Дніпро, Неділя, арсенал, Оболонь, Відео голів, Українська Прем'єр ліга | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024