Привіт   Гость П`ятниця, 29.03.2024, 08:44

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2011 » Жовтень » 14 » Українська Прем'єр ліга. 13 тур. П'ятниця 14.10.2011 р. Неочікувана перемога Зорі та "мокра" нічия в Алчевську.
21:18
Українська Прем'єр ліга. 13 тур. П'ятниця 14.10.2011 р. Неочікувана перемога Зорі та "мокра" нічия в Алчевську.
     
Олександрія 1-2 Іллічівець

Господарі грали першим номером, гості розраховували на контратаки. Протягом усієї зустрічі в «Олександрії» відчувалась відсутність Давіда Таргамадзе, проте чи не кращу гру видав Тарас Кабанов. Однак одному йому на вістрі атаки було досить складно. До цього матчу дебютанти Прем’єр-ліги, пропускаючи першими, ще не вигравали. Тому зрозумілою була розгубленість олександрійців, коли доволі несподівано прорив Костянтина Ярошенка у зовсім не обов’язковій для того ситуації перервав порушенням правил Юрій Паньків. Він же з третьої спроби у цьому сезоні не зумів відбити пенальті − Адріан Пуканич потужно пробив по центру. У хвилини, що залишались до перерви, господарі не могли прийти до тями, але «Іллічівець» перевагу не подвоїв.
Другий тайм довів, що «Олександрія» вміє налаштовуватись за рахунку 0:1, і досить швидко наполегливість дала гол у відповідь. Після прострілу з правого краю Кабанов влучив у Богдана Шуста, а от Ян Кралік на добиванні відзначився першим результативним ударом в Україні. Надалі тривала боротьба з рівними шансами, і нічия видавалась абсолютно правильним підсумком зустрічі. Але Богдан Бутко зумів принести перемогу маріупольцям ударом з гострого кута, причому підправити м’яч прагнули двоє партнерів по команді, але вони не дістались до «шкіряної кулі». Олександрійці тепер опустились до «зони вильоту», а переможці зустрічі стрибнули на 3 сходинки вгору (без урахування інших матчів цього туру).

                  0-1 Пуканич (41 хв. - пенальті)
1-1 Кралік (52 хв.)
   1-2 Бутко (90+3 хв.)

Огляд матчу





     
Зоря 0-0 Ворскла

Перша половина зустрічі могла примусити зробити припущення, що матч завершиться без голів. Справа у тому, що лише по одному разу суперники були близькі до омріяного взяття воріт. Причому в обох випадках у центрі події виявлявся один і той самий гравець. Микита Каменюка виніс м’яч з лінії власних воріт головою, коли «Ворскла» вдало розіграла кутовий. На чужій половині поля цей же футболіст спромігся на спробу перебити м’яч через Ігоря Шуховцева, але досвідченого голкіпера підстрахувала поперечина.
Значно цікавіше було у другому таймі. Саме після відпочинку все чіткіше стала вимальовуватись перевага «Ворскли». Тепер вже Шуховцев міг розраховувати лише на себе. І майстерність його не підводила. Ще більше загроз біля воріт господарів стало після виходу на поле Ахмеда Янузі. Саме груба гра проти нього від Даніеля Аддо коштувала ганійцю миттєвої червоної картки від Євгена Арановського. Але навіть більшість не дозволила гостям матеріалізувати очевидне співвідношення сил на власну користь.


Переглядів: 585 | Додав: Yura | Теги: 13 Тур, Іллічівець, Олександрія, П'ятниця, огляд матчу, 14.10.2011 р., Відео голів, Ворскла, Українська Прем'єр ліга, Зоря | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024