Привіт   Гость Четвер, 28.03.2024, 13:29

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Жовтень » 28 » Українська Прем'єр ліга. 13 тур. Райчевіч знову приносить очко своїй команді. 27.10.2012 р. ВІДЕО.
11:11
Українська Прем'єр ліга. 13 тур. Райчевіч знову приносить очко своїй команді. 27.10.2012 р. ВІДЕО.

 
Говерла 1-1 Кривбас








Ужгородська команда знову втратила нагоду вийти з двійки гірших у лізі, а «Кривбас» зумів відстояти відрив від небезпечної зони, закріпившись у кількісно великій групі середняків. Гості добре вивчили особливості ведення гри «Говерлою», тому діяли обережно, не даючи простору і свободи дій фланговим півзахисникам суперника. Майже кожна друга атака господарів завершувалась заробленим штрафним, але далеко від воріт. Така тактика дрібного фолу цілком спрацювала у першому таймі. Не тільки у захисті відпрацювали, але й нетривалий вибух контратак був результативним. Спочатку Олексій Антонов перевірив по черзі на міцність Дмитра Бабенка та стійку воріт, а потім заробив право на прямий штрафний удар. Младен Бартуловіч вкотре використав подібну ситуація, до того ж не кращим чином тоді діяв голкіпер.
«Кривбас» не мав підстав, аби змінювати тактику і після перерви. Цілком можливо, вона призвела б до виїзної перемоги, але функціонально з середини другого тайму «Говерла» виглядала більш підготовленою. Поки гості марнували нечасті нагоди закріпити успіх, закарпатці провели дві фірмові атаки. У першому моменті Давід Одонкор створив ідеальну нагоду для Дамьєна Ле Таллека, але француз не переграв Віталія Реву. А от коли подібну комбінацію з лівого флангу розіграли Дмитро Трухін та Мірко Райчевіч, сербський півзахисник зумів принести нічию партнерам у другому матчі поспіль.

0-1 Бартуловіч (35 хв.)
1-1 Райчевіч (89 хв.)

Огляд матчу


Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 735 | Додав: Yura | Теги: тур, відео, Прем'єр, ліга, очко, гол, Українська, 13, Райчевіч, 27.10.2012 | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024