Привіт   Гость Четвер, 25.04.2024, 05:43

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2011 » Жовтень » 17 » Українська Прем'єр ліга. 13 тур. Субота 15.10.2011 р. Шахтар і Металіст перемагають.
13:31
Українська Прем'єр ліга. 13 тур. Субота 15.10.2011 р. Шахтар і Металіст перемагають.
     
Таврія 1-3 Шахтар

Донеччани зуміли продовжити приємну серію перемог у суперництві проти «Таврії», але самі додали собі проблем, а матчу інтриги. Вже у перші 20 хвилин гості мали не одну можливість відкривати рахунок. Генріх Мхітарян не зумів вразити майже порожні ворота, коли Дамір Кахріман відбив м’яч перед собою після потужного «пострілу» здалеку від Ярослава Ракіцького. Потім Дмитро Чигринський у кількох сантиметрах від стійки надіслав м’яч, вигравши боротьбу при подачі кутового. А забив «Шахтар» зусиллями бразильців. Дуглас Коста пройшов по флангу, Вілліан не влучив як слід по м’ячу, але його вчасно виправив Луіс Адріано. Перший же удар господарів аж на 36-й хвилині вирівняв ситуацію. Сергій Назаренко бив здалеку, але Олександр Рибка не зумів зреагувати, хоча й перебував у ближньому куті.
Більше часу провів в атаці «Шахтар» і після перерви, але відклав вирішальні події вже на останні хвилини, коли «Таврії» зовсім небагато лишалось, щоб відстояти нічию проти чемпіона України. Але занадто великі сили, задіяні у захисті кримських воріт, не допомогли завадити вчасному підключенню і влучному удару В’ячеслава Шевчука, якого на оперативний простір вивів Фернандіньо. Встигли помаранчево-чорні ще й закріпити успіх. На завершальній фазі заключної у матчі комбінації були задіяні ті ж самі футболісти, що і під час першого голу: Вілліан віддав другий результативний пас, а Луіс Адріано елегантно оформив гольовий «дубль» ударом зльоту під поперечину − 1:3. Донеччани продовжують лідирувати в Епіцентр Чемпіонаті України.

0-1 Адріано (28 хв.)
    1-1 Назаренко (36 хв.)
    1-2 Шевчук (90+2 хв.)
    1-3 Адріано (90+5 хв.)

Огляд матчу




        
Металіст 1-0 Чорноморець

Низка травм примушує Мирона Маркевича шукати нові сполучення гравців. Тому дебют Євгена Будніка у стартовому складі першої команди харків’ян був вимушеним. І щасливим для господарів одночасно. Одесити майже не переходили центр поля і до перерви навіть неточно не пробили по воротах Олександра Горяінова, але при цьому досить грамотно стримували господарів. Водночас діям гравців «Металіста» бракувало різноманітності та вибагливості. Коли можна було припустити, що вкотре бронзові призери відкладуть взяття воріт на другий тайм, спалахнув активністю Тайсон. Він самотужки «протягнув» м’яч до штрафного майданчика, зібрав біля себе двох захисників. Дмитро Безотосний пішов на перехоплення, але бразилець перехитрив усіх. 77-й номер господарів вчасно помітив Будніка на лінії воротарського майданчика, і 21-річний нападник забив перший гол у Прем’єр-лізі.
Спроби заволодіти ініціативою гравців «Чорноморця» після відпочинку не мали успіху. Однак кілька разів гості все ж пробивали по воротах суперника: Кирило Ковальчук та Анатолій Діденко не змогли здивувати Горяінова, а найбільш небезпечний удар Пабло Фонтанелло з 8-ми метрів прийшовся над поперечиною. У той же час реальний шанс збільшити рахунок «Металіст» не використав ближче до фінального свистка, коли Хосе Соса не дотягнувся до м’яча, який був надісланий Крістіаном Вільягрою паралельно лінії воріт. Таким чином, харків’яни вчетверте поспіль мінімально виграли із «сухим» рахунком, а «Чорноморець» гідно програв після двох перемог у попередніх турах.

1-0 Буднік (45+1 хв.)

Огляд матчу



Переглядів: 621 | Додав: Yura | Теги: 13 Тур, 15.10.2011 р., огляд матчу, Відео голів, Чорноморець, Металіст, Шахтар, Таврія, Субота, Українська Прем'єр ліга | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024