Привіт   Гость Вівторок, 23.04.2024, 12:28

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Жовтень » 27 » Українська Прем'єр ліга. 13 тур. Запорожці знову програли. 26.10.2012 р. ВІДЕО.
08:46
Українська Прем'єр ліга. 13 тур. Запорожці знову програли. 26.10.2012 р. ВІДЕО.

 
Металург З. 0-1 Чорноморець







Віталій Кварцяний у пошуках оптимальної гри знову відчутно змінив стартовий склад. І на перших хвилинах логічна неузгодженість дозволила «Чорноморцю» створювати чисельні гольові моменти, коли господарі з останніх сил відбивали масовані атаки. Якщо одеситам не вдалось реалізувати колективні зусилля, вирішальну роль відіграла індивідуальна майстерність Лучіана Бурдужана. Нападник повернувся до основного складу і забив, як виявилось пізніше, єдиний гол у матчі. Румун обіграв на підходах до штрафного майданчика двох захисників і незручно для Віталія Руденка пробив у нижній кут. Але надалі паралелі з попередніми зустрічами «Металурга» припинились.
У складі запоріжців 2 заміни відбулись ще до перерви, а після відпочинку глядачі побачили зовсім іншу команду. Знову була помітною нестача майстерності, однак тепер бажання змусило колектив, що програє, йти вперед великими силами. «Металург» явно підсилив вихід на поле Віталія Каверіна. Він завдав багато клопоту Дмитру Безотосному, який колись радував місцевих прихильників, а тепер надійно захищав ворота гостей і не дав можливості відчути надію на порятунок запорізьким вболівальникам. Також трибуни тепло вітали наставника «Чорноморця» Романа Григорчука, який у них пов’язується з останніми успішними виступами «Металурга» у Прем’єр-лізі. Інтрига зберігалась до кінця зустрічі, але перервати серію без забитих м’ячів та набраних очок головний аутсайдер не зумів.

0-1 Бурдужан (21 хв.)

Огляд матчу


Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 744 | Додав: Yura | Теги: тур, відео, запорожці, Прем'єр, програли, ліга, гол, 26.10.2012, Українська, 13 | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024