Привіт   Гость Субота, 20.04.2024, 07:42

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Листопад » 4 » Українська Прем'єр ліга. 14 тур. "Динамо" завершило серію без перемог. 03.11.2012 р. ВІДЕО.
12:21
Українська Прем'єр ліга. 14 тур. "Динамо" завершило серію без перемог. 03.11.2012 р. ВІДЕО.

 
Динамо 2-0 Таврія








Киянам належало боротися не лише із суперником, але і з власною серією без перемог. Перший тайм засвідчив, що останній аргумент є для «динамівців» більш актуальний. Вони багато атакували, однак відчувалась якась невпевненість при наближенні до воріт. Могла вона виникнути від того, що одразу декільком футболістам був даний шанс зарекомендувати себе в основному складі. Серед тих, хто або не звик виходити на поле з перших хвилин, або робив це вже давно, виділявся Лукман Аруна. Але не він, а інший виконавець без достатньої ігрової практики став автором першого забитого м’яча. Марко Рубен вже у компенсований час зумів підстерегти необачні дії Даміра Кахрімана після удару Олега Гусєва. Переправити «шкіряну кулю» у сітку було неважко.
Приблизно такий же характер суперництва продовжувався одразу після перерви, аж поки Тарас Михалик зумів забити головою, повністю виправдавши власне підключення на подачу кутового. До нього захист «Таврії» явно не був готовий. Вже потім нарешті господарі поля стали почувати себе розкуто. Хоча до «великого» рахунку справа і не дійшла, однак відчути впевненість та відпрацювати різноманітність атакувальних маневрів перед прийомом «Порту» у рамках Ліги Чемпіонів УЄФА точно зайвим не було. Олег Блохін, який повернувся до роботи головного тренера, за перемогою своїх підопічних поки що спостерігав не з лави, де безпосередньо керував грою Олексій Михайличенко. З огляду на зустріч основних суперників між собою, кияни все одно поліпшили власну диспозицію у четвірці кращих.


1-0 Рубен (45+1 хв.)
2-0 Михалик (61 хв.)

Огляд матчу


Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 644 | Додав: Yura | Теги: тур, Серія, динамо, відео, Прем'єр, 14, ліга, 03.11.2012, Українська, без перемог | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024