Привіт   Гость П`ятниця, 19.04.2024, 07:37

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2011 » Жовтень » 23 » Українська Прем'єр ліга. 14 тур. Неділя 23.10.2011 р. Металіст виграє на "Донбас Арені" і виходить на друге місце в чемпіонаті.ть
22:28
Українська Прем'єр ліга. 14 тур. Неділя 23.10.2011 р. Металіст виграє на "Донбас Арені" і виходить на друге місце в чемпіонаті.ть
     
Шахтар 1-2 Металіст

Дві команди, які мали найдовші безпрограшні серії до особистої зустрічі, мали настрій продовжити їх. Перевага власного поля була за донеччанами, але «Металіст» останнім часом досить упевнено почуває себе саме на чужому полі. Перший тайм пройшов за рівної кількості часу у володінні м’ячем. Господарі частіше намагались бити, однак жодного прицільного удару у них не вийшло. Харків’яни довго виношували свою першу логічно завершену комбінацію, але коли її час настав, Тайсон асистував Хосе Соса, який пробив у поперечину. У чомусь схожа, але більш багатоходова атака перед свистком на перерву вже принесла гол. Знову право останнього пасу взяв на себе Тайсон, а завершальний удар головою виконав Крістіан Вільягра.
Мірча Луческу відреагував замінами на результат, але швидко після початку другого тайму «Металіст» подвоїв рахунок. І знову відзначився захисник: Марко Торсіглєрі переграв у повітрі Ярослава Ракіцького, відгукнувшись на кутовий у виконанні співвітчизника − Хосе Соса. Один гол «Шахтар» відіграв напрочуд швидко. Розхитавши центр оборони гостей, «гірники» вивели на завершення Генріха Мхітаряна − 1:2. Надалі харків’яни відверто розраховували на контратаки, і одного разу Джонатан Крістальдо мав забивати, але, не маючи перешкод, запустив м’яч набагато вище цілі. «Металіст» залишився на 10 хвилин у меншості. Другу жовту картку за суперечки з арбітром отримав Папа Гуйе. І це ледь не коштувало гостям втраченої перемоги. З 85-ї до 90-ї хвилин двічі Владіміра Дішленковича підстрахувала поперечина, куди спрямовували удари Луіс Адріано та В’ячеслав Шевчук. За цим показником «Шахтар» виявився більш продуктивним − 2:1. А матч з таким самим рахунком завершився перемогою команди Мирона Маркевича.

    0-1 Вільягра (45+2 хв.)
  0-2 Торсіглєрі (54 хв.)
1-2 Мхітарян (60 хв.)

Огляд матчу


     
Ворскла 3-2 Таврія

Матч принципових суперників середини турнірної таблиці подарував результативний детектив. Вже за перші 10 хвилин команди обмінялись голами, причому обидва рази до протоколу заносились прізвища сімферопольців. Капітан «Таврії» Антон Монахов, не бажаючи того, вивів суперника вперед, коли переривав прохід Йована Маркоскі. Але невдовзі ефектний пас п’ятою від Максима Калініченка був приводом для Маріна Любічіча зрівняти рахунок (у цьому випадку не обійшлось без рикошету). Решта основних подій була відкладена на другий тайм.
«Ворскла», стомлена грою Ліги Європи УЄФА у Бельгії, йшла вперед великими силами, але постійні відповіді «Таврії» носили куди більш небезпечний характер. Один з контрвипадів і вивів гостей уперед. До того ж Сергія Назаренка залишили без опіки, а забивати з-за меж штрафного майданчика він уміє і любить. Пропустивши вдруге, полтавчани зуміли оговтатись і відшукати резерв енергії. Тому гол у відповідь під завісу основного часу виглядав логічно. Розіграш кутового дозволив Олексію Курілову обрати правильну позицію, але й у цьому моменті останній дотик був за одним із захисників кримчан. На крилах піднесення «Ворскла» вирвала перемогу. Прорив Романа Безуса підтримав Ахмед Янузі, філігранно розрахувавши траєкторію польоту м’яча, коли Дамір Кахріман вийшов на кілька метрів у поле − 3:2.

                 1-0 Монахов (6 хв. - автогол)
 1-1 Любічіч (11 хв.)
     1-2 Назаренко (73 хв.)
 2-2 Курілов (89 хв.)
 3-2 Янузі (90+1 хв.)

Огляд матчу


     
Динамо 6-1 Зоря

Знаючи результат матчу головних опонентів, Юрій Сьомін ризикнув випустити експериментальний склад, який був покликаний не лише вийти на чисте перше місце, але і спробувати максимально покращити різницю забитих і пропущених м’ячів. «Зоря», яка ще ніколи на полі «Динамо», не набирала очок, і цього разу виглядала вкрай непереконливо. Розгромному рахунку навіть не може слугувати виправданням відсутність кращого гравця півзахисту Максима Білого через травму та основного центрального захисника Даніеля Аддо − останній відбуває дискваліфікацію. Початок матчу для киян був дуже схожим на попередній поєдинок проти «Волині», коли господарі швидко забили 2 м’ячі. Однак цього разу «динамівці» не зупинились на досягнутому.
Тепер початок феєрії поклав капітан господарів Олег Гусєв, коли спокійно замкнув простріл Даніло Сілви. Потім, допомагаючи один одному, записали по голу до особистого активу Артем Мілевський та Олександр Алієв. У другому таймі спочатку відзначались ті футболісти, які вкрай рідко зараз навіть на поле виходять. Але спочатку Карлос Корреа, а потім Дуду натякнули тренерам, що на них також можна розраховувати. Останній гол господарів забив іменинник Андрій Ярмоленко. Він у день свого 22-річчя вийшов лише на заміну, але встиг піднести собі подарунок. «Зоря» встигла відповісти голом Максима Білого-захисника. І це був для луганців лише другий гостьовий гол «Динамо» за 11 матчів.

1-0 Гусєв (12 хв.)
            2-0 Мілевський (16 хв.)  
 3-0 Алієв (26 хв.)  
    4-0 Корреа (58 хв.)  
5-0 Дуду (61 хв.)  
          6-0 Ярмоленко (76 хв.)  
 6-1 Білий (89 хв.)  

Огляд матчу



Переглядів: 634 | Додав: Yura | Теги: динамо, 14 Тур, 23.10.2011 р., Неділя, Шахтар, Металіст, Таврія, Ворскла, Українська Прем'єр ліга, Зоря | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024