Привіт   Гость Середа, 24.04.2024, 20:43

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2011 » Жовтень » 22 » Українська Прем'єр ліга. 14 тур. П'ятниця 21.10.2011 р. Перша поразка Арсенала в гостях.
22:33
Українська Прем'єр ліга. 14 тур. П'ятниця 21.10.2011 р. Перша поразка Арсенала в гостях.
     
Волинь 1-0 Арсенал

З точки зору несподіваності результату можна говорити лише з огляду на останні здобутки команд. Загалом шанси на успіх цілком можна було розглядати як рівні. Саме це й підтвердив перший тайм, головним лейтмотивом котрого була боротьба за ініціативу. Більш грамотно діяли «каноніри». Очевидно, що Леонід Кучук добре підготував підопічних до протидії головній зброї «Волині» - розіграшу стандартних положень. До того ж гра в атаці довгий час у господарів не йшла, і Віталій Кварцяний пішов на перестановки у схемі, замінивши Євгена Павлова. Потроху основні події почали зміщуватись до воріт киян.
Але «Волинь», наближену до кращих зразків, можна було побачити після перерви. У цей відрізок часу статистичні показники стрімко почали зростати на користь лучан. Хіба що зі справжніми гольовими моментами складалось не часто. Тільки після двох відмінних нагод, втрачених Шумахером, стало зрозуміло, що гол наближається. У цих умовах «Арсенал» міг врятувати фінальний свисток. Але гості не витримали напруження. Після удару зі штрафного Ванче Шикова м’яч відскочив ліворуч до Євгена Пічкура, який навісив на лінію воротарського майданчика. Там один з одним боролись два лучанина − Ян Масло та Гобер. Бразильцеві пощастило забити перший гол за «Волинь». Господарі перервали 5-матчеву серію з поразок, «Арсенал» пропустив перший гол після 535-ти «сухих» хвилин.

1-0 Гобер (85 хв.)

Огляд матчу






     
Чорноморець 2-1 Олександрія

Лише третій матч ці команди грають між собою на рівні еліти вітчизняного футболу, і кожен раз перемагають господарі з однаковим рахунком 2:1. Судячи з подій першого тайму, навряд чи можна було розраховувати на таку кількість м’ячів. Гості більше прагнули відсунути гру від своїх воріт. Але до справжніх загроз якихось з воріт справа не доходила. Слід зазначити, що олександрійці вийшли на поле без Давіда Таргамадзе, Андрія Гітченка та Андрія Запорожана, а все це провідні виконавці. До того ж по ходу зустрічі випали з гри опорні півзахисники Любош Калоуда та Олексій Довгий. Мабуть, через ці втрати гості і не змогли втримати прийнятний рахунок.
Між тим, саме «Олександрія» відкрила рахунок у середині другого тайму. Зі штрафного удару Руслана Зейналова невеликий рикошет від голови Тауфіка Салхі призвів до голу у ворота Дмитра Безотосного. Однак витримати випробування лідерством не вийшло. Вже за 4 хвилини Леонардо зблизька поцілив у стійку воріт, а підбір виграв Сергій Політило, зрівнявши цифри на табло. Саме Леонардо став героєм зустрічі. Він був головною загрозою і забив у наступні хвилини ще 2 голи. Щоправда, перший з них не був зарахований, оскільки мав місце поштовх суперника з боку бразильця. Але наступний удар став переможним. На останній хвилині Павло Ксьонз пробив у поперечину воріт господарів, однак везіння все ж було на боці «Чорноморця».

 0-1 Зейналов (64 хв.)
1-1 Політило (68 хв.)
 2-1 Леонардо (80 хв.)

Огляд матчу



Переглядів: 574 | Додав: Yura | Теги: Олександрія, 14 Тур, волинь, 21.10.2011 р., П'ятниця, огляд матчу, арсенал, Відео голів, Чорноморець, Українська Прем'єр ліга | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024