Привіт   Гость Вівторок, 16.04.2024, 13:10

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Листопад » 12 » Українська Прем'єр ліга. 15 тур. "Дніпро" в меншості бере одне очко в Маріуполі. 11.11.2012 р. ВІДЕО.
11:52
Українська Прем'єр ліга. 15 тур. "Дніпро" в меншості бере одне очко в Маріуполі. 11.11.2012 р. ВІДЕО.

 
Іллічівець 0-0 Дніпро








Дніпропетровці не змогли зберегти другу позицію, не впоравшись із вкрай непоступливим «Іллічівцем». У цілому, гра пройшла за рівних можливостей на успіх. Господарі запам’ятались виходом Віталія Федотова віч-на-віч із Яном Лаштувкою, який ліквідував небезпеку. До речі, цей гравець маріупольців і у подальшому знаходився в епіцентрі подій. Зокрема, саме його падіння незадовго до кінця першого тайму і недалеко від лицьової лінії призвело до другої жовтої картки Артему Федецькому. Безперечно, цей епізод мав помітний вплив на подальший перебіг подій.
Друга половина зустрічі розпочалась із атак «Дніпра». Швидкого успіху вони не мали, а постійно ризикувати, перебуваючи у меншості, гості не стали. Хуанде Рамос компенсував недолік одного гравця виходом свіжих Джаби Канкави та Євгена Конополянки. Тиск на ворота Рустама Худжамова накочувався хвилями, але саме голкіперу господарів тепер випало більше роботи. Найбільш небезпечно біля його володінь було після ударів зі стандартних положень та їхніх розіграшів. Втім, одного лише прагнення завершити половину дистанції на одноосібному другому місці у «Дніпра» виявилось недостатньо, і цій меті на заваді стала нічия у Маріуполі.

Огляд матчу


Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 448 | Додав: Yura | Теги: одне, тур, 11.11.2012, Маріуполь, Прем'єр, 15, ліга, Дніпро, очко, Українська | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024