Привіт   Гость Четвер, 18.04.2024, 05:52

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Листопад » 12 » Українська Прем'єр ліга. 15 тур. Донецьке дербі знову без інтриги. 11.11.2012 р. ВІДЕО.
12:00
Українська Прем'єр ліга. 15 тур. Донецьке дербі знову без інтриги. 11.11.2012 р. ВІДЕО.

 
Металург Д. 0-4 Шахтар








Вкотре донецьке дербі не містило інтриги. Цього разу, намагаючись виправдатись перед прихильниками та самими собою, гравці «Шахтаря» буквально не випускали господарів поля за центральну лінію у першому таймі. І швидко не лише відкрили рахунок, але й довели його до «великого». Едуардо вперше засмутив Олександра Бандуру після кутового, який заробив саме бразильський хорват. Вілліан з кута поля виконав діагональ на Даріо Срну, з ударом котрого голкіпер впорався, а з добиванням Едуардо − ні. Надалі настав час Генріха Мхітаряна − вірменин оперативно відреагував на вчорашній гольовий «дубль» найближчого переслідувача − Брауна Ідейе. Певна гольова мовчанка припинилась і у кращого голеадора сезону. Він двічі завершував з меж штрафного майданчика націлені передачі партнерів. У першому випадку навіть підкат Артема Барановського на лінії воріт не завадив тому, щоб м’яч потрапив до сітки.
Настрій лідерів на другу половину зустрічі був вже більш миролюбним, що зробило ці 45 хвилин менш привабливими для глядачів, однак дозволив уникнути рекордного рахунку у підсумку. Отримав певну ігрову практику і воротар номінальних гостей Антон Каніболоцький, який вийшов в основному складі після пам’ятних помилок Андрія Пятова у Лондоні. Навіть перевіряючи запасні ігрові схеми, «гірники» не дали змоги відповісти хоча б м’ячем престижу землякам, довівши справу до 7-ї перемоги з перевагою не менш ніж у 3 точних удари за перше коло. Сумніви про це розвіялись у доданий час, коли Алекс Тейшейра поставив не дуже яскраву, однак переконливу крапку зустрічі. Загалом «Шахтар» випереджає найближчих переслідувачів на 14 очок, а «Металург» перебуває у великій групі міцних середняків Чемпіонату.

0-1 Едуардо (10 хв.)
0-2 Мхітарян (23 хв.) 
0-3 Мхітарян (37 хв.) 
0-4 Тейшейра (90+1 хв.) 

Огляд матчу


Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 573 | Додав: Yura | Теги: тур, 11.11.2012, донецьке, відео, Прем'єр, 15, ліга, дербі, гол, Українська | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024