Привіт   Гость Вівторок, 23.04.2024, 08:04

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2011 » Жовтень » 30 » Українська Прем'єр ліга. 15 тур. Неділя 30.10.2011 р. Волинь виграє, Динамо не може забити Таврії, а Дніпро вже п'яті.
19:24
Українська Прем'єр ліга. 15 тур. Неділя 30.10.2011 р. Волинь виграє, Динамо не може забити Таврії, а Дніпро вже п'яті.
     
Зоря 0-2 Волинь

Вже на 5-й хвилині стався неприємний епізод, який призвів до втрати у складах обох команд. Необачно пішовши на Всеволода Романенка, який вже заволодів м’ячем, Джаба Ліпартія наніс голкіперу «Волині» травму. У результаті постраждалий на машині швидкої допомоги поїхав до лікарні, а порушник отримав червону картку і залишив «Зорю» майже на цілий поєдинок у меншості. Тому у гостях господарями становища стали лучани. Вони не поспішали реалізувати чисельну перевагу, а також ігрову, яка все чіткіше простежувалась, чим довше тривав матч. Тому у першому таймі варто згадати лише найбільш реальну нагоду для голу − Леандро здалеку поцілив у стійку воріт «Зорі».
Друга половина зустрічі вже повністю проходила під диктовку «Волині». Питання полягало лише у тому, коли і хто зуміє втілити перевагу у голи. На виручку лучанам прийшло фірмове вміння реалізовувати стандартні положення. Євген Пічкур навісив з кутового, а найкращий бомбардир змагань Майкон, який вийшов на заміну, забив свій 11-й гол у сезоні. Надалі на контратаках «Волинь» мала доводити рахунок до розгромного, але Рамону Лопесу не щастило, гол Гобера був відмінений через те, що лайнсмен помітив у бразильця офсайд. Але друге взяття воріт Ігоря Шуховцева все ж сталось перед фінальним свистком: ще один гравець з лави запасних Корнел Бута чітким ударом з середньої дистанції закріпив успіх гостей.

      0-1 Майкон (65 хв.)
0-2 Бута (94 хв.)

Огляд матчу




     
Таврія 0-0 Динамо

Кияни, розуміючи, що суперник підходить до матчу більш свіжим, тому що не грав посеред тижня у Датагруп Кубку України, зробили яскраво виражений акцент на атаку у перші хвилини. За півтайму гості заробили тільки кутових 9 штук, а відкривати рахунок могли Андрій Ярмоленко, Огнєн Вукоєвіч, Олег Гусєв та інші. Але згодом запал «динамівців» вщух, і поступово гра набула взаємно небезпечного характеру. Робота з'явилась вже і в Олександра Шовковського. Йому найбільше не давали спокою Антон Шиндер, Марін Любічіч, Желько Любеновіч. А більшість стандартних положень розігрував Максим Калініченко і був найпомітнішою фігурою у складі господарів. «Динамо» ще до перерви через травми втратило двох українських виконавців − Тараса Михалика, а також свого голкіпера Шовковського, замість яких вступили у гру Євген Хачеріді та Максим Коваль.
Другий тайм продовжував тримати у напрузі воротарів та вболівальників. За столичних футболістів ближче за всіх до голу опинився Хачеріді, а Олександр Алієв (більше за інших) з партнерами прикладались до ударів за першої-ліпшої можливості. Втім, це не давало користі. Рівно як і Антон Шиндер - він був дуже помітним, але героєм зустрічі не став. Натомість поєдинок отримав своїх антигероїв. Віталій Годулян, який і до того щедро роздавав «гірчичники» на обидва боки, додав у компенсований час порушникам дисципліни два вилучення. Обидва з числа «динамівців» - Андрій Ярмоленко та Артем Мілевський. Втім, на реалізацію вагомої чисельної переваги залишалось близько хвилини. Але навіть зігравши внічию, «Динамо» одноосібним лідером завершило перше коло Епіцентр Чемпіонату України.

Огляд матчу
(2 вилучення)




     
Карпати 0-2 Дніпро

Результати кубкових зустрічей не мали продовження у неділю. «Карпати» досить швидко пропустили гол після того, як Денис Кулаков «накрутив» захисника на фланзі, а на вістрі атаки Нікола Калініч довів своє бомбардирське чуття. Надалі ігрова ініціатива відійшла до львів’ян, у яких найбільш помітним на чужій половині поля був Артем Федецького. Цього гравця Павло Кучеров вирішив спробувати як заміну травмованому перед матчем Лукасу. Зрештою, на діях активного Федецького позначилась на завершальній фазі комбінацій відсутність практики у цьому амплуа.
Щось покращити у командних діях львів’яни не змогли і після відпочинку. Не допомогло господарям і вилучення Самуеля Інкума. Ганієць отримав друге попередження перед власною заміною, коли зняв футболку раніше, ніж залишив поле. Але і у меншості «Дніпро» виглядав привабливіше, вдаючись до небезпечних ударів здалеку. Саме так, але зі штрафного, Сергій Кравченко ідеально спрямував м’яч у «дев’ятку» воріт Андрія Тлумака. Дніпропетровці вже посідають 5-у сходинку, тоді як «Карпати» залишаються на відстані одного пункту від «зони вильоту».

0-1 Калініч (3 хв.)
        0-2 Кравченко (82 хв.)

Огляд матчу




     
Арсенал 2-0 Кривбас

Початок зустрічі проходив на зустрічних курсах. До перерви суперники обмінялись приблизно однаковою кількістю ударів, однак за ступенем небезпеки «Арсенал» явно переважав гостей. Роль справжнього капітана вдавалась Максиму Шацьких. Він кілька разів самостійно турбував Дениса Бойка, потім асистував партнерам. Аж нарешті чергова подача Шацьких від правої бокової лінії стала результативною для Майкла Одібе − той головою зумів записати в Україні до свого активу вже другий забитий гол.
У другій половині зустрічі «каноніри» заграли ще більш розкуто, і «Кривбас» майже не мав шансів на порятунок. Тим більше, що Олександр Ковпак з другої своєї спроби подвоїти рахунок, здійснив місію нападника. Він увірвався до штрафного майданчика і, не зближуючись із голкіпером, низом пробив у ціль. Це вже друга поспіль домашня перемога киян, і схоже команда Леоніда Кучука позбавляється «комплексу власного поля». Закономірний результат дозволив «арсенальцям» завершити половину сезону на 4-й сходинці. «Кривбас» в останніх турах дещо загальмував і зараз (без урахування матчу за участю «Металурга») посідає 7-е місце.

1-0 Одібе (27 хв.)
   2-0 Ковпак (61 хв.)

Огляд матчу





Переглядів: 509 | Додав: Yura | Теги: динамо, 15 Тур, волинь, Дніпро, Неділя, огляд матчу, Відео голів, Українська Прем'єр ліга, 30.10.2011 р., Таврія | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024