Привіт   Гость Середа, 24.04.2024, 11:17

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2011 » Жовтень » 30 » Українська Прем'єр ліга. 15 тур. Субота 29.10.2011 р. Чудо другий тайм Ворскли і важка перемога Шахтаря.
19:08
Українська Прем'єр ліга. 15 тур. Субота 29.10.2011 р. Чудо другий тайм Ворскли і важка перемога Шахтаря.
     
Олександрія 2-3 Шахтар

Великий ажіотаж в Олександрії виправдав себе. У першому таймі глядачі побачили над результативний футбол, у якому місцеві улюбленці вперше у сезоні зуміли забити у ворота однієї команди одразу 2 м’ячі, при чому за певних обставин могли на цьому не зупинятись. Другий тайм відзначався безперервною напругою, але «Шахтар» поставився розважливо та з повагою до дебютанта, тому головну увагу присвятив гарантованим трьом очкам, не гонячись за різницею у рахунку. «Олександрія» мала 17 хвилин чисельної переваги після другої жовтої картки Ярослава Ракіцького. Втім, зневірившись у своїх спробах, господарі також не дограли матч у повному складі, адже Руслан Зейналов зі свого боку не впорався з надмірними емоціями.
Повертаючись до голів, то «Шахтар» у першу чверть години, здавалось, убезпечив себе від нервового продовження зустрічі. Дентіньо відгукнувся на навіс Даріо Срни і головою відкрив рахунок. Подвоїв його виключно завдяки індивідуальній майстерності Вілліан. Але майже миттєво Олександр Рибка також був «розпечатаний». Сергій Старенький скористався пасом з глибини поля і не став довго чекати з ударом − 1:2. Ще один слаломний прохід, тепер вже Алекса Тейшейри, якому віддав у непростій ситуації м’яч Євген Селезньов, «гірники» вдруге відірвались на 2 голи від суперників. Відновив інтригу, яка вже тривала до фінального свистка, Кирило Сидоренко. Останнього підключив до атаки Павло Ксьонз. Решта 53 (без компенсованих) хвилини не змінили цифри 2:3 на табло. «Олександрія» залишається передостанньою, а «Шахтар» наздогнав «Динамо». 

  0-1 Дентіньйо (5 хв.)
0-2 Вілліан (13 хв.)  
        1-2 Старенький (24 хв.)  
    1-3 Тейшейра (34 хв.)  
      2-3 Сидоренко (37 хв.)  

Огляд матчу




     
Металіст 2-2 Ворскла

Учасники Ліги Європи УЄФА видали дві протилежні за змістом 45-хвилинки. До перерви могло здатись, що «Ворскла» не зуміла оговтатись від кубкового «погрому» у Запоріжжі. За цей час гості встигли пропустити двічі, при цьому зовсім не турбуючи оборону та голкіпера харків’ян. Причому забивав «Металіст», кожен раз користаючись розгубленістю центральних захисників. Спочатку Олександр Матвєєв послизнувся на рівному місці після прострілу Крістіана Вільягри, дозволивши Хавьєру забити легко гол, який став для бразильця 7-м у нинішньому Епіцентр Чемпіонаті України. Згодом Тайсон залишив захист гостей у ролі статистів, коли вивів на ударну позицію Хосе Соса − 2:0.
Рано повіривши у перемогу, «Металіст» за весь другий тайм запам’ятався лише одним виходом сам на сам Тайсона, але і цей момент залишився без удару. Інших господарі не створили. Натомість «Ворскла» значно додала на чужій половині поля, чому сприяв вихід на заміну після перерви Андрій Оберемко. Саме від його ударів Владімір Дішленкович двічі рятував ворота, але потім почав пропускати, причому звинувачувати у голах голкіпера аж ніяк не можна. Асистентом виступав Арменд Даллку, який спочатку ініціював шедевр від Романа Безуса. Молодий українець приблизно з 11-метрової позначки видав блискучий удар через себе під поперечину. Трохи простіше було зрівняти рахунок Оберемку, але саме цей момент визначив підсумок цікавої та не прогнозованої гри − 2:2.

 1-0 Хавьєр (18 хв.)
 2-0  Соса (37 хв.)  
 2-1  Безус (69 хв.)  
         2-2  Оберемко (89 хв.)  

Огляд матчу



Переглядів: 518 | Додав: Yura | Теги: Субота, Українська Прем'єр ліга, Ворскла, Металіст, Шахтар, Відео голів, 29.10.2011 р., огляд матчу, Олександрія, 15 Тур | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024