Привіт   Гость Субота, 20.04.2024, 12:21

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2011 » Листопад » 21 » Українська Прем'єр ліга. 17 тур. Неділя 20.11.2011 р. Динамо і Металіст громлять своїх суперників.
20:12
Українська Прем'єр ліга. 17 тур. Неділя 20.11.2011 р. Динамо і Металіст громлять своїх суперників.
     
Зоря 1-5 Металіст

Склад «Зорі» здивував двома абсолютними дебютантами Прем’єр-ліги − Павлом Мягковим та Олександром Батищевим. Якщо додати до них ще й Івана Петряка (4-а гра на тому ж рівні), то ставало зрозумілим, що і без того великі шанси на перемогу «Металіста» збільшуються додатково. Враження справдились у середині першого тайму, коли за 2 хвилини у воротах Ігоря Шуховцева опинились 2 м’ячі. Спочатку Батищев ціною фолу у власному карному майданчику на Марко Девічі виправив помилку Максима (Ігоровича) Білого. Постраждалий у попередньому епізоді відкрив рахунок, а Джонатан Крістальдо головою після навісу Хавьєра забив вдруге. Певна розслабленість харків’ян коштувала їм одного м’яча у відповідь. Відзначився Тарас Лазарович, який перестрибнув вищого за себе Мілана Обрадовіча та направив «шкіряну кулю» у мертву для Владіміра Дішленковича зону.
Не можна сказати, що «Металіст» після перерви діяв на повну потужність, але досить легко гості провели ще 3 результативні атаки, на що «Зоря» не знайшла ніякої відповіді. Девіч досить швидко після виходу команд з роздягальні забив свій другий гол, коли прискорився за м’ячем після передачі Фініньо. Пізніше другий пенальті у матчі заробив Едмар, а виконав «вирок» Хосе Соса − 1:4. На довершення розгрому Фініньо отримав м’яч після вкидання ауту, увірвався до штрафного майданчика луганців і бездоганно влучив у дальню «дев’ятку».

             0-1 Девіч (19 хв. - пенальті)
     0-2 Крістальдо (21 хв.)
       1-2 Лазарович (33 хв.)  
1-3  Девіч (47 хв.)  
                1-4  Соса (80 хв. - пенальті)  
          1-5  Фініньньо(90+1 хв.)  

Огляд матчу






     
Ворскла 0-1 Оболонь

Суперники продовжили традицію, згідно якої вони один в одного виграють на виїзді другий рік поспіль з однаковим рахунком 1:0. «Ворскла» лише під кінець першого тайму зуміла нагадати собі, супернику і глядачам, хто є господарем поля і хто посідає вищий рядок турнірної таблиці. Останні хвилини перед перервою голкіперу та захисту «Оболоні» довелось попрацювати на повну потужність. Відзначимо, що найбільше моментів, щоб відкрити рахунок, було у захисників полтавчан − Євгена Селіна та Олексія Курілова. Але навіть не завжди впевнена гра голкіпера молодіжної збірної України Ігоря Березовського не стала помічником господарів.
Доволі швидко після перерви одна з регулярних контратак «Оболоні» стала результативною. Передачу від Ігоря Ільківа з лівого флангу використав ударом у «дев’ятку» Григорій Баранець (у цьому епізоді гравець «пивоварів» залишився зовсім без опіки). Усі спроби «Ворскли» зрівняти рахунок тривалий час не мали навіть завершального удару. А от Сергій Сібіряков двічі змарнував свої виходи на побачення із Сергієм Долганським. Моменти у господарів з’явились в останню 10-хвилинку. Андрій Оберемко, який врятував від поразки полтавчан у Харкові, тепер з не менш вигідних позицій надсилав м’ячі вище цілі. Саме таким чином «Оболонь» вперше виграла у нинішньому сезоні, перервавши безвиграшну серію, яка розпочалась після 30 квітня («Оболонь» - «Іллічівець» - 2:0). «Пивовари» трохи скоротили відставання від решти команд, а «Ворскла» розташувалась на 8-й позиції.

0-1 Баранець Г. (59 хв.)

Огляд матчу






     
Динамо 4-0 Олександрія

З перших хвилин зустрічі «динамівці» знайшли слабке місце у діях суперника − гру на «другому поверсі». Саме вдалий розіграш кутового і дозволив швидко Брауну Ідейе відкрити рахунок. До речі, нігерієць розпочав свій бомбардирський похід в Україні саме під час першого поєдинку проти «Олександрії». Тоді кияни не без труднощів здобули три очки. Зараз вийшло все набагато простіше. У такий же спосіб (ударами головою) Огнєн Вукоєвіч перевірив надійність Юрія Паньківа, а Олег Гусєв − міцність поперечини. Гравці «Динамо» часто потрапляли до офсайду, але перед перервою Андрій Ярмоленко після пасу Олександра Алієва зумів уникнути цієї пастки, вийшов сам на сам і забив (як і Ідейе) свій 9-й гол у Чемпіонаті − 2:0.
Цікавим був початок другого тайму, коли відверто не пощастило Яну Краліку, Олексію Довгому і Кирилу Сидоренку хоча б скоротити рахунок у матчі. У той же час «динамівцям» Фортуна яскраво посміхнулась після удару Алієва: рикошетом від рук Паньківа та ноги Дмитра Назаренка м’яч перетнув лінію воріт «Олександрії». Потім кожна з команд продовжувала шукати шлях до чужих воріт. А знайти ще раз вдалось господарям: Ярмоленко вдруге використав побачення із воротарем суперника і з 10-ма голами вийшов на чисте друге місце бомбардирської гонки. Перемога повернула перше місце «Динамо», а поразка гостей залишила підопічних Володимира Шарана на передостанній позиції.

1-0 Ідейє (4 хв.)
                  2-0 Ярмоленко (45+1 хв.)  
                            3-0 Назаренко (57 хв. - автогол)  
              4-0  Ярмоленко (83 хв.)  

Огляд матчу


Переглядів: 582 | Додав: Yura | Теги: 20.11.2011 р., 17 тур, динамо, Олександрія, Неділя, Відео голів, Оболонь, Металіст, Ворскла, Українська Прем'єр ліга | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024