Привіт   Гость Четвер, 28.03.2024, 20:21

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Грудень » 3 » Українська Прем'єр ліга. 18 тур. "Арсенал" знову програє. 02.12.2012 р. ВІДЕО.
14:44
Українська Прем'єр ліга. 18 тур. "Арсенал" знову програє. 02.12.2012 р. ВІДЕО.
 
Арсенал 0-1 Зоря








Головні тренери команд згадали, що у минулому турі справа не обійшлась без помилок голкіперів, вирішивши перевірити у грі резервістів. І якщо для Євгена Боровика тут не було нічого нового, то Ігор Левченко у столиці пройшов бойове хрещення елітним дивізіоном вітчизняних змагань. Робота у нього з’явилась майже одразу: в одній з перших атак Максим Шацьких перевірив надійність дебютанта, який у стрибку перевів м’яч на кутовий. А от подальша гра показала, що, окрім нервової напруги, голкіперам взагалі немає роботи. Достатньо сказати, що наступний влучний удар по воротах гостей відбувся у середині другого тайму. Мала місце помилка від Левченка, але головою голкіпера підстрахував на останньому рубежі Григорій Ярмаш.
Луганці, які грали другим номером, взагалі вперше до логічного завершення довели показову комбінацію лише на 73-й хвилині, і вона виявилась гольовою. Желько Любеновіч незадовго до цього вийшов нема заміну і розігнав атаку правим флангом, звідки Ярмаш прострілив на Олексагдра Грицая. Останній невідпорно метрів з 15-ти пробив у «дев’ятку» воріт своєї попередньої команди. Потім «Зоря» заграла більш розкуто і за останніми хвилинами можна стверджувати, що вони заслужили на цю перемогу. Загалом це перша перемога луганців над «Арсеналом» на його полі. Минулі 6 сезонів опоненти досягали результативних нічиїх. Тепер «Зоря» знову не пішла з поля без голу, а ворота новачка зберегла у недоторканості.

0-1 Грицай (73 хв.)

Огляд матчу


Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 494 | Додав: Yura | Теги: 02.12.2012, тур, Огляд, відео, Прем'єр, ліга, 18, арсенал, гол, Українська | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024