Привіт   Гость Четвер, 25.04.2024, 23:28

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2011 » Листопад » 28 » Українська Прем'єр ліга. 18 тур. Неділя 27.11.2011 р. Розгром у Львові, Зоря без головного тренера і мінімальна перемога одеситів.
12:41
Українська Прем'єр ліга. 18 тур. Неділя 27.11.2011 р. Розгром у Львові, Зоря без головного тренера і мінімальна перемога одеситів.
     
Олександрія 1-0 Зоря

У матчі двох аутсайдерів більшу частину ігрового часу відверто домінували господарі. Хоча «Зоря» першою створила гольовий момент, коли Вадим Мілько влучив у поперечину, потім александрійці швидко відповіли голом. Давід Тарграмадзе змістився з флангу у центральну зону і з 20-ти метрів примусив капітулювати Ігоря Шуховцева. Кількість помилок луганців у простих ситуаціях не дозволяли їм навіть всерйоз переходити на чужу половину поля. У той же час лише нестача виконавської майстерності олександрійців постійно заважала збільшити відрив у рахунку.
У другому таймі його перші 20 хвилин були логічним продовженням того, що відбувалось до перерви, але ні Тарас Кабанов, ні Павло Ксьонз, ні Таргамадзе не змогли реалізувати свої шанси. У подальшому інстинкт збереження результату, а також не безмежні фізичні можливості примусили команду Володимира Шарана відійти до своїх воріт. Частково спричинили це і свіжі гравці господарів, які не найкращим чином увійшли у гру. Втім, «Зоря» створила 2 моменти лише перед фінальним свистком. Максим Ілюк без перешкод не зумів сильно пробити з лінії воротарського майданчика, а Максим Білий спрямував м’яч над ближньою «дев’яткою».
Перемога «Олександрії» вивела команду із зони вильоту, а опустилась туди «Зоря» після вже 9-го поспіль матчу без перемог. За повідомленням офіційного сайту луганського клубу, одразу після матчу головний тренер Анатолій Чанцев був відправлений у відставку. У двох наступних іграх команду виводитиме Юрій Вернидуб.

1-0 Таргамадзе (17 хв.)

Огляд матчу






     
Карпати 0-5 Шахтар

очаток зустрічі не обіцяв розгромного рахунку. Суперники обмінювались атаками, яким не вистачало гострого завершення. Варто було «Шахтарю» створити перший момент, коли воротам львів’ян загрожував Дуглас Коста, як не забарились і наступні. Збільшення швидкостей майже одразу призвело до призначення пенальті: вихід Євгена Селезньова сам на сам Андрій Тлумак перервав не за правилами. З пенальті Дуглас Коста не схибив. За кілька хвилин Генріх Мхітарян неймовірним чином влучив з 7-ми метрів у поперечину. «Карпати» не втрачали віри у свої сили досить довго, і за цей відрізок часу Бастіта та Лукас були близькими, аби привітати голом почесного президента Петра Димінського таким чином. Однак боротьба майже припинилась після другого взяття воріт гостями.
Це трапилось також з 11-метрового штрафного удару. Фернандіньо з «позначки» покарав Івана Мілошевіча і всю команду суперника за гру рукою захисника поблизу власних воріт. Потім у невеличкий відрізок вмістився гольовий «дубль» Селезньова. Він проявив бомбардирське вміння після вивірених пасів Вілліана та В’ячеслава Шевчука. Не пішов без забитого м’яча з поля і невдаха першого тайму Мхітарян. Він поставив крапку у зміні рахунку ударом з кута воротарського майданчика. Тепер «гірники» повернули собі мінімальне відставання від «Динамо», а «Карпати» випереджають «зону вильоту» лише на 3 очки.
 
          0-1 Коста (23 хв. - пенальті)
                          0-2 Фернандіньйо (58 хв. - пенальті)  
  0-3 Селезньов (65 хв.)  
0-4 Селезньв (67 хв.)  
 0-5  Мхітарян (75 хв.)  

Огляд матчу







     
Арсенал 0-1 Чорноморець

Вже стартова атака одеситів призвела до призначення пенальті. Віталій Балашов дав пас у штрафний майданчик на Андрія Донця, з яким нечемно повівся Саулюс Мікоюнас. Балашов вдруге поспіль відкриває рахунок з 11-метрового у іграх своєї команди. Пропущений гол призвів до знервованості окремих футболістів «Арсенала». Менше всіх зумів втримати емоції у собі Майкл Одібе, вже до 17-ї хвилини залишивши партнерів у меншості після двох отриманих жовтих карток. З цими двома бідами кияни поступово змирились і до перерви вирівняли володіння територією, а у другому таймі міцно контролювали м’яч, незважаючи на перебування вдесятьох.
За ударами у напрямку воріт «каноніри» більше ніж вдвічі переважили гостей, а от з точністю в «Арсенала» не завжди складалось. Частіше за інших на вістрі атаки опинявся Максим Шацьких, який вже давно не грав на цій позиції. Вправність ветерана не залишила, але жодного разу він так і не зумів надіслати м’яч у сітку воріт Дмитра Безотосного. Не використали свої нагоди також Сергій Симоненко та Володимир Польовий. В атаках підопічних Леоніда Кучука застав команди фінальний свисток, який констатував перемогу «Чорноморця». Одесити вперше у сезоні увійшли до десятки найкращих, тоді як «Арсенал» загубив можливість повернутись на 4-е місце, задовольнившись на даний момент 6-м.

0-1 Балашов (3 хв. - пенальті)

Огляд матчу


Переглядів: 601 | Додав: Yura | Теги: 27.11.2011 р., огляд матчу, арсенал, Неділя, 18 Тур, Чорноморець, Відео голів, Шахтар, Українська Прем'єр ліга, Зоря | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024