Привіт   Гость П`ятниця, 19.04.2024, 12:35

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Грудень » 3 » Українська Прем'єр ліга. 18 тур. Одесити завершили рік на п'ятому місці. 02.12.2012 р. ВІДЕО.
14:36
Українська Прем'єр ліга. 18 тур. Одесити завершили рік на п'ятому місці. 02.12.2012 р. ВІДЕО.
 
Волинь 0-2 Чорноморець








Одесити відплатили лучанам у другому колі тією ж монетою, що отримали від них у першому. Господарі були більш активними і розраховували на швидкий і силовий футбол. Головною зброєю гостей була дисципліна. Їхні дії більше скидались ходи у шахах − настільки кожен крок був виваженим та аргументованим. Загалом, зустріч була можливістю заявити більш гучно про свої європейські наміри, адже суперники не ризикують долучитись до боротьби за виживання. Тому зайвих нервів на полі не було помітно, а більш чітко знали про свої бажання «моряки».
У першому таймі «Волинь» більше влучала по воротах Дмитра Безотосного, однак назвати роботу голкіпера серйозною навряд чи можна. А от гості все розрахували правильно та й виконання з боку єдиного форварда було зразковим. Іван Бобко побачив на лінії чужого штрафного майданчика Еліса Бакая, і албанець, зробивши кілька кроків вперед розпечатав дальній кут воріт Максима Старцева. Після відпочинку гра стала більш жорсткою, але очевидно, що Роман Григорчук підготував підопічних і до такого розгортання подій. Тому не варто дивуватись другому голу, який став наслідком порушення Сергія Пилипчука проти Джа Джедже поблизу власних воріт. З пенальті Сантана пробив надійно − 0:2. Тепер «Чорноморець» захистив від переслідувачів 5-у позицію на 4 очки, «Волинь» залишається у кількісно великій групі середняків змагань.

0-1 Бакай (32 хв.)
0-2 Сантана (80 хв. - пенальті)

Огляд матчу


Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 522 | Додав: Yura | Теги: 02.12.2012, тур, відео, Прем'єр, ліга, п'ятоме, місце, 18, Українська, Одесити | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024