Привіт   Гость Четвер, 25.04.2024, 07:03

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Грудень » 2 » Українська Прем'єр ліга. 18 тур. "Суха" нічия на мокрому полі. 01.12.2012 р. ВІДЕО.
11:09
Українська Прем'єр ліга. 18 тур. "Суха" нічия на мокрому полі. 01.12.2012 р. ВІДЕО.
 
Металург Д. 0-0 Дніпро








Якщо судити за характером подій, то вони розгортались за сценарієм господарів, які не були зацікавлені у високому темпі і відкритому характері футболу. У такій грі «Дніпро» останнім часом почуває себе досить впевнено. Не на користь дніпропетровців був і сильний дощ, який не давав можливості лідерам команди демонструвати звичну техніку. Також доволі вправний та технічний склад донеччан вирішив після першої половини першого тайму зосередитись на грі від оборони. Тому голкіпери з обох сторін залишались практично без роботи. Трохи у більшому напруженні перебував Олександр Бандура. Хоча його партнери по захисту і не підпускали суперника до штрафного майданчика, удари здалеку від Джуліано та Євгена Коноплянки запам’ятались.
Практично нічого не змінилось після перерви. Хуанде Рамос наче знав, що його команда буде багато бити штрафних, і випустив на заміну Олександра Алієва. Однак у майстра дальніх ударів жодна з 4-х спроб не була влучною. Знову турбували Бандуру Джуліано та Матеус, трохи не дострибнув до перспективного навісу Роман Зозуля. «Металург» мав значно менше нагод, аби вирвати перемогу. Наприклад, Гаетано Моначелло трохи забіг в офсайд, коли міг виходити сам на сам, а Драман Траоре пробив метрів з 15-ти вище воріт. Таким чином, донеччани йдуть у відпустку 6-ми, а «Дніпро» загострив боротьбу за другу путівку до Ліги Чемпіонів УЄФА.

Огляд матчу

Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 486 | Додав: Yura | Теги: Дніпро, тур, 18, 01.12.2012, Д., металург, Українська, Донецьк, Прем'єр, ліга | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024