Привіт   Гость Середа, 24.04.2024, 14:26

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2011 » Грудень » 5 » Українська Прем'єр ліга. 19 тур. Неділя 04.12.2011 р. Іллічівець виграє у Дніпра, а Металіст дотискає Волинь.
10:19
Українська Прем'єр ліга. 19 тур. Неділя 04.12.2011 р. Іллічівець виграє у Дніпра, а Металіст дотискає Волинь.
     
Іллічівець 3-2 Дніпро

З часу повернення до Пре’мєр-ліги маріупольці вкрай невдало грали проти «Дніпра»: одна нічия і 6 поразок, різниця м’ячів 3:19. І ось перша перемога «Іллічівця» була ознаменована яскравим видовищем. Господарі поля, які не забивали суперникам до початку зустрічі 375 хвилин, перервали цю серію. Причому Руслан Фомін відзначився з другої спроби. Спочатку нападник змарнував вихід сам на сам, але майже одразу використав передачу з флангу від Дениса Кожанова. Ще у першому таймі Кожанов додав до результативного пасу ще і гол, збільшивши перевагу партнерів, коли суперники його забули у центрі штрафного майданчика, а Ігор Тищенко своєчасно помітив одноклубника.
Хуанде Рамос вже до початку другої половини зустрічі використав всі 3 заміни. І один зі свіжих гравців − Іван Стрініч − за одну хвилину заробив спочатку жовту картку за симуляцію, а потім і червону, коли не погодився з рішенням Ігоря Іщенка. Але у більшості «Іллічівець» виглядав не дуже впевнено, наче не був готовий до такого подарунку долі. Ще більш загострилась ситуація, коли «Дніпро» вдало розіграв штрафний удар: навіс Сергія Кравченка і ефектні дії головою Руслана Ротаня. Потім у взаємно гострій боротьбі гості зуміли забити в одній з контратак ще раз, коли індивідуальна майстерність Матеуса і бомбардирське чуття Ніколи Калініча призвели до рахунку 2:2. Вирішальною подією матчу стало призначення пенальті за підніжку Дениса Кулакова проти Тищенка і гол з «позначки» Костянтина Ярошенка. Згодом дніпропетровці залишились ще і без Ротаня, який грубо збив Тищенка.

1-0 Фомін (8 хв.)
2-0  Кожанов (28 хв.)  
2-1  Ротань (57 хв.)  
2-2  Калініч (74 хв.)  
3-2  Ярошенко (86 хв. - пенальті)  

Огляд матчу






     
Ворскла 1-1 Карпати

Матч у Полтаві своїм результатом задовольнив у більшій мірі «Карпати». Причин на це було дві: виступ у гостях і необхідність відіграватись після першого тайму. Ситуація на полі виглядала дивно з тієї точки зору, що забитий м’яч кожної із команд негативно відбивався на її подальших діях. Старання «Ворскли» були увінчані голом Романа Безуса після прямого удару зі штрафного. Одразу активізувались львів’яни, але до перерви господарі поля утримали мінімальну перевагу.
Значно складніше стало полтавчанам після перерви, коли потужності атак суперника значно додалось з виходом на поле Батісти. Саме він і зрівняв рахунок ударом головою з близької відстані. Але не менша заслуга у цьому моменті належить Лукасу, який здійснив затяжний рейд, двічі звільнився з-під опіки Євгена Пєскова та віддав результативний пас на партнера та співвітчизника. І знову малюнок зустрічі одразу змінився, але постійний тиск на ворота Андрія Тлумака не приніс ефекту «Ворсклі». Найближчим до переможного м’яча був все той же Безус, однак гольовий «дубль» не відбувся через не зовсім акцентований удар з близької відстані. Після цієї нічиєї суперники не змінили попередніх позицій.

1-0 Безус (37 хв.)
1-1 Батіста (56 хв.)

Огляд матчу




 

        
Металіст 3-1 Волинь

Рахунок зустрічі може бути оманливий для тих, хто не бачив поєдинку. Лише в останню 10-хвилинку «Металіст» дотиснув лучан, які майже півгодини перебували у подвійній меншості. Одразу по перерві за фол останньої надії «червоне світло» побачив Ванче Шиков. Згодом така ж доля спіткала Гобера. Бразилець побачив дві жовті картки за короткий відрізок часу, причому перша з них була пред’явлена постраждалому гравцеві за реакцію на зафіксоване проти нього порушення. На той час рахунок був на користь гостей. «Волинь» у притаманному стилі забила, використавши навіс з кутового: Рамон Лопес зробив подачу, а Євген Павлов головою переправив м’яч за адресою, вперше відзначившись у нинішньому сезоні.
Якщо до перерви гості ні в чому не поступались грізному опоненту, а за кількістю можливостей відзначитись, навіть переважали, то зі зрозумілих причин «Волинь» у другому таймі переважно захищалась. Один за іншим на останніх хвилинах зустрічі забивали з середньої відстані Хосе Соса та Фініньо − захисник вийшов на заміну та став автором переможного удару. Успіх господарів у компенсований час встиг закріпити Тайсон − 3:1. Таким чином, вдала статистика «Металіста» вдома проти команди Віталія Кварцяного знову знайшла підтвердження.

0-1 Павлов (8 хв.)
1-1 Соса (82 хв.)  
2-1 Фініньйо (84 хв.)  
3-1 Тайсон (90+3 хв.)  

Огляд матчу

Переглядів: 577 | Додав: Yura | Теги: 04.12.2011 р., 19 тур, Іллічівець, волинь, Дніпро, огляд матчу, Неділя, Відео голів, Металіст, Українська Прем'єр ліга | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024