Привіт   Гость Четвер, 18.04.2024, 13:11

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2011 » Грудень » 6 » Українська Прем'єр ліга. 19 тур. Понеділок 05.12.2011 р. Динамо на останніх хвилинах вириває перемогу і повертається на перше місце.
13:41
Українська Прем'єр ліга. 19 тур. Понеділок 05.12.2011 р. Динамо на останніх хвилинах вириває перемогу і повертається на перше місце.
     
Металіст 1-0 Металург

Кияни не у повній мірі відновили сили після зустрічі в Англії проти «Сток Сіті». До того ж Юрій Сьомін не зміг розраховувати на травмованих Олександра Шовковського та Андрія Шевченка, дискваліфікованих Олександра Алієва та Артема Мілевського. Донеччани були позбавлені кадрових проблем, однак відійти від комплексу чужого поля так і не зуміли. За весь матч «Металург» лічені рази загрожував воротам супротивника, а Максим Коваль майже не вступав у гру. Хіба що Драман Траоре пробив у першому таймі з 15-ти метрів відверто неточно, а у другому Геворг Казарян все ж потурбував голкіпера.
Не надто часто і «динамівці» логічно завершували атаки. Зокрема, найбільш привабливий момент загубив Мілош Нінковіч, який зблизька влучив в Олександра Бандуру. Дальні спроби були досить регулярними, однак влучності їм явно бракувало. Наставник господарів вніс кілька перестановок у гру підопічних, але вони мали не однакову ефективність. Так, вихід на поле Карлоса Корреа зміцнив середню лінію, Фанендо Аді приніс мало користі поблизу чужих воріт, а от перехід туди ж Огнєна Вукоєвіча став вирішальним. Після серії рикошетів м’яч відскочив до хорвата, який бездоганно влучив у лівий нижній кут. Єдиний гол повернув перше місце «Динамо», а «Металург» позбувся надії наздогнати «Арсенал» та «Таврію».

1-0 Вукоєвич (89 хв.)

Огляд матчу

Переглядів: 523 | Додав: Yura | Теги: Понеділок, 19 тур, 05.12.2011 р., динамо, 1-0, огляд матчу, Відео голів, металург, Українська Прем'єр ліга | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024