Привіт   Гость П`ятниця, 19.04.2024, 13:55

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2013 » Березень » 2 » Українська Прем'єр ліга. 19 тур. "Шахтар" розпочинає другу частину чемпіонату з перемоги. 01.03.2013 р. ВІДЕО.
14:09
Українська Прем'єр ліга. 19 тур. "Шахтар" розпочинає другу частину чемпіонату з перемоги. 01.03.2013 р. ВІДЕО.
  
Шахтар 4-1 Волинь









Лучани спробували не закриватись у власному штрафному майданчику, і певний час відповідали атакою на атаку іменитих господарів. Динамічна гра дозволила досить швидко відкрити рахунок. Це зробили донеччани, які у цьому поєдинку надзвичайно ефективно використовували обидва фланги. Зокрема перевід м’яча з правого краю на лівий, наступний простріл Развана Раца і невдало підставлена нога Олега Шандрука − ось складові першого голу. Не встигли волиняни відійти від цієї неприємної події, як пропустили вдруге. Тепер Олександр Кучер залишився під час навісу з кутового без опіки, і засмутив Максима Старцева. Потім у цього голкіпера було так багато роботи, що в одному з епізодів від травмувався. Однак до перерви гості більше не пропустии, хоча Генріх Мхітарян поцілив у стійку, а Кучер був близький до ще одного голу-близнюка.
Трохи повільніший темп перервала «Волинь», коли невдовзі після перерви Ерік Бікфалві ударом здалеку скоротив відставання: Андрій Пятов був безсилий допомогти команді. Одразу «Шахтар» активізувався і повернув собі комфортне лідерство у два м’ячі. Після чергового прострілу Раца Сергій Літовченко відбив м’яч перед собою, чим миттєво скористався Дуглас Коста − 3:1. Доволі важливою подією став дебют за «гірників» 17-літнього Едуарда Соболя. Показово, що саме цей вихованець запорізького «Металурга» допоміг майже своєму тезці Едуардо встановити підсумковий рахунок зустрічі − 4:1. «Шахтар» зміцнив і без того переконливе лідерство, а «Волинь» ризикує після решти матчів туру втратити 7 місце.

1-0 Шандрук (10 хв. - автогол)
2-0 Кучер (14 хв.) 
2-1 Бікфалві (51 хв.) 
3-1 Д.Коста (54 хв.) 
4-1 Едуардо (90+2 хв.) 

Огляд матчу


Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 475 | Додав: Yura | Теги: тур, 01.03.2013, відео, Прем'єр, волинь, ліга, Шахтар, Українська, 19, Перемога | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024