Привіт   Гость Четвер, 18.04.2024, 08:21

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2013 » Березень » 3 » Українська Прем'єр ліга. 19 тур. "Запорожці" старались, але знов програли. 02.03.2013 р. ВІДЕО.
11:43
Українська Прем'єр ліга. 19 тур. "Запорожці" старались, але знов програли. 02.03.2013 р. ВІДЕО.
  
Іллічівець 1-0 Металург З.








Зустріч у Маріуполі проходила значно більш непередбачувано, ніж у більшості ігор запоріжців під час першої частини сезону. Сьогодні гості за основними ігровими компонентами не поступались супернику, а часом були агресивніші та цілеспрямованіші. За такого ходу поєдинку «Іллічівець» заробив ледь не оптимальний результат. Цікаво, що у господарів вперше на рівні Прем’єр-ліги вийшов Іван Ордець, а от Віталій Віценець та Олександр Чижов зараз травмовані. У той же час у «Металурга» з перших хвилин з’явилось 4 новачки, хоча для жодного з них подібний рівень не є новиною, адже імена Бесарта Ібраімі, Ігоря Коротецького, Андрія Оберемка та Андрія Сахневича відомі українським вболівальникам.
До перерви більше подій відбувалось поблизу володінь Рустама Худжамова. Кілька разів голкіпер виявив свої професійні здібності, в інших епізодах Оберемко та Євген Пісоцький були трохи невлучними. А от «Іллічівець» у цей час міг розраховувати хіба що на Руслана Фоміна, який діяв практично без підтримки. Але саме він перед перервою зважився на удар з-за меж штрафного майданчика, і м’яч влетів у ближню «дев’ятку». «Металург» у другому таймі пішов вперед більшими силами, однак приазовці були готовими до такого перебігу подій. У господарів значно кориснішими тепер були грузинські легіонери − Давід Таргамадзе та Торніке Окріашвілі. І все ж найреальніший шанс змінити рахунок змарнував Пісоцький. Він вискочив сам на сам, та програв Худжамову ближню дуель.

1-0 Фомін (45 хв.)

Огляд матчу

Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 487 | Додав: Yura | Теги: тур, старались, відео, запорожці, Прем'єр, програли, ліга, 02.03.2013, Українська, 19 | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024