Привіт   Гость Субота, 20.04.2024, 17:15

Все про український футбол - Прем'єр ліга України, таблиця чемпіонату, відео голів, результати матчів НАЦІОНАЛЬНОЇ та МОЛОДІЖНОЇ збірної України з футболу, Ліга Чемпіонів та Ліга Європи, товаристські матчі українських команд, трансфери (переходи) в Україні. Також на сайті Ви можете знайти багато цікавого про серію футбольних симуляторів EA SPORT FIFA10, FIFA11, FIFA12, FIFA13, FIFA14 - патчі, управління клавіатурою, коментатори, як робити трюки, фінти, шпалери, та багато іншого.



 
*** Ліга Європи (2014/2015), Плей-офф, Дніпро 19:00 Хайдук, Рух 19:00 Металіст, Зоря 20:45 Фейєноорд ***
Меню сайту

Дивитись онлайн



Слухай радіо

Класні сайти
Сайт цікавої інформації
КОРИСНІ САЙТИ

Наша кнопка

Встановіть, будь ласка, нашу кнопку на ваш сайт
Код кнопки

Онлайн
Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

ЛІЧИЛЬНИКИ

Головна » 2012 » Липень » 16 » Українська Прем'єр ліга. 1 тур. Безус-воротар не врятував полтавчан. 15.07.2012 р. ВІДЕО.
10:12
Українська Прем'єр ліга. 1 тур. Безус-воротар не врятував полтавчан. 15.07.2012 р. ВІДЕО.


  
Ворскла 0-1 Кривбас






Заздалегідь було відомо, що сезон у Полтаві стартує з поєдинку тренерів-дебютантів. Так і трапилось, але на лаві одного з клубів відбулась заміна за два дні до цієї гри. Замість Віталія Кварцяного, який з власної ініціативи залишив Кривий Ріг, до «Кривбаса» прийшов Олег Таран − це вже третя спроба співробітництва спеціаліста з командою. З обох боків було видно багато обережності, щоб не зіпсувати дебют. У першому таймі «Ворскла» більше атакувала, але майже без завершальних ударів. Гості рідше переходили на чужу половину поля, при цьому намагаючись логічно продовжувати ці комбінації. Втім, Сергій Долганський труднощів із ліквідацією подібних випадів не знав.
Після перерви темп гри ще знизився. За таких умов рахунок 0:0 був би справедливим підсумком. Але заміни з боку обох тренерів мали різні наслідки. Так, один із запасних у «Кривбаса» Іржі Єслінек двічі виходив на побачення з Долганським. У першій спробі атакуючий гравець направив м’яч над поперечиною, а у другій примусив голкіпера порушити правила за межами карного майданчика: червона картка. Ситуація для полтавчан погіршувались тим, що ліміт замін у них був вичерпаний. У ворота на останні хвилини став Роман Безус. Однак штрафний ще одного гравця з лави резервістів Олексія Антонова не без допомоги рикошету від Джаби Канкави призвів до переможного голу у ворота господарів. «Ворсклу» у доданий час міг врятувати Володимир Чеснаков, та брак звички завершувати атаки дозволив Артемові Штаньку відстояти «на нуль».

0-1 Антонов (88 хв.)

Огляд матчу


Категорія: Прем'єр ліга України | Переглядів: 496 | Додав: Yura | Теги: Безус, тур, 15.07.2012 р., відео, не врятував, Прем'єр ліга, воротар, огляд матчу, Українська, голів | Рейтинг: 0.0/0
Поділіться з друзями


Подібні матеріали
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
...

$

Хмарка тегів

Вгору
Copyright yurasik © 2024